Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 6k
  • Views 786.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• le petit nicolas
    le petit nicolas

u jdp su siparice i zanesene studentkinje drustvenih fakulteta bile podeljene na leka tim i laus tim. kao nekada bitlsi i stonsi.  prva pol. 1980-ih, pre svega.   bio je sve sto javnost zna,

• Robert Redford Robert Redford, Screen Idol Turned Director and Activist, Dies at 89 - The New York Times

• TMZ Legendary Actor Robert Duvall Dead at 95 Robert Duvall died at his home Sunday.

Posted Images

Rob Rajner i njegova žena, izgleda da ih je sin ubio. Dugogodišnji narkoman.

Strašno.

Rob Rajner je jedan od najvecih holivudskih reditelja. I delovao je kao pravi veseljak.

Mnogo tuzno.

RIP

kakva patologija u faci

a073248f-ed22-4daf-b56c-c33b0730923e.png

Ja nisam verovao kad sam otkrio da je isti čovek režirao Kad je Hari sreo Seli, Mizeri, Spinal Tap, A few good men... A bio je i dobar glumac. RIP za njega i ženu mu.

Zaboravih na ovaj topik pa sam pisao na razno...

Dosta njegovih filmova sam odgledao ove godine, neke ponovo (Misery, Stand By Me, Few Good Men - nema 7 dana), neke prvi put (Princess Bride)...

Žao mi ga je u PM, sin da ti presudi, ne mogu da zamislim gluplji, gori način da napustiš ovaj svet.

• Popular Post

RIP Rob Rajner

Dokaz kad znaš zanat onda možeš sve da režiraš. Žanrovski raspon filmova je spektakularan...

• Popular Post
Just now, Frank Pembleton said:

RIP Rob Rajner

Dokaz kad znaš zanat onda možeš sve da režiraš. Žanrovski raspon filmova je spektakularan...

Čovek u 8 godina napravi:

Spinal Tap

The Sure Thing

Stand By Me

The Princes Bride

When Harry Met Sally

Misery

A Few Good Man

Kakav raspon i kakav niz, kapiram da ih nema mnogo ovakvih u istoriji filma.

Tata.

Videh sad na Tw da je glumio Mad Maxa Belforta u Vuku sa Vol Strita, nisam ni kapirao da je to on, kakva minijatura ziga

IMG_4199.gif

Edited by ducca

Verovatno najveci actor's director pored Istvuda, iako je bio picajzla i voleo da "pokazuje glumcima kako se glumilolol" svi su ga glumci voleli i hteli da rade sa njim jer je imao pitomu i dobronamernu narav. Opasnih nekoliko filmova je ostavio za sobom, pokazujuci sirok zanrovski raspon u fazonu da nema dobrih zanrova, samo dobrih prica.

Kakav tuzan i bizaran nacin da ode takav covek.

Potpuni genije koji je donekle išao ispod radara samo zato što nije snimao blokbastere i vizuelne spektakle, već se fokusirao na realistične, višeslojne likove i sjajne dijaloge. Tužno, podsetilo me je na smrt Bordena, iako to što je Rajner ubijen pravi svu razliku, ali to je neka slična energija, pretpostavka ostvarenosti i bezbrižnog života koja se u trenutku srušila jednom vešću.

Poslednje sam gledao valjda njegov debitanski The Spinal Tap. Majstorski film.

Misery je remek delo za sva vremena, kako je samo izvukao maksimum iz Kathy Bates, koja je dobila Oskara... A Few Good Man isto, istorijska scena sa Dzek Nikolsonom u sudnici. O Princess Bride da ne pricam, obavezno stivo generacije X koje ih je usmerilo uz nezaboravne citate. Nisam imao pojma da je ove godine snimio Spinal Tap 2, znaci da je covek imao jos sta da kaze, i mozda bi snimio jos neki film, strasno kakva tragedija za takvu legendu.

Edited by JohnnyD

.

.....jpg

Rob is a director, producer and actor whose career includes some of Hollywood’s most beloved films — from his 1984 directorial debut, This Is Spinal Tap, to Stand by Me (1986), The Princess Bride (1987), When Harry Met Sally... (1989), Misery (1990) and A Few Good Men (1992).

Od ove ''velike šestorke'' iz Rajnerovog opusa Harry i Sally su mi najmanje prirasli srcu.
A od nespomenutih naslova izdvojio bih Ghosts of Mississippi (1996).

1 hour ago, colonelo said:

Rob is a director, producer and actor whose career includes some of Hollywood’s most beloved films — from his 1984 directorial debut, This Is Spinal Tap, to Stand by Me (1986), The Princess Bride (1987), When Harry Met Sally... (1989), Misery (1990) and A Few Good Men (1992).

Od ove ''velike šestorke'' iz Rajnerovog opusa Harry i Sally su mi najmanje prirasli srcu.
A od nespomenutih naslova izdvojio bih Ghosts of Mississippi (1996).

Odlican. Ja sam voleo i "The Bucket List", nekako mi je delovao kao film snimljen da bi se Nikolson i Morgan Frimen dobro proveli. A posto sam cheesy nije da nisam gledao i ljubavno-propagandni buckuris "American president" sa Daglasom juniorom i Anet Bening.unsure

Ali, kakav je to bio lik. Horori, romanticne komedije, drame, sudske drame, nema sta nije snimao. Ono kad ti je tata Karl Rajner pa ne moras previse da se ubedjujes sa producentima.lolol