Jump to content

Slike vasih ljubimaca

Featured Replies

if you say so :)

lakse mi da shvatim da ostavis dete: ne zelis ga, nemastina, odgovornost sta god.... za psa te

niko nije terao da ga uzimas. dete se najcesce ne bira.

Edited by mustang

• Replies 5.6k
  • Views 513.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• upoznajte kiru, parts unknown. nađena sa sestricom negde na avali. portret iz oglasa kada smo je udomili   i skoro dva meseca sa nama      

• Dobio sam dozvolu moderacije da pišem ovde i hvala im Stigla je u naš dom preko foruma, bila je maca sa specijalnim potrebama, spremna za uspavljivanje Uspeli smo koliko toliko da joj promen

• Od sinoć smo foster home ove devojčice (10 meseci stara, od toga provela 6-7 u azilu, mnogo umiljata), držimo fige da će u narednih par sedmica dobro da se slaže sa Vildom, pa da je i zvanično usvojim

Posted Images

Ma ne bih ja ni dete ostavljao, druga stvar da li bih voleo da imam... generalno jesam ekstremno samoživ.

Sa živim bićima se ne igra. :)

Edited by Jeremija

Zato ja ne uzimam kera... Znam da ne bih mogao da mu pružim ono što zaslužuje, i zašto mučiti i sebe i njega.

....shit has hit the fan...

if you say so :)

lakse mi da shvatim da ostavis dete: ne zelis ga, nemastina, odgovornost sta god.... za psa te

niko nije terao da ga uzimas. dete se najcesce ne bira.

Ne preteruj.

juce.

secer :)

Bas je swadak, jel to bretonac?

zdravo :naughty:

Prelep ti je kaktus.

Hehe, i tvoj ima različite brkove, sa jedne strane bele sa druge tamne?

ma nije jozo nego leva strana njuske mu je belja od desne...pa refleksija brkova na to...beli su i bas ih ima ko macka.

jooj al kad mu tepam....macko moja :isuse: ...peder nece u krevet bez njegovog roze plisanog jeza ili sta je vec...drzi ga u ustima i ceka da ga dignem na krevet kada idemo na spavanje :wub:

hvala ljudi :)

Ma ja sam mislio zbog toga što mu je njuška isto kao Čarliju sa jedne strane bela a sa druge žuta, pa Čarliju iz bele dlake rastu beli brkovi a iz žute crni, :D

Mnogo ti je slatko kuče. :)

svasta...kako je to moguce? to je retkost onda bas bas...daj sliku :)

daj i ti jednu sliku bretonzza, da vidimo jel porastao od prosle  :)

:D