Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

srecan svaki mnjaupindan!

• Replies 8.8k
  • Views 754.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FEELIN BETTR     I CAN HAS GUD HEALTH NAO PLZ

• ^Hvala na idejama harpere. Zbog tog avatara, već sam očekivao nešto o vibracijama molekula...   Evo ga upravo došo kući, sad na oporavak.   

• Posle 21 godine fizičke egzistencije u ovoj našoj ravni, naš prijatelj Živojin, Žilijen, a od pre ppar godina poznat i kao Starac Fočo, preselio se u više sfere. Želim da verujem da će mu u toj tranzi

Posted Images

• Author

Srecan rodjendan, vrsnjaci smo (u macijim godinama).

Moj macor ima novi fetis - lizanje kesa :)prvo sam mislio da ga privlaci nesto sto je bilo u kesi ali vidim da nema nista protiv ni potpuno novih kesa.edit: vidim da to uopste nije neuobicajenohttps://www.google.c....hp._gFdrdxFGB0edit 2: zanimljiva teorija kaze da se mnoge kese danas prave(ili im se dodaje) od kukuruznog stirka (corn starch) da bi bile biorazgradive pa ih valjda to privlaci.

Edited by katamaran

I moja mačorka ide po kući i liže kese iz čista mira :lolol:

da, da, i moj, narocito ove iz rode.a pre sam imala neki dragstor blizu kuce, imali velike zute kese, njih je razvaljivao, udje pa se valja, a kad mu pukne film, cepa iznutra.ps. hvala svima na rodj.cestitkama. mladi gospodin je ocekivao i sledeceg dana isto, ali sam tvrda srca bila.

kako su dobre fotke!kao da su filmske, a ne sa audicije*. divne su bile te šezdesete, eh.edit: sad čitam sitna slova.koju li su izabtrali? kakvi kriterijumi su ih vodili? kako su znali da je to prava? :lolol:edit 2: čudno mi je kad vidim mačke na povocu. ne ide uz njih.

Edited by stormy

Ide i te kako. Senku tako redovno šetamoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Ide i te kako. Senku tako redovno šetamo
stvarno? onu divljakušicu? :) dozvoljava da bude vođena?nisam viđala u okolini, samo na tv-u. mačke su mi ili slobodnjaci ili kućne živuljke. povodac mi je čisto pseći, ali izgleda da je došlo vreme da se rešim te predrasude.

da, divljakušu, imaš ovde i slike sa crveni povocem

svaka vam čast, vi, ukrotitelji lavice. :)mora da sam zaboravila, videla sam sigurno ako je ovde.

• Author
kako su dobre fotke!
+milionNe prave više takve...EDIT. A ova keva ima zaista futurističke obrve. :heart:black-cat-auditions-hollywood-1961-9.jpg

Edited by Indy

Je l čuvena grumpy cat takva u celoj svojoj rasi ili samo onaj jedan primerak? Mnooogo mi se svidja i baš bih volela da imam jednu.Edit. Jbg, snowshoe siamese najčešće nije grumpy. Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by MayDay

black-cat-auditions-hollywood-1961-2.jpgcarica što je dovela crnobelu mačku :lol:... što me je podsetilo na filmski projekat veštica iz burjana... trebala im je crna mačka al nisu mogli da je nađu pa je u toj ulozi debitovao snimateljev crni labrador, lale. šta fali...http://www.youtube.com/watch?v=KSe4f2jQ91s
  • Author
carica što je dovela crnobelu mačku
:lolol: