Frank Pembleton Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Ma sve ok bre...meni zanimljivo kako je ispalo, a cenim da nije baš tako... ....shit has hit the fan... Link to comment
Bujodrag Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Razmišljao sam da kupim francuskog buldoga...... Link to comment
Jeremija Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 (edited) Razumem sentiment, ali su mi uličari mnogo ružni. Ako ikad budem uzimao (vidi: našao nekog da mi ga čuva kad nisam kući), uzeću ovako nešto: Edited February 24, 2017 by Jeremija Link to comment
Bujodrag Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 (edited) :o Prijaviću te onim Lavijatanima --------------------------------------- Nije sentiment, pre mnogo godina sam i ja tako razmišljao, ali, kad jednom vidiš i doživiš........... Za svaki slučaj: :) Edited February 24, 2017 by Bujodrag Link to comment
Frau Gabrijela Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Razumem sentiment, ali su mi uličari mnogo ružni. nisu ružni, najslađi su. lepota je u tome što ne znaš u šta će da izraste ako uzmeš kuče. a dok izraste, nije ti ni važno kako izgleda. već se zavuklo pod kožu. ne nagovaram te, samo naglas razmišljam. :) Link to comment
Bujodrag Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Ovo je Sofija, danas smo se družili. Ona je mudra, u skladu sa svojim imenom, suptilno nas navede da radimo sve što ona želi :) Link to comment
Bujodrag Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Jeste. ;) Prevarantkinja prava, samo izvoljeva Link to comment
Lancia Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Lepa mackica, Sofija. Ja sam imao takvu, doduse poludivlju, ali samo je meni prilazila. Link to comment
Bujodrag Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 I ova je, ako se dobro sećam, poludivlja. Drugar je imao par komada, i pokušavao da ih udomi al' ovde je pala ljubav na prvi pogled. Pre nekih pet, šest godina, ako se ne varam Link to comment
ToniAdams Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Razumem sentiment, ali su mi uličari mnogo ružni. Ako ikad budem uzimao (vidi: našao nekog da mi ga čuva kad nisam kući), uzeću ovako nešto: :facepalm: nie kuce za tebe Link to comment
JozoMujica Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Pisali smo na Laugh-u o pokazivanju zuba. :D Link to comment
Frank Pembleton Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Razumem sentiment, ali su mi uličari mnogo ružni. Ako ikad budem uzimao (vidi: našao nekog da mi ga čuva kad nisam kući), uzeću ovako nešto: Ovo izraste u mastifa? Link to comment
beta Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 :facepalm: nie kuce za tebe +1 Link to comment
Recommended Posts