Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Utisak nedelje

Featured Replies

Savo mi postaje sve manje simpatičan :dry:.

Nije mi više niko simpatičan, jbt, roknuću se :isuse:

• Replies 21.3k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

24 minutes ago, msv said:

Savo izlazi na izbore da pobedi, to će navesti SNS na krađu, a onda će protestima da sačuva glasove kao Nedeljice od Rio Tinta

:ajde:

Boldrikovski plan..

Pa @dùda bre kako ti je ta spodoba ikad i bila simparična?! Ti si pametna i kul gospodja....Nemoguće da ti je bio simpatičan!

1 minute ago, dùda said:

Ali zašto?

Ovo je gomila retardiranih debila - a ovaj mali Savo je tipičan pretstavnik debila zbog kojih Vučić i vlada koliko i kako vlada!

Ovakvi retardi su blagodet za AV. Dok je njih biće i njega.

2 minutes ago, dùda said:

Još od prvog gostovanja kad sam ga video u beloj košulji sa manžetnama na farmemerice :isuse: zločin 

Savo: "na decembarske nismo izašli jer nismo imali infrastrukturu kao političke partije"

a sad ih kao ima pa žicka lovu za troškove preko e-mailova

mutan mi uvek bio, sad pogotovu

3 minutes ago, ronin said:

Pa @dùda bre kako ti je ta spodoba ikad i bila simparična?! Ti si pametna i kul gospodja....Nemoguće da ti je bio simpatičan!

Nisam ja njega nešto mnogo ni gledala, više sam pratila te neke akcije, jednom sam i donirala kreni-promeni za neku akciju, ne sećam se više šta..

Osim toga, ovo što kaže za decembarske izbore, koliko se sećam u pravu je,  oko angažmana kreni -promeni na svetloj strani.

10 minutes ago, dùda said:

Meni ni izvan politike niko 

16 minutes ago, Sludge Factory said:

Savo ko Djilas, ako svi izadjemo, pobedjujemo :wub:

To je jedina istina.. ako izadju sa jednom ili 2 liste ima sanse sa se pobedi zajednicka lista SNS+SPS, u svakoj drugoj situaciji sanse su minimalne.

A onda Mitrovicevska komplilacija... Lepljenje drugog predloga za prvi je degutantno.

Jadnica

Kako su svi jadni i sitni u odnosu na prvi predlog 

Posle gostovanja tate Sofije Negic u Utisku, glasanje o predlozima je besmisleno.

Kad god je predlog bilo sta vezano za masakr u Ribnikaru ili Malog Orasja i Duboni, drugi predlozi su besmisleni.

Edited by Milosh76

25 minutes ago, Milosh76 said:

To je jedina istina.. ako izadju sa jednom ili 2 liste ima sanse sa se pobedi zajednicka lista SNS+SPS, u svakoj drugoj situaciji sanse su minimalne.

Bez kontrole birackog spiska sanse su 0%..

SNS..izbori...SNS krade izbore..SNS pobedjuje..Utisak..pesma Vlade Divljana izmedju javljanja gledalaca..

Citavu deceniju se bas nista ne menja..