Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted
Kako sam od “Menelaj i Helena su imali ćerku Herimonu…” pa preko “jebo te Koštunica” stigao do lepo je javno reći “sramota me je” (Bakareca i Petkovića).
To je rekao?

... Shiit has hit the fan

Posted
Just now, Frank Pembleton said:

To je rekao?

... Shiit has hit the fan

Ja sam bio oduševljen. Bez uvijanja, jasno i glasno. Uz opasku da su ih primili kao decu i eto u šta su se napravili (ovo već malo parafraziram, ali to je suština).
Ujedno i priznanje kakva je fabrika bilmeza postala/bila DSS. 

• +1 2
Posted
13 hours ago, John Coltrane said:

Gde je @pt 2.0 da udari lajk na Radonju?:unsure:

Ko je to?  Sinoć i jutros sam ugl grlila wc šolju i povraćala (migrena pasmaters). Šta sam propustila?

Posted
34 minutes ago, John Coltrane said:

Kako sam od “Menelaj i Helena su imali ćerku Herimonu…” pa preko “jebo te Koštunica” stigao do lepo je javno reći “sramota me je” (Bakareca i Petkovića).

:smiley_hail:

Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

i još jedan dokaz kolika su govna bili, taj dss i bukvalno celokupni prvi ešalon oko vojislava dr koštunice

z_l_o

• +1 4
Posted
47 minutes ago, pt 2.0 said:

Ko je to?  Sinoć i jutros sam ugl grlila wc šolju i povraćala (migrena pasmaters). Šta sam propustila?

Žao mi je da čujem :unsure:

Milan Radonjić, novinar NINa. Sorry ako sam pogrešno procenio

9AEBED98-66FF-42D3-9CFB-91DCC3F90A17.jpeg

Posted

Bubalo, Jočić trafikant, Maršićanin, Mihajlov...

Ovako na prvu loptu.

Posted

Andreja Mladenović, Nenad Popović, Ljiljana Čolić...

Posted

samardžić, tomić, ljiljatm, obren joksimović, ona lujka ministarka prosvete, sestre petrović, onaj debil mladenović

• +1 1
Posted
4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

samardžić, tomić, ljiljatm, obren joksimović, ona lujka ministarka prosvete, sestre petrović, onaj debil mladenović

ajd ovako - jedini koji su tu bili relativno ok su pokojni sami, popovic i vladeta. jes popovic u sustini veliki nacos, ali je valjda iz razloga sto je izuzetno inteligentan, uspeo razumom da prevlada tu svoju emociju. barem da se ne rukovodi njome u poslu i nauci, delimicno u politici.

• +1 2
Posted

Ceo G17+ bez izuzetaka su govna i preletaci...zaboravili ste Sormaza iz DSS... I 2/3 glavnih funcionera SNS koji su dosli iz DSa,

Posted (edited)

Svi smo ih zaboravili, ali je ostao odijum prema žutima i Boti.

Jedna od dobrih stvari postojanja SNS-a je što je sva ta govna isfiltrirao i okupio na jednom mestu.

Edited by Filozof manijak
  • +1 1
Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

A Petković, Jovanov, Nikitovć, Bakarec?

Posted

da se ne zaboravi Prorokovic...