Misko Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 (edited) 3 minutes ago, slepa živana said: baš sam to sad pomislila. vrlo je rečit i ima celovite misle sa jasnim početkom i krajem, što je postalo čisto čudo neko od forumaša je spomenuo da je loš čovek, da ga oni koji ga poznaju ne vole i ne poštuju. meni trenutno deluje super korisno. u nekoj krštenoj demokratiji nikad ne bih glasala za narodnu stranku. šta znam... simpatičniji mi je od koštunice Sad, da li je los ili dobar, ne znam, rekoh, ne pravim andjela ni od koga, to je i @pt 2.0 lepo rekla, ne ocekujmo da budu andjeli nebeski ni od koga, ali, nisu svi isti, naravno..simapticniji je bogme i od Kostunice, i od vanila Kostunice(Jeremica), i od Ridje Rdje..ako mi se nesto i dopada kod narodne Stranke, jeste sto tamo ima rayliciith ljudi zaista, nama fali pluarlizma unutar partija, jednoumlje, pa to immao na vlasti..pa tako u toj NS imam i Aleksica, Marinu Lipovac,a imamo i faking Gajica, kome ni dobar dan na ulici ne bih reako, a ne da ga glasam..dok u SSP nema zasada nikoga z akoga bih rekao: e ovaj, ova mi je okej..mozda ona lepa gospodja iz Bora, ali, malo znam o njoj.. Edited July 2, 2023 by Misko 1
booyaka Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 Iako nisam glasač Narodne Stranke Aleksić se u proteklom periodu profilisao kao političar sa najviše potencijala u budućnosti. Jasno priča, energičan je ali ne i agresivan i koliko znam nema putera na glavi. 1
Misko Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 1 minute ago, booyaka said: Iako nisam glasač Narodne Stranke Aleksić se u proteklom periodu profilisao kao političar sa najviše potencijala u budućnosti. Jasno priča, energičan je ali ne i agresivan i koliko znam nema putera na glavi. Bio bi dobar predsednicki kandidat, mada, mislim da smo trenutno zaista daleko od predsednickih izbora..
Misko Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 Just now, John Coltrane said: “Čega se plašite Miki?” o la laaaaa u kom kontekstu je bilo to pitanje?
InvisibleLight Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 2 minutes ago, Misko said: u kom kontekstu je bilo to pitanje? životno političkom
Misko Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 Just now, InvisibleLight said: životno političkom Da, ali sta a pitaju? Sto se u NS ne pobudni, posto tamo vlada podela, hajka, ili je pitanje bilo onako opste, da tako kazem?
slepa živana Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 20 minutes ago, Taihoskopija said: Kako poentirao?! Ne mogu da gledam, bacajte prepriče. 😭 ❤️ dala mu je priliku da se izvini. prvo je izneo utisak o simpatičnom dedici koji je čuvao zejtinlik... to prvo kad pimneš vode pred gorku pilulu da skvasiš grlo da ti se ne zalepi, onda se iskreno izvini. nije bilo nikakvog "ali" i onda je poentirao na tome kolika je u stvari težina verbalnog nasilja koje nad nama sprovode radikalčine. u smislu, jedan nespretan izraz je povredio čitave porodice i to ne sme da se toleriše i mora da se popravlja i uči. 5 minutes ago, Misko said: u kom kontekstu je bilo to pitanje? u kontekstu da ova bagra i žvalonja stalno ponavljaju kako se nikoga i ničega ne plaše, pa kao onda, čega se vi plašite... aleksić priča sve ovo što vas ja davim nedeljama na forumu, plaši se novih masakra i da se ljudi neće dovoljno osvestiti šta nam se zaista događa. borba je duga, moramo podneti žrtve, ali pad je počeo i neće trajati još dugo borba. 2 2 1
Popular Post slepa živana Posted July 2, 2023 Popular Post Posted July 2, 2023 @Aleksija ženo božja, jel čuješ šta kaže dete?! šta mi vredi plašiti se ovo da ide na tranparent 10
Popular Post Aleksija Posted July 2, 2023 Popular Post Posted July 2, 2023 rekla baba milica iz vrutaka, insajd informacija bogami sam bas ponosna, zivka a roditelji ce mu tek puci od ponosa! 2 10 1
radisa Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 Ko je levo od Martinovića? Meni se čini da tom, ko goe da je a i Dačiću nije biloa pravo što ova budala to čita....
slepa živana Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 4 minutes ago, radisa said: Ko je levo od Martinovića? Meni se čini da tom, ko goe da je a i Dačiću nije biloa pravo što ova budala to čita.... pa za manjinska i ljudska opanjkavanja, onaj iz vojvodine 1
John Coltrane Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 Ova ronda 10minuta, dok Olja ne reče “vreme da se pozdravljamo”
Recommended Posts