Jump to content
IGNORED

Boks

Zverilla

Recommended Posts

Posted (edited)

Au, dobi Ward. Dobar meč, bio je Ward sve bolji kako je borba odmicala, al dobio ga Kovalev, u najgorem slučaju nerešeno,

mada i to bi bila pogrešna odluka.

Baš mi žao Kovaleva.

Edited by Remi
Posted

cudno sudjenje.

po mom skromnom, ward je dobio mozda 4 runde.

CxryvH-UsAAkVrf.jpg

Posted

cudno sudjenje.

po mom skromnom, ward je dobio mozda 4 runde.

CxryvH-UsAAkVrf.jpg

I po mom isto, slazem se sa tobom i Remijem, svi zivi iz sveta boksa kazu da je Kovalev pokraden, jeste bedak. Navijao sam za njega jer ma koliko god cenio Warda, njegov boks mi je krajnje antipatican, preruzan.

Posted

Dal lomacenko dobija ovog jamajkanca nocas?

Posted

Trebalo bi, strasno gotivim obojicu, Loma je bolji bokser ali je Walters mnogo veci, jaci, ima duze ruke, dobar je inside fighter, ocekujem odlican mec.

Posted

Jel imas ideju kad picinje mec? Nigde ne mogu da nadjem raspored celog dogadjaja a ne bih da se zajebem ko prosle nedelje, kad sam zaspao tokom preliminarnih borbi. Ovde kod nas prenos picinje u 4, na areni 1.

Posted

Nisam siguran ali verujem posle 4, s' obzirom da prenos undercarda pocinje u 3. Ja cu u svakom slucaju da se budim negde u pola 4, 15 do 4, da na vreme nadjem valjan stream :D

Posted (edited)

imas ovde preliminarne borbe https://youtu.be/trdw5L5B0Po

jos dve borbe pre glavne, za koju ces morati da trazis novi potok...

Edited by Bright Billy
Posted

malo je bezveze ovaj prekinuo, nije mu neka fora...

Posted

Da, bas je bila antiklimaks zavrsnica, ali Loma brate moj, kakav je to DIJAMANT, kad jednog Waltersa tako unisti, jezivo.

Posted

Odlican cruiserweight mec ovog vikenda u Moskvi. Kruzer je trenutno jedna od najjacih divizija u boksu danas uz polu-tesku i 130, ako ne i najjaca, samo je slabo propracena jer nema top boksere sa zapada. Na undercardu Troyanovsky, jako dobar polu-velteras ima showcase mec, a na istom undercardu su Chakhiev i Kudryashov, obojica kruzeri sa atraktivnim stilovima.

December 3, 2016
Posted

A 10. decembra jos jedan vrhunski mec, polu-srednja kategorija u pitanju, nema sanse da bude los mec. Sto se tice ovog carda u Moskvi 6. decembra, vredi ga ispratiti, ti ruski cardovi sa Lebedevim, Chakievim i Kurdyashovom uvek ispadnu zanimljivi.

Posted

pritom ce da budu i dobri termini, ubise me ovi las vegasi  :wacko:

Posted

pritom ce da budu i dobri termini, ubise me ovi las vegasi  :wacko:

Hahaha da bas to!