June 2, 20251 yr Landman je trebalo da bude za naftashe ono sto je Yellowstone za kauboje.na zalost dobili smo malo drame oko sina i puno majmunisanja gospoje uz Bilija papuchara.
June 3, 20251 yr Ne znam šta ste očekivali, ima preterivanja i sladunjavosti (takoreći sa svim članovima porodice), ali generalno nije baš da je toliki treš. Tematika je interesantna i nudi spoznaju koliko smo i dalje zavisni od nafte i njenih nusproizvoda i da se to neće skoro promeniti sa svim mogućim zelenim agendama, glumačka ekipa više nego respektabilna, Bili igra životnu ulogu, Jerry fucking Jones cameo, Texas, kaubojština, pikapovi sa 6 točkova,.... šta tu ima da se ne voli??! Premalo Demi Mur, ali jbg... Edited June 3, 20251 yr by ducca
June 3, 20251 yr Da BBT igra zivotnu ulogu, osim ako nije zajebancija, to je bas onako jaka izjava.Po meni, njegova poslednja dobra uloga, ne racunajuci serije Fargo i Golijat, je u Kolima Dzejn Mensfild iz 2012
June 3, 20251 yr troepizodna serija po stvarnom događaju "Des". masovnom ubici. ko nije gledao, treba. moji omiljeni glumci. tenant i mejs. Edited June 3, 20251 yr by đorđe geprat
June 3, 20251 yr 4 hours ago, ultra plasticni said:Da BBT igra zivotnu ulogu, osim ako nije zajebancija, to je bas onako jaka izjava.Po meni, njegova poslednja dobra uloga, ne racunajuci serije Fargo i Golijat, je u Kolima Dzejn Mensfild iz 2012Dobro der, mozda sam maaalo preterao, ali posluzilo je narativu. Svakako Billy je odlican, i dalje sam stava da mu je ovo jedna od boljih uloga. SpoilerSteta sto je serija u nekom momentu dobila dimenziju sapunice sa pojavama cerke i zene, ali cak i sa njihovim tra la la segmentima BBT izvlaci svaku scenu i hendluje ih rutinski.
June 4, 2025Jun 4 zegsi zajebana advokatica iz landmana je rodjaka prijatelja koji drzi kanadski bar u pekingu. nisam dosao ovo da napisem, ali kad vec spominjete tu odlicnu seriju. ja je cekam kada dodje u kinu i sve cu da vas cinkarim...zavrsio firiends and neighbours. na kraju ipak pozitivni utisci i laganih 7/10
June 4, 2025Jun 4 E. Ja samo 'teo da kažem da je -uzimajući u obzir alternativu - Šeridan Bogotac. Meni. ...Tulsa King me kupio.
June 4, 2025Jun 4 Odgledao The Split.Realno britanski pokušaj Good Wife.Jbga kvalitetniji ali...Upozorenje :Ja sam to počeo da gledam kroz streaming servis VOYO, ali oni su nešto sjebali i mnogo epizoda su bukvalno osakaćene.Nemam pojma da li je to samo kod mene na uredjaju, ali proverite trajnja.Jedna epizoda je trajala 08:00 minuta!Na kraju sam skinuo sa torenta...Nicola Walker odlična, i ostali nisu loši...
June 4, 2025Jun 4 Landman je "platio" naftaš i vlasnik Dalas Kaubojsa Jerry Jones.A Sheridan jebe, ne vadi.Koliko je on toga "izbacio"...
June 4, 2025Jun 4 On 3. 6. 2025. at 21:26, đorđe geprat said:troepizodna serija po stvarnom događaju "Des". masovnom ubici. ko nije gledao, treba. moji omiljeni glumci. tenant i mejs.Gde ovo ima da se gleda?
June 4, 2025Jun 4 Just now, Gavran said:Legalno ili manje legalno?Ne pravim pitanjeVIdim da ga ima na Amazon Primeu ali nema za naš region Edited June 4, 2025Jun 4 by steins