Jump to content

Slike vasih ljubimaca

Featured Replies

Ma sve ok bre...meni zanimljivo kako je ispalo, a cenim da nije baš tako...

....shit has hit the fan...

• Replies 5.6k
  • Views 524.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• upoznajte kiru, parts unknown. nađena sa sestricom negde na avali. portret iz oglasa kada smo je udomili   i skoro dva meseca sa nama      

• Dobio sam dozvolu moderacije da pišem ovde i hvala im Stigla je u naš dom preko foruma, bila je maca sa specijalnim potrebama, spremna za uspavljivanje Uspeli smo koliko toliko da joj promen

• Od sinoć smo foster home ove devojčice (10 meseci stara, od toga provela 6-7 u azilu, mnogo umiljata), držimo fige da će u narednih par sedmica dobro da se slaže sa Vildom, pa da je i zvanično usvojim

Posted Images

On 24. 2. 2017. at 17:32, Jeremija said:

Razmišljao sam da kupim francuskog buldoga......

BcHFstOCEAECEpv.jpg

Razumem sentiment, ali su mi uličari mnogo ružni. Ako ikad budem uzimao (vidi: našao nekog da mi ga čuva kad nisam kući), uzeću ovako nešto:

image1_1.jpg

Edited by Jeremija

:o

Prijaviću te onim Lavijatanima

---------------------------------------

Nije sentiment, pre mnogo godina sam i ja tako razmišljao, ali, kad jednom vidiš i doživiš...........

Za svaki slučaj:   :)

Edited by Bujodrag

On 24. 2. 2017. at 21:39, Jeremija said:

Razumem sentiment, ali su mi uličari mnogo ružni. 

nisu ružni, najslađi su.

lepota je u tome što ne znaš u šta će da izraste ako uzmeš kuče. a dok izraste, nije ti ni važno kako izgleda. već se zavuklo pod kožu.

ne nagovaram te, samo naglas razmišljam. :)

Ovo je Sofija, danas smo se družili.

Ona je mudra, u skladu sa svojim imenom, suptilno nas navede da radimo sve što ona želi 

:)

TuJ5oH1.jpg

l7vCEgk.jpg

wTu9Zy7.jpg

QWi5HNQ.jpg

Sofija je sofista. :wicked:

Jeste.

;)

Prevarantkinja prava, samo izvoljeva

Lepa mackica, Sofija. Ja sam imao takvu, doduse poludivlju, ali samo je meni prilazila.

I ova je, ako se dobro sećam, poludivlja. Drugar je imao par komada, i pokušavao da ih udomi al' ovde je pala ljubav na prvi pogled. Pre nekih pet, šest godina, ako se ne varam

Razumem sentiment, ali su mi uličari mnogo ružni. Ako ikad budem uzimao (vidi: našao nekog da mi ga čuva kad nisam kući), uzeću ovako nešto:

image1_1.jpg

:facepalm:

nie kuce za tebe :fantom:

Pisali smo na Laugh-u o pokazivanju zuba. :D

IMG_3758.jpg

image1_1.jpg

Ovo izraste u mastifa?

Francuski buldozi

On 25. 2. 2017. at 9:34, ToniAdams said:

:facepalm:

nie kuce za tebe :fantom:

+1

:fantom: