nera Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Za sad imaju smestaj, zena koja ih je primila na cuvanje je sjajna, prvo je mislila da nece moci duze od dva dana ali ispostavilo se da moze. Macici su dobro, napreduju polako. Javljaju se i ljudi koji bi udomili, ali za sad mislim da imam samo jedno potvrdjeno udomljavanje. Videcu da dobavim jos neku sliku.Uzas je stvarno, sad je sezona macica i ima ih na sve strane :(
katamaran Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Ovo je odlican sajt za udomljavanje zivotinjahttp://www.kuceimace.com/udomljavanje/mace
Patty Lee Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 (edited) Kako mi se gade ljudi koji bacaju mačiće u kontejnere isto.ne kapiram kako nekome tako nesto moze i da padne na pamet hebote.sto se ovih nerinih mukica tice, i kod mene je trenutno mini havarija.usvojila sam (citaj: priheftali mi se) porodicu od 4 clana. jedna macketina fali... nece da saradjuje etc. <_<izvinjavam se zbog loseg kvaliteta slike, telefon mi je krsic, ne saradjuje... Edited July 5, 2013 by Patty Lee
nera Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Mnogo su lepi :wub:Ne znam sta da kazem vise, ljudi nece da sterilisu svoje ljubimce a nece ni da se pobrinu za podmladak. Trenutno je sezona macica, veterinari su poludeli, samo kazu nemoj kod mene molim te da ih donosis na eutanaziju, ne mogu vise. Opet, ne moze se svima ni pomoci
Tihajeza Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Nije moja, ali mnogo je volim. To je jedna maca koja se mota po kraju, i uvek se pomazimo kada je sretnem na ulici.Neku noć se nešto zbunila, skok na ogradu, skok na nadstrešnicu i nekako se popela na moju terasu.Prede najglasnije na svetu, sve se trese metrima unaokolo.
katamaran Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 (edited) Treci put u poslednjih mesec dana pomazem mom macoru da odbrani teritoriju od agresora. Nije mi samo jasno sta je ovaj navalio ko mutav kad nam je zenska sterilisana. Mozda moj mladji macor moze da prodje ko zenska jer je tezak seronja :)Prva dva puta sam stigao da oteram uljeza jos u onoj fazi kad urlaju jedan na drugog ali nocas su se i podzapali. Kad sam stigao kao pojacanje mom macoru neprijatelj je strateski uzmakao. Ova moja budala ga odjurila pa se posle vraca sav ponosan i nakostresen.Narednih deset minuta zenska i mladji macor fascinirano njuse mesto obracuna. Edited July 21, 2013 by katamaran
dranata Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 ih, mi i nemamo zenku, on je sterilisan, a malo malo pa padne neki obracun sa velikim i jacim macorcinama. valjda je to bitka za teritoriju.
halloween Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Pazte sad! Planiram da transportujem mače staro 3 meseca (u daljem tekstu M) iz UE do Bgd. Odraslo je u dvorištu, znači već zna 100 jada. Pozajmila sam transportnu korpu, vraćam se autobusom. Prvi put unosim životinju u prevoz, a i prvi put ću imati mačku u stanu. Dileme su sledeće: Da li treba nešto posebno da uradim ( osim da zatvorim M u korpu i držim ga u krilu tokom putovanja), šta ako krene da mjauče a putnici da se bune? Na šta treba da obratim pažnju po smeštaju u stan?
renne Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 U stanu ništa. Bitno da joj odmah nabaviš wc sa posipom.I jedno mesto gde će uvek imati hrane i vode.To je sve. Za ostalo će se ona sama pobrinuti.Posle ćeš nabavljati grebalice i sve ostaloПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
halloween Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 (edited) Tnx, zaboravila sam da kažem da ću pripadajuća 3 radna dana po kolektivnom ugovoru za selidbu iskoristiti sad. Pitali me usput što tek sad a ne u maju kad je promenjeno prebivalište, a ja odgovorila- tek sad se udesilo da neke stvari da prenesem iz UE do stana :) Edited August 8, 2013 by halloween
halloween Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 (edited) Najnormalniji domaći mačak, narandžasto- beli, sa tabby šarom. Kad se useli slikam, pa kačim na ljubimce. Nekako mi je bez veze da pored mačića u dvorištu (2 legla) kod tate, kupujem rasnu mačku. Edited August 8, 2013 by halloween
renne Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Posle mu posadi i travu, po meni je mnogo bolje da jede travu nego onu pastuПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Recommended Posts