pt 2.0 Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 15 hours ago, John Coltrane said: Milan Radonjić, novinar NINa. Sorry ako sam pogrešno procenio Evo pogledala. Nisam nešto posebno oduševljena ovim likom, ni razočarana. Flat line korektan nastup. Meni su sramota-me-je Vladeta i ovaj omladinac više pažnje zaokupili… Link to comment
April Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 22 hours ago, kud u maglu Simoviću said: samardžić, tomić, ljiljatm, obren joksimović, ona lujka ministarka prosvete, sestre petrović, onaj debil mladenović Sunce ti jebem, kako se brzo sve zaboravi...realno, ništa bolji od ovih sada. Više od pola su za Lazu, ostali za Padinjak Link to comment
radisa Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 1 hour ago, April said: Sunce ti jebem, kako se brzo sve zaboravi...realno, ništa bolji od ovih sada. Više od pola su za Lazu, ostali za Padinjak Jbg, ti što su za Lazu su bolji od ovih sad... A i ovi što su za padinjak, jbg, su gospoda za ove sad... 2 Obrena i 1 Samardžića, za Vulina i kusur da ostane... 2 Link to comment
Milošica Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 I Vladeta umesto AV. Kad može Džo Bajden može i Vladeta Link to comment
Milošica Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Može biti okej emisija. 1 Link to comment
James Marshall Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 FPN ima svoju stolicu u Otisku Link to comment
Zabalujev Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Najebo je Dobrica. A mi ćemo da se naslušamo njegovog apelovanja na nenapadanje i stalnog spominjanja kako ima puno onih koji ne vole bivše vlasti. Link to comment
ultra plasticni Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Ko rosa u podne Link to comment
Frank Pembleton Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Najebo je Dobrica. A mi ćemo da se naslušamo njegovog apelovanja na nenapadanje i stalnog spominjanja kako ima puno onih koji ne vole bivše vlasti. Što je najebo?Pa neće Boban da ga napada, ova ni ne znam ko je... Shiit has hit the fan Link to comment
Zabalujev Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Što je najebo? Pa neće Boban da ga napada, ova ni ne znam ko je Olja će ga udavi. Boban će podjebava. Ova treća je pretpostavljam tipičan intelektualac-fan patkara. Olja zna da probere da napravi ravnotežu. A yes, svi mladi, naročito Dobrica, ispisnik mog šuraka, 40 leta. A ja sa 39 još mlađi, pilence jedno. Link to comment
James Marshall Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Milica Vučković mi djeluje kao tipa Milica Kralj, uhvatio sam da je izbacila neku knjigu koju mnogi ljudi čije mišljenje poštujem baš hvale, uzeću je uskoro da čitam. Kapiram da će biti onako jedan sa strane komentator, neće je ni dirati OB. Link to comment
slepa živana Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 4 hours ago, ultra plasticni said: Ko rosa u podne leb u pet gledala sam ovu slikarku književnicu u nekom onlajn programu, lepa, inteligentna, apolitična, oduševićete se. 3 Link to comment
Milošica Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 12 minutes ago, slepa živana said: leb u pet gledala sam ovu slikarku književnicu u nekom onlajn programu, lepa, inteligentna, apolitična, oduševićete se. Ja sam je slušao jednom sa Lanom u onim emisijima koje su snimale na YT, super je bila. Link to comment
Recommended Posts