pt 2.0 Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Ko je ova slatkorečiva hodajuća iritacija od čoveka izmedju Goce Klet i Kavčića?!
radisa Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 1 minute ago, pt 2.0 said: Ko je ova slatkorečiva hodajuća iritacija od čoveka izmedju Goce Klet i Kavčića?! Dragan Kremer, muzički kritičar, još iz vremena Džuboksa... 1 1
pt 2.0 Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Just now, radisa said: Dragan Kremer, muzički kritičar, još iz vremena Džuboksa... A on je u vezi sa temom... kako tačno?
radisa Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Just now, pt 2.0 said: A on je u vezi sa temom... kako tačno? Pa to isto smo i kometarisali tokom emisije... On je u čudu što je tu, mi smo u čudu što je tu, a i Olja je izgleda bila u čudu što je tu... Mogla je pozvati random prolaznika sa ulice, isto bi bio koristan po temu, ako ne i korisniji... 2
Anonymous Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 8 minutes ago, radisa said: Dragan Kremer, muzički kritičar, još iz vremena Džuboksa... Preciznije, loš muzički kritičar, još iz vremena Džuboksa.
Frank Pembleton Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Ma to Olja zove ortake u emisiju.A možda... .... Shiit has hit the fan!
pt 2.0 Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Tjah. Evo gledam pažljivo. Ne isijavanu ti obrazovni programi baš iz gospodina... p.s. a možda je on rezervni igrač jer npr Ružić nije hteo da dodje
radisa Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 10 minutes ago, Anonymous said: Preciznije, loš muzički kritičar, još iz vremena Džuboksa. Pa dobro... Nego nešto me kopka, možda nije pravo mesto, kad već dotičemo muzičke kritičare, ti si malo stariji, pa da pitam... Ili možda @April zna... Balašević je u knjizi "Tri posleratna druga", poprilično precizno opisao nekog muzičkog kritičara koji je bio govno od čoveka i lažov, koji je izmišljao kako se druži Bowiem, Claptonom i ostalim likovima u UK i imao je emisiju na radiju u kojoj je to kenjao... Dao mu je ime Pavle Radović u knjizi, ali čisto sumnjem da je to pravo ime... Na koga je mislio, da li imaš ideju? Kontam da je stvaran lik, jer dosta likova, vezanih za NS su u knjizi stvarni, i mogu ih prepoznati, pa mi deluje da je ovako nešto stvarno postojalo... 1
Moonwalker Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 (edited) 21 minutes ago, Anonymous said: Preciznije, loš muzički kritičar, još iz vremena Džuboksa. Ja se secam (citao se tetkin Dzuboks) da je imao gadno pero i da se lozio na Kim Wild . Uvek sam se pitala sta se sa njim dogodilo. Sto ti se nije dopadao njegov rad? Edited March 15, 2021 by Moonwalker
Frank Pembleton Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Meni on nikad nije bio muzički kritičar ono da mu veruješ u procenu i ocenu.On je bio ono na nivou anegdote, zabavan.Najviše ga pamtim po recenziji albuma onoga crnca Steve Haningtona samo jedna rečenica:Samo si nam još ti falio! .... Shiit has hit the fan! 3
zmanic Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Najjači mu je interviju sa Z.Predinom iz deve's i neke. Ostalo smeće. Mek mi se oprosti.
pacey defender Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 (edited) Kremer o Bregoviću i Dugmetu je Edit. a i o Lemiju takođe. Edited March 15, 2021 by pacey defender
msv Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 2 hours ago, pt 2.0 said: A on je u vezi sa temom... kako tačno? Ćerka mu ide u osnovnu i sa Oljom je na ti. Sasvim dovoljno 1
Cane Vukic Prebranac Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 1 hour ago, Moonwalker said: Ja se secam (citao se tetkin Dzuboks) da je imao gadno pero i da se lozio na Kim Wild . Uvek sam se pitala sta se sa njim dogodilo. Sto ti se nije dopadao njegov rad? Нису ли сви тад?
Recommended Posts