Jump to content

Slike vasih ljubimaca

Featured Replies

i ja :)

kakvi su ko sa slika :heart:

danas je prvi put sam skocio na krevet :) ... naucio!

a juce je umislio da moze da skoci u auto...pa se spucao glavom o zid sedista i na ledja pao nazad....

isto se juce dva puta zakucao glavom o vrata od stakla...mene zabolelo, dobi pas potres mozga....i ja, kakva sam majka da ga ne zaustavim...na pamet mi nije palo da ih ne vidi. bretonac bosanac.

• Replies 5.6k
  • Views 524.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• upoznajte kiru, parts unknown. nađena sa sestricom negde na avali. portret iz oglasa kada smo je udomili   i skoro dva meseca sa nama      

• Dobio sam dozvolu moderacije da pišem ovde i hvala im Stigla je u naš dom preko foruma, bila je maca sa specijalnim potrebama, spremna za uspavljivanje Uspeli smo koliko toliko da joj promen

• Od sinoć smo foster home ove devojčice (10 meseci stara, od toga provela 6-7 u azilu, mnogo umiljata), držimo fige da će u narednih par sedmica dobro da se slaže sa Vildom, pa da je i zvanično usvojim

Posted Images

danas...sutra puni 3 meseca :)

Zajebant, odmah se vidi)))

Što bre taj ker na svakoj slici ima tužnu facu, ili neispavanu...

....shit has hit the fan...

On 24. 2. 2017. at 7:54, Frank Pembleton said:

Što bre taj ker na svakoj slici ima tužnu facu, ili neispavanu...

....shit has hit the fan...

+1

Mustang, nemo' se zajebavaš s psetetom, ima ti pošaljemo one Levijajatane. :P

Meni ne izgleda tužno

meni izgleda ko da je drogiran ili mu gazde nisu dale da spava celu noc.

A stvarno pas izgleda dosta jadno, ne bih imao srca da pustim pitbula na njega.

to kad su mu spustene oci znaci da mu je dusa u petama :) tek je probudjen i snesen dole (da ne bi piskio po hodnicima i liftu). slike posle su sve mutne jer se razbudi i cao djaci...

za dve godine ima da sa osmehom pozira ljubi ga majka <3...evo neka kad sam morala u prodavnicu a njega ostavila u kolima (odustala i tu je peder ispao tuzno, a sada mi uzeo papucu jer ga ignorisem i kuckam ovde)

i ne dajemo mu da spava kada se njemu spava :) ...ovo je teska borba za buduci mir :)

ovajav mutan je na 90% slika :)

znaci jedino kad spava ili je tek probudjen.. skida mu carapu.... ubicu ga!!!! sad cu doci...

Edited by mustang

Ma zezamo se (barem ja), tako ta vrsta izgleda, i Sima je izgledao dosta jadno ako se dobro sećam (nikad nisam voleo tu seriju, pa je nisam ni gledao).

Edited by Jeremija

ma okej je, frank ozbiljno pita u dobroj nameri ... i pogodili su :)

evo jos dve pa cu da obrisem kasnije...upravo

kakav glumac od psa, ovamo nas terorise a na slikama on zrtva! nista mu ne verujte

Edited by mustang

Tako mali, a već zna da se ulizuje... :)

Razmišljao sam da kupim francuskog buldoga, ali probem je što iako je velik, ipak je stan, i drugo što živim sam pa ne znam ko bi o njemu brinuo kad nisam kući, a ponekad (kad otputujem) nisam nedeljama.

Edited by Jeremija

aj okaci neku sliku, da vidimo kako izgleda taj breton.

mustang mnogo ti je sladak ivan :wub:

mali lavež davež

daaaa!!! mnogo je sladak <3 <3 maza nevidjena ali i tezak djavo

ma to je neki dzulov, ne bretonac :)