Jump to content

O serijama

Featured Replies

Le Bureau

bindžujem ko nezdrav, serija zakiva ! Špijuni, dupli špijuni, dvostruki životi...

Jbt, ove francuske/norveške/danske/... serije su odlične, ne gledam više one mejnstrim limunade ič!

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

cek, moze gore od cetvrte, pete i seste?

Nemam pojma, stao posle četvrte, nikako sebe da nateram da odgledam ostale.  :fantom:

Nemam pojma, stao posle četvrte, nikako sebe da nateram da odgledam ostale. :fantom:

+1

Bolje da ne gledam dalje ako je tako lose...

kakve ima veze kakva je serija sve dok ... :D

gledo ja za vas da se ne mucite, i jedino sto imam reci je

smešno je :D

i prevrce ocima ko slatka prija ....to mu je uslo od bronsona. on ga sjebao sa tikovima.

Prevrce ocima ko glupan.

Steta sto nisu nekog pravog glumca i scenaristu uzeli, posto fakat izgleda prejebacki.

Le Bureau

bindžujem ko nezdrav, serija zakiva ! Špijuni, dupli špijuni, dvostruki životi...

Jbt, ove francuske/norveške/danske/... serije su odlične, ne gledam više one mejnstrim limunade ič!

hmm nisam naso ovo na kioscima..ako moze link :)

Udosadili su Taboo opasno.

Kenjate opasno po Tabuuuu, a uopšte nije tako loše za sada. Nedostaje samo coup de grace finale da bi dobilo sasvim solidnu ocenu... ako to izostane biće teško gubljenje vremena, ali ne budimo tako negativni -_-

"I've a use for you" je super creepy catchphrase.

Koliko do kraja? Za nas što bi da gledamo na gomili

ma vazi.

ono kad je mali ciganin prepoznao ljude iz kompanije (!!!) a onda odlucio da se inati i cuti je jedan od glupljih momenata ikad.

Koliko do kraja? Za nas što bi da gledamo na gomili

Jos jedna, sad u subotu. Taman za vikend da padne maraton, kao sto se i gleda mini serija..

nemojte ljudi. za vase dobro.

Kenjate opasno po Tabuuuu, a uopšte nije tako loše za sada. Nedostaje samo coup de grace finale da bi dobilo sasvim solidnu ocenu... ako to izostane biće teško gubljenje vremena, ali ne budimo tako negativni -_-

"I've a use for you" je super creepy catchphrase.

+1