Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, Lancia said:

Gonim se mislju da usvojim neku macku, dok mi skvo nije ovde. Sta treba, pesak, grebalica,....?¿

samo jos neko cebence + puno mazenja i to je to :) a maconi ce vec da osvoji skvo in no time  :wub: :) 

• +1 1
Posted

Ćebence ne treba, prisvojiće svu ćebad koju imate.

• Haha 3
Posted

А ни то мажење неће ићи тако глатко ако западне неко својеглаво лудо маче (као мени рецимо). Али ће зато бити крви, уједања и гребања. И бар неће бити досадно.

Углавном само напред мачке су најјаче волимо их такве какве су :D

Posted

recognising-hand-scars-by-coal-papercut-

Ma šalimo se, samo napred, mačke su zakon.

• +1 1
  • Haha 4
Posted
2 hours ago, Lancia said:

Gonim se mislju da usvojim neku macku, dok mi skvo nije ovde. Sta treba, pesak, grebalica,....?¿

Ako ti macka nije sifra za barely legal Tajlandjanku, pesak i mesto za hranu i vodu su pod must. Ove ostale zajebancije, grebalice, igracke, cebad, krevetci i slicno, sve to mozes da probas ali odmah da znas da ce da grebe sta hoce, da se igra sa cim hoce, da prisvoji cebe koje hoce i da spava u krevetu u kojem hoce. Mozda ti mislis da si usvojio macku, vrlo brzo ces shvatiti da je ona usvojila tebe.:D

• +1 3
Posted
8 hours ago, Lancia said:

Obavezno :heart:

Posted

uh...držim palčeve da bude bolje.

drži se mačketino!

• Hvala 1
Posted

Palcodrž odavde...

... Shiit has hit the fan

• Hvala 1
Posted (edited)

Ne bih da mračim, ali moja prva i nikad prežaljena mačka, Coka, je umro zbog toga. I sad kad se setim, a prošlo je više od 30 godina, duša me zaboli.

U svakom slučaju, držimo šape.

Edited by Arkadija
  • Hvala 1