Sara Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 ne znam koja je istorijska povezanost sa tom ponta delgadom guglajuci nabasah na ovo http://www.radiotimes.com.edgesuite.net/news/2017-02-25/11-burning-questions-we-have-after-taboo-episode-eight Link to comment
Weenie Pooh Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Pokazali su nam da je taj ćelavi izdajnik, ali u House of Cards. Link to comment
ToniAdams Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 sto bi reko onaj u poslednjem akcionom heroju Jack Slater: [John Practice has just betrayed Slater] Danny told me not to trust you. He said you killed Mozart. John Practice: Mo- who? Jack Slater: -zart. John Practice: [thinks for a bit, shrugs] You know, I kill a lot of people, I can't remember half of them Link to comment
Jeremija Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Pokazali su nam da je taj ćelavi izdajnik, ali u House of Cards. sto bi reko onaj u poslednjem akcionom heroju Jack Slater: [John Practice has just betrayed Slater] Danny told me not to trust you. He said you killed Mozart. John Practice: Mo- who? Jack Slater: -zart. John Practice: [thinks for a bit, shrugs] You know, I kill a lot of people, I can't remember half of them Bukvalno takav train of thought... Link to comment
Sara Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 neko je morao biti izdajnik (ja sam sumnjala na hemicara, al on ipak nije toliki zlikovac) jer je bilo pitanje kako je kompanija znala da je Franka saucesnik u spravljanju baruta i da bi uz pravi motiv mogla da svedoci protiv dilejnija Link to comment
Weenie Pooh Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Inače, dobro je i kako je planirao da ga utamniče i muče samo da bi imao priliku da porazgovara sa Strejndžom i uceni ga. Kao da nije mogao da mu pokuca na vrata, ili pošalje onog malog kurira. Link to comment
Sara Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 (edited) nije predvideo slucaj winter-franka pa je morao da sklepa plan na brzinu edit: a i nju sto ubise, bezveze, kurva mora da plati, bas prostacki sablon Edited February 27, 2017 by Sara Link to comment
mustang Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 ma glupost. ja koja sam prohardi 100% Link to comment
Sara Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 (edited) pa, sad, ne mogu reci da me nisu zabavili ali istina da su previse zapoceli, a premalo okoncali ed. ipak, ocekivala sam vise, jer je bilo potencijala za mnogo vise Edited February 27, 2017 by Sara Link to comment
morgana Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 (edited) sta valja na hbo go, a da je novije? tabu stop. mladi papan takodje. Edited February 27, 2017 by morgana Link to comment
Jeremija Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Jel razresen Mumblegate ili ce biti jos jedna sezona? Kreatori bi hteli još dve sezone, sad čekamo da vidimo da li je BBC voljan da finansira. Link to comment
Jeremija Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 sta valja na hbo go, a da je novije? tabu stop. mladi papan takodje. Od serija, ili generalno? Link to comment
morgana Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 serija. a daj i neki film, nece da se baci :) Link to comment
ToniAdams Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Inače, dobro je i kako je planirao da ga utamniče i muče samo da bi imao priliku da porazgovara sa Strejndžom i uceni ga. Kao da nije mogao da mu pokuca na vrata, ili pošalje onog malog kurira. pa mogo je odma i da mu posalje pismo bonbu, al cemu jednostavno. Link to comment
Jeremija Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 (edited) serija. a daj i neki film, nece da se baci :) Za početak Leftovers, 2 sezone, taman da budeš spremna za premijeru treće sezone šesnaestog aprila. :) https://www.youtube.com/watch?v=qj1tpBYiHnU http://www.hbogo.rs/content/the-leftovers--719578211 Edited February 27, 2017 by Jeremija Link to comment
Recommended Posts