Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

O serijama

Featured Replies

on je dobar u obe ali druga sezona je, na zalost, dosta slabija.

Bice i trece i cetvrte
  • Replies 23.4k
  • Views 2.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ultra plasticni
    ultra plasticni

najebo si

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• copkillah
    copkillah

Posted Images

9 hours ago, Jimmy Kowalski said:

U prvoj sezoni su lutali malo koliko treba da bude ozbiljno, koliko komicno. U drugoj su pronasli pravi balans, uigrali se, plus je zanimljivija tematika..

Naprotiv, prva sezona je maestralno drzala balans izmedju humora i 'ozbiljne radnje' uz mnostvo odlicnih likova.

Druga je mnogo slabija i po zahvatu i po humoru i po likovima uz mnogo stereotipniju pricu.

Nisi u pravu, ja sam u pravu..  :bee:

Svi ste u pravu dok ne spoilerisete [emoji2]

nije baš da je drastična razlika, ali generalno je u pravu :sleep:

posebno za stereotipniju priču

Andor izgleda kao da su ovi što su pravili sve od Star Warsa od kupovine od strane Disney-a seli za sto i rekli "ajmo sada sve drugačije".... Duboka, detaljna, ozbiljna priča, odlično napisana, sa kompleksnim dijalozima, uz gomilu dobrih likova. Posebno mi se dojmi Dedra, razbija. Imperija i njeni mehanizmi prikazana bolje nego u svim dosadašnjim filmovima, akcenat je na priči i glumi, prosto mi je neverovatno ovakvo nešto od disneya sa obzirom šta smo sve gledali. Gadžeti, enterijeri, eksterijeri odlično dizajnirani a ne preakcentovani, odaju utisak realnosti, kao da takav svet stvarno postoji. 

Sve u svemu - odličan.

Andor vaistinu odličan. Bukvalno i ljudi koji ne znaju skoro ništa o SW je hvale.

A i Pam&Tommy je dosta zabavna serija.

samo su našli ozbiljne kreativce i sklonili se da ne smetaju. showrunner tony gilroy ima mislim oskara za najbolji originalni scenario (michael clayton), a brat dan je jedan od pisaca (nightcrawler, prvi film koji mi padne na pamet kao pričamo o modernim remek-delima)

to je prilično sve što ove franšize treba da rade, dovuku ozbiljne ljude i daju im odrešene ruke. nekad bi bilo hit, nekad miss, ali u globalu bi bilo dosta zanimljivije od marvelovih komiteta. mali problem je što publika ne traži previše umetnosti u svojim franšizama, niti je nešto posebno nagrađuje i kad je ima.

Edited by Pokojni Ruxin

The Offer 

Kako se pravio Kum po istinitim dogadjajima. Sjajni glumci, odlicna dinamika, topla preporuka.

2 minutes ago, mustang said:

The Offer 

Kako se pravio Kum po istinitim dogadjajima. Sjajni glumci, odlicna dinamika, topla preporuka.

Jesi dosla do scene sa vecerom? Sjajna je.

19 minutes ago, kipo said:

Jesi dosla do scene sa vecerom? Sjajna je.

Prosla. Čarobna :wub:

Gleda se. Dobra zabava..

ne dajte se prevariti, uprkos tonijevim preporukama the english je odličan :fantom: