Jump to content
IGNORED

Boks

Zverilla

Recommended Posts

Posted

A nocas boksuje Tevin Farmer, bokser kog mnogo gotivim. Jos jedan showcase mec, boksuje protiv nekog albanca za kog nikad nisam cuo.

Posted

Zaboravio sam da su danas boksovali Shafikov i Commey, to je na papiru trebao da bude odlican mec, moram da odgledam snimak meca, vidim da je Shafikov dobio split decision  116-112 115-113 112-116

Posted (edited)

live stream, undercard u toku

Edited by Staklena Brada
Posted

dobro su se lemali rusi. svidja mi se i kako je prenos uradjen, bas dobro ukljucuju publiku u pricu. sa lebedevevom cerkom su bas uboli, totalno se dobije neka nova, ljudska, dimenzija cele price.

Posted

Samo su smorile pauze od po 3 dana izmedju meceva :) inace odlican card, najbolji koji sam gledao ove godine, svi mecevi su bili dobri, vrhunski glavni mec, propustio sam prve dve i po runde, sudeci po onom sto sam video mislim da je Lebedev pobedio, ali se ne bih mnogo bunio protiv Gassieva kao pobednika jer je zadao jace udarce, jedina primbedba koju imam je sto su sudije koje su bodovale za njega imale preveliku razliku na scorecardovima.

Posted (edited)

Danas mi je drugar sa boksa poslao sliku, ladno je doso Gamboa u nasu salu da trenira, bice tu par dana? Krivo mi je sto nisam bio tu jer je moj omiljeni kubanski bokser.

EDIT: Sad vidim na boxrecu da ima mec u Parizu 17. decembra, protivnik Frank De Alba, a glavni mec je N' Dam vs Blanco . Bicu tamo obavezno.

Edited by Staklena Brada
Posted

sta mislis, oce joshua lagano da dobije onog veterana?

i dal ima nekih najava za golovkinov sledeci mec?

Posted

Ne znam brate, gledao sam samo 2 njegova meca, ali mu svakako dajem sansu, u svakom slucaju navijam za njega. Doduse po onom sto sam video od njega mi se svidja da bih ga mozda cak i blago favorizovao, jedan je od tehnicki potkovanijih teskasa. Na primer Martina (koji je istina D klasa u najboljem slucaju) je oba puta bacao u nokdaun pull counterom desnim direktom, po kojem su poznati Duran i Mayweater, sto me je prijatno iznenadilo. Jos  sto Klicko ima 40 godina i zadnji put je boksovao pre godinu i po dana, u svakom mecu je sve losiji. Samo Joshuina brada mi je znak pitanja. White ga je zamalo nokautirao u njihovom mecu.

Golovkin bi trebao da boksuje sa Jacobsom marta 2017, nego je Jacobs do sada imao milion izgovora, cas je pricao da mu treba godinu i po dana da se spremi za Golovkina, cas da nema dovoljno vremena da se spremi, onda je trazio da se borba odlozi i da boksuje jedan laksi mec pre toga, pa je odlozio purse bid, pa je slao zalbu da mu odobre bolji procenat u podeli para iako mu po pravilu pripada 25%. Ali kao valjda bi trebalo da se dogovore za mart. Golovkin je u svakom slucaju bookovao Madison Square Garden za mart. Ako se ne dogovore do 19. decembra ide konacno purse bid, pa cemo videti da l ce Jacobs da prihvati borbu ili da anulira.

Posted

taman se spremio da gledam, kad ono...

A heavyweight title fight between Russian boxer Alexander Povetkin and Haitian-born Canadian Bermane Stiverne that was scheduled for Saturday has been cancelled after Povetkin failed a drug test.

Posted

brado, jel ima nesto za praznike da se gleda?

• 4 weeks later...
Posted

Zlaticanin u 3-4 ujutro brani titulu protiv Garsije. Velika prednost na izazivaca, ali pocistice ga Crnogorac. :fantom: