Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Kako sam od “Menelaj i Helena su imali ćerku Herimonu…” pa preko “jebo te Koštunica” stigao do lepo je javno reći “sramota me je” (Bakareca i Petkovića).
To je rekao?

... Shiit has hit the fan

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Just now, Frank Pembleton said:

To je rekao?

... Shiit has hit the fan

Ja sam bio oduševljen. Bez uvijanja, jasno i glasno. Uz opasku da su ih primili kao decu i eto u šta su se napravili (ovo već malo parafraziram, ali to je suština).
Ujedno i priznanje kakva je fabrika bilmeza postala/bila DSS. 

13 hours ago, John Coltrane said:

Gde je @pt 2.0 da udari lajk na Radonju?:unsure:

Ko je to?  Sinoć i jutros sam ugl grlila wc šolju i povraćala (migrena pasmaters). Šta sam propustila?

34 minutes ago, John Coltrane said:

Kako sam od “Menelaj i Helena su imali ćerku Herimonu…” pa preko “jebo te Koštunica” stigao do lepo je javno reći “sramota me je” (Bakareca i Petkovića).

:smiley_hail:

1 hour ago, John Coltrane said:

i još jedan dokaz kolika su govna bili, taj dss i bukvalno celokupni prvi ešalon oko vojislava dr koštunice

z_l_o

47 minutes ago, pt 2.0 said:

Ko je to?  Sinoć i jutros sam ugl grlila wc šolju i povraćala (migrena pasmaters). Šta sam propustila?

Žao mi je da čujem :unsure:

Milan Radonjić, novinar NINa. Sorry ako sam pogrešno procenio

9AEBED98-66FF-42D3-9CFB-91DCC3F90A17.jpeg

Bubalo, Jočić trafikant, Maršićanin, Mihajlov...

Ovako na prvu loptu.

Andreja Mladenović, Nenad Popović, Ljiljana Čolić...

samardžić, tomić, ljiljatm, obren joksimović, ona lujka ministarka prosvete, sestre petrović, onaj debil mladenović

4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

samardžić, tomić, ljiljatm, obren joksimović, ona lujka ministarka prosvete, sestre petrović, onaj debil mladenović

ajd ovako - jedini koji su tu bili relativno ok su pokojni sami, popovic i vladeta. jes popovic u sustini veliki nacos, ali je valjda iz razloga sto je izuzetno inteligentan, uspeo razumom da prevlada tu svoju emociju. barem da se ne rukovodi njome u poslu i nauci, delimicno u politici.

Milenko Jovanov je bio u DSS.

Ceo G17+ bez izuzetaka su govna i preletaci...zaboravili ste Sormaza iz DSS... I 2/3 glavnih funcionera SNS koji su dosli iz DSa,

Svi smo ih zaboravili, ali je ostao odijum prema žutima i Boti.

Jedna od dobrih stvari postojanja SNS-a je što je sva ta govna isfiltrirao i okupio na jednom mestu.

Edited by Filozof manijak

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

A Petković, Jovanov, Nikitovć, Bakarec?

da se ne zaboravi Prorokovic...