Frank Pembleton Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 Kako sam od “Menelaj i Helena su imali ćerku Herimonu…” pa preko “jebo te Koštunica” stigao do lepo je javno reći “sramota me je” (Bakareca i Petkovića).To je rekao? ... Shiit has hit the fan Link to comment
John Coltrane Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 Just now, Frank Pembleton said: To je rekao? ... Shiit has hit the fan Ja sam bio oduševljen. Bez uvijanja, jasno i glasno. Uz opasku da su ih primili kao decu i eto u šta su se napravili (ovo već malo parafraziram, ali to je suština). Ujedno i priznanje kakva je fabrika bilmeza postala/bila DSS. 2 Link to comment
pt 2.0 Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 13 hours ago, John Coltrane said: Gde je @pt 2.0 da udari lajk na Radonju? Ko je to? Sinoć i jutros sam ugl grlila wc šolju i povraćala (migrena pasmaters). Šta sam propustila? Link to comment
Moonwalker Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 34 minutes ago, John Coltrane said: Kako sam od “Menelaj i Helena su imali ćerku Herimonu…” pa preko “jebo te Koštunica” stigao do lepo je javno reći “sramota me je” (Bakareca i Petkovića). Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 1 hour ago, John Coltrane said: Kako sam od “Menelaj i Helena su imali ćerku Herimonu…” pa preko “jebo te Koštunica” stigao do lepo je javno reći “sramota me je” (Bakareca i Petkovića). i još jedan dokaz kolika su govna bili, taj dss i bukvalno celokupni prvi ešalon oko vojislava dr koštunice z_l_o 4 Link to comment
John Coltrane Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 47 minutes ago, pt 2.0 said: Ko je to? Sinoć i jutros sam ugl grlila wc šolju i povraćala (migrena pasmaters). Šta sam propustila? Žao mi je da čujem Milan Radonjić, novinar NINa. Sorry ako sam pogrešno procenio Link to comment
Filozof manijak Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 Bubalo, Jočić trafikant, Maršićanin, Mihajlov... Ovako na prvu loptu. Link to comment
ronin Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 Andreja Mladenović, Nenad Popović, Ljiljana Čolić... Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 samardžić, tomić, ljiljatm, obren joksimović, ona lujka ministarka prosvete, sestre petrović, onaj debil mladenović 1 Link to comment
nezvanova Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: samardžić, tomić, ljiljatm, obren joksimović, ona lujka ministarka prosvete, sestre petrović, onaj debil mladenović ajd ovako - jedini koji su tu bili relativno ok su pokojni sami, popovic i vladeta. jes popovic u sustini veliki nacos, ali je valjda iz razloga sto je izuzetno inteligentan, uspeo razumom da prevlada tu svoju emociju. barem da se ne rukovodi njome u poslu i nauci, delimicno u politici. 2 Link to comment
Milošica Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 Milenko Jovanov je bio u DSS. Link to comment
Milosh76 Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 Ceo G17+ bez izuzetaka su govna i preletaci...zaboravili ste Sormaza iz DSS... I 2/3 glavnih funcionera SNS koji su dosli iz DSa, Link to comment
Filozof manijak Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 (edited) Svi smo ih zaboravili, ali je ostao odijum prema žutima i Boti. Jedna od dobrih stvari postojanja SNS-a je što je sva ta govna isfiltrirao i okupio na jednom mestu. Edited October 18, 2021 by Filozof manijak 1 Link to comment
Jeremija Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: samardžić, tomić, ljiljatm, obren joksimović, ona lujka ministarka prosvete, sestre petrović, onaj debil mladenović A Petković, Jovanov, Nikitovć, Bakarec? Link to comment
jorma shparga Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 da se ne zaboravi Prorokovic... Link to comment
Recommended Posts