Misko Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 (edited) 2 minutes ago, John Coltrane said: Ova ronda 10minuta, dok Olja ne reče “vreme da se pozdravljamo” Nije ni Olja sto je nekad bila, nekd je ona to resavala kratko i jebitacno sa: hvala laku noc..neretko cak i kada covek koji se javio ima sta da kaze..popusta Olja.. Edited July 2, 2023 by Misko 1
radisa Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 (edited) Zašto ovu udvratnu botinu nije isekla u startu? Sve zavrinuti botovi građani, na kurac ih nabijem... Edited July 2, 2023 by radisa
DejanMilč Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 Hahaah, aktivirali se botovi kod Olje...''blokiraju puteve koje je izgradio Vučić'', eeee.. 1
booyaka Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 Mislim da se i ona preispitala i postala blaža u komunikaciji u cilju smanjivanja agresije u javnom prostoru. 2
Popular Post pt 2.0 Posted July 2, 2023 Popular Post Posted July 2, 2023 Ja gledaoce preskačem. Smorriorsi. Pavle je pametno i čestito ljudsko biće (na stranu što kao da smo imali istu babu tj. imamo isti odnos prema strahu). Veoma me je utešila ova emisija. 10
DejanMilč Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 (edited) Treba ih pustiti da pričaju, da se lepo vidi sa kakvim mozgovima imamo posla. edit: mislim na botove Edited July 2, 2023 by DejanMilč
Misko Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 Just now, pt 2.0 said: Ja gledaoce preskačem. Smorriorsi. Pavle je pametno i čestito ljudsko biće (na stranu što kao da smo imali istu babu tj. imamo isti odnos prema strahu). Veoma me je utešila ova emisija. To mi je drago da cujem, zaista.. 1 1
villiem Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 (edited) Lazovic je sinoc pokazao mudrost i srce, veceras rasturio na kraju, razvio se kao pokretac stvari. Bice sve ok, evo prica o pobedi na namestenim izborima, to je to Edited July 2, 2023 by villiem 6 1
Locust Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 9 minutes ago, DejanMilč said: Treba ih pustiti da pričaju, da se lepo vidi sa kakvim mozgovima imamo posla. edit: mislim na botove Heh, kakvi bre mozgovi, ko ima mozak ne otvara usta na propagandni playback. 1
Aleksija Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 odlican lazovic, svaka cast! i ja se osecam mnogo bolje posle utiska, sto je stvarno retkost 2 6
Misko Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 To mi recite! i ja sma malo gledao, ne mogu bas reci da se lepse osecam, zbog samog Utisak, ali fina emsija svakako
ragasto Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 A i poslednja do septembra. Da napišem i ja, Lazović je sve bolji. 4
Fakundo Sava Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 Ćuta je sigurno uticao na druge u opoziciji da budu malo grlatiji , može se misliti svašta o njemu ali njegov efekat je evidentan 7
Jimmy Kowalski Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 2 hours ago, radisa said: Ko je levo od Martinovića? Meni se čini da tom, ko goe da je a i Dačiću nije biloa pravo što ova budala to čita.... Prasac se prejeo, a nikako da podrigne 2
James Marshall Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 2 hours ago, radisa said: Ko je levo od Martinovića? Meni se čini da tom, ko goe da je a i Dačiću nije biloa pravo što ova budala to čita.... Žigmanov, Hrvat, manjinac, ovaj što je neki dan dočekao Plenkija. 1 1 1
Recommended Posts