roksi Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 16 minutes ago, Lancia said: Gonim se mislju da usvojim neku macku, dok mi skvo nije ovde. Sta treba, pesak, grebalica,....?¿ samo jos neko cebence + puno mazenja i to je to a maconi ce vec da osvoji skvo in no time 1
ragasto Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 Ćebence ne treba, prisvojiće svu ćebad koju imate. 3
johan nagel Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 А ни то мажење неће ићи тако глатко ако западне неко својеглаво лудо маче (као мени рецимо). Али ће зато бити крви, уједања и гребања. И бар неће бити досадно. Углавном само напред мачке су најјаче волимо их такве какве су
harper lee Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 2 hours ago, Lancia said: Gonim se mislju da usvojim neku macku, dok mi skvo nije ovde. Sta treba, pesak, grebalica,....?¿ Ako ti macka nije sifra za barely legal Tajlandjanku, pesak i mesto za hranu i vodu su pod must. Ove ostale zajebancije, grebalice, igracke, cebad, krevetci i slicno, sve to mozes da probas ali odmah da znas da ce da grebe sta hoce, da se igra sa cim hoce, da prisvoji cebe koje hoce i da spava u krevetu u kojem hoce. Mozda ti mislis da si usvojio macku, vrlo brzo ces shvatiti da je ona usvojila tebe. 3
renne Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 8 hours ago, Lancia said: Gonim se mislju da usvojim neku macku, dok mi skvo nije ovde. Sta treba, pesak, grebalica,....?¿ Obavezno
adam Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 (edited) @Lancia pa ti vidi... Edited January 20, 2022 by adam 7
Popular Post Indy Posted January 27, 2022 Author Popular Post Posted January 27, 2022 Šerlok je u bolnici:( Ima zablokiranu bešiku, danas je bio jako jako loše (do juče OK). Jedva živ. Staviće mu kateter na 24 h, i posle će još malo morati da ostane. Koštaće to k'o nova mačka (i to rasna) ali tek mu je 6 god... Samo prvi od onih 9 života. 11
beta Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 uh...držim palčeve da bude bolje. drži se mačketino! 1
Frank Pembleton Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 Palcodrž odavde... ... Shiit has hit the fan 1
Arkadija Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 (edited) Ne bih da mračim, ali moja prva i nikad prežaljena mačka, Coka, je umro zbog toga. I sad kad se setim, a prošlo je više od 30 godina, duša me zaboli. U svakom slučaju, držimo šape. Edited January 27, 2022 by Arkadija 1
Recommended Posts