Аврам Гојић Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 (edited) ali kako im je super ta pauza pred skok...garant imaju displej u roznjaci.1. Projected trajectory - calculating distance and angle...distance and angle calculated2. Required pressure - calculating kPa...kPa calculated3. Human reaction - optimal reaction detected4. Security systems - all go, no hostiles outside5. All pre-jump systems go6. Preparing for jump, commence final checklist7. Commence jump sequence Edited May 15, 2013 by Marko M. Dabovic
DarkAttraktor Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 dadada, a na 5. stane sa vrtenjem repa ispred kvake :D
renne Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Pa bilo dva posta iznadПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
renne Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Marku šapica jako natečena i samo je liže, evo video http://s1297.photobucket.com/user/bubkka74/media/VID_20130517_213055_zps654dd14f.mp4.html, vet nema pojma šta mu je, kaže ujela ga osa, odakle osa u kući. I kaže da sutra snimamo pa će da vidi da li je prelom (i traži boga-oca para), ima li neko ideju, da li se susretao sa sličnim?
Arkadija Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Moju staru mačku je ujela osa ili pčela, za šapicu. To se desilo na terasi, zapravo sva ta gamad je znala da zaposedne našu lođu, i onda je mačiji manijak njih lovio, pa su mu se osvetile. Tog kritičnog dana, samo je uleteo u sobu , brzinom svetlosti, onda se sakrio iza fotelje i tamo je lizao šapicu jedno 2 sata. Ceo taj dan i još sutradan je šepao, i nije dao da mu se dodirne mesto uboda. Mene je mrzelo da ga vodim kod veterinara, pošto sam procenila da neće da skonča od toga.E, sad ako je prelom, možda bi trebalo da stručno lice pogleda dotičnu šapicu.
renne Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 pa gledala je, ali kaže da ne može da proceni bez snimanja
Arkadija Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Kad doktorka tako kaže, onda mora tako. Odlete ti nekoliko hiljadarki.
Miljenko Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Mom mladjem macanu, Sauronu, je pre par meseci sapica izgledala bas ovako. Dva dana nije imao ni touch oslonac na njoj. Ja se uplasio i odneo ga kod komsije veterinara. Odmah ga je snimio. Ispostavilo se da je imao naprsnuce jedne kosti i par istegnutih tetiva. Par dana sam mu ogranicavao kretanje, dobio je par bocki, kako bi otok bio brzo skinut i sve je proslo bez problema.Snimanje je kod njega 1500 dinara, mada je mene kostalo manje, u sklopu cele terapije.
kim_philby Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 (edited) Mom mladjem macanu, Sauronu, je pre par meseci sapica izgledala bas ovako. Dva dana nije imao ni touch oslonac na njoj. Ja se uplasio i odneo ga kod komsije veterinara. Odmah ga je snimio. Ispostavilo se da je imao naprsnuce jedne kosti i par istegnutih tetiva. Par dana sam mu ogranicavao kretanje, dobio je par bocki, kako bi otok bio brzo skinut i sve je proslo bez problema.Snimanje je kod njega 1500 dinara, mada je mene kostalo manje, u sklopu cele terapije.sauron! :Dtako se zove i jedan od mojih macora.edit: moj sauron je kao mace imao prignjecenu sapicu kada sam ga pronasao ali je sve proslo bez intervencija. vet nam je rekao da sacekamo par dana i stvarno splasnulo. doduse ja uvek radim kako mi veterinar kaze. Edited May 18, 2013 by kim_philby
renne Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Ipak je bio ujed. Nije prelomПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
kim_philby Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Ipak je bio ujed. Nije prelomПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
kim_philby Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 btw, tako je moju lobeliju ujela pcela za sapicu a ja sam zvao veterinara da pitam da li ce mozda pasti u neki alergijski sok. covek mi je naredio da napustim kucu i sklonim se od psa.
Recommended Posts