SmudgeYorkshire Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Vau, 'The Bear' me baš oduševio, hvala svima koji su ga ovdje preporučili. Odlična prva sezona, baš sam uživao, i mislim da ću je pogledati još jednom što mi se nije desilo od prve sezone GoT-a. Pogotovo sedma epizoda koja je možda i najbolja epizoda neke serije koju sam pogledao posljednjih godina. Vau!
Nikodije Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Gledao neko Winning time, o Lejkersima osamdesetih? Vidim da Adrien Brody igra Peta Rajlija lol moram to da overim.
Jimmy Kowalski Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Kums je to lepo opisao - hladna limunada za letnje vrucine. Ima kasicice-dve cinjenica, resto uglavnom slobodna umetnicka interpretacija..
black mirror Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 On 7.9.2022. at 17:19, SmudgeYorkshire said: Vau, 'The Bear' me baš oduševio, hvala svima koji su ga ovdje preporučili. Odlična prva sezona, baš sam uživao, i mislim da ću je pogledati još jednom što mi se nije desilo od prve sezone GoT-a. Pogotovo sedma epizoda koja je možda i najbolja epizoda neke serije koju sam pogledao posljednjih godina. Vau! dobar je i kitchen confidential 2
Mil@n Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 (edited) On 30.8.2022. at 10:52, Arkadija said: Glumac koji ga je glumio je vrhunski, pa šta reči, jbt, meni je bilo neprijatno da ga gledam i slušam. Paul Walter Hauser, fenomenalan je. Pogledaj ga u Richard Jewell, i tu je sjajan, a i režirao Eastwood, meni sasvim dobar film po jako zanimljivoj istinitoj priči. Edit: dok sam tu, ljuštim Barry. Kakav mali dragulj. Opaljen humor do koske, sprdnja sa svim i svačim, ali povremeno baš poseče sa ozbiljnim dramskim upadima, kombinacija koju obožavam + pregršt fenomenalnih likova, ne znam ko mi je draži i ko bolje igra, devojka mu, profesor glume ili Henk. Carski uradak. Edited September 9, 2022 by Mil@n 2
black mirror Posted September 10, 2022 Posted September 10, 2022 37 minutes ago, Mil@n said: Paul Walter Hauser, fenomenalan je. Pogledaj ga u Richard Jewell, i tu je sjajan, a i režirao Eastwood, meni sasvim dobar film po jako zanimljivoj istinitoj priči. Edit: dok sam tu, ljuštim Barry. Kakav mali dragulj. Opaljen humor do koske, sprdnja sa svim i svačim, ali povremeno baš poseče sa ozbiljnim dramskim upadima, kombinacija koju obožavam + pregršt fenomenalnih likova, ne znam ko mi je draži i ko bolje igra, devojka mu, profesor glume ili Henk. Carski uradak. definitivno henk
mustang Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 (edited) ne preporučujem novi kao serijal kratkih prica na Netflix of district 9 rezisera, previse je krvolocno i mracno Edited September 13, 2022 by mustang
bags Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 30 minutes ago, mustang said: ne preporučujem novi kao serijal kratkih prica na Netflix of district 9 rezisera, previse je krvolocno i mracno Je li mislis na ovaj oats studio?
mustang Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 5 hours ago, bags said: Je li mislis na ovaj oats studio? Taj. Namami te na vizuelno al posle je sve vise wtf 1
Jimmy Kowalski Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 Ja sam bas hteo da gledam iz istog razloga, ali cu preskociti kada kazes..
mustang Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 12 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ja sam bas hteo da gledam iz istog razloga, ali cu preskociti kada kazes.. Otprilike kao da je dobio inspiraciju od snimaka sa ratnih područja kojih smo nazalost imali prilike da se nagledamo u ovom kratkom zivotu, sa sve belivukovim fotkama sta su radili zrtvama i tako u nedogled.
Mil@n Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 On 10.9.2022. at 2:13, black mirror said: definitivno henk Henk je definitivno najsmešniji, ali Sarah Goldberg je definitivno zaslužila sve nagrade za sporednu žensku ulogu ovog sveta, od-va-li-la je. Svaka čast. Barry posle kraja treće sezone sve manje humora i sve više raspada svega i nekoliko genijalnih i jako teških scena. Sjajno.
I*m with the pilots Posted September 14, 2022 Posted September 14, 2022 Pomoc da nadjem seriju: novija je, tipa iz 2021. ili 2020. i radi se o, mislim, novoj upravnici neke bitne biblioteke u Americi, koja je jos valjda crnkinja ili spanskog porekla. Podmetanje nogu i takve rabote. Ne secam se dobro svega, sem da mi je tokom citanja kritike ostalo u glavi kao "utefteriti" a onda sma zaboravila to da uradim. Mislim da ju je recenzirao Teofil u Vremenu, ali nista ne uspevam da nadjem.
jms_uk Posted September 14, 2022 Posted September 14, 2022 30 minutes ago, I*m with the pilots said: Pomoc da nadjem seriju: novija je, tipa iz 2021. ili 2020. i radi se o, mislim, novoj upravnici neke bitne biblioteke u Americi, koja je jos valjda crnkinja ili spanskog porekla. Podmetanje nogu i takve rabote. Ne secam se dobro svega, sem da mi je tokom citanja kritike ostalo u glavi kao "utefteriti" a onda sma zaboravila to da uradim. Mislim da ju je recenzirao Teofil u Vremenu, ali nista ne uspevam da nadjem. Da nije ovo? https://www.imdb.com/title/tt11834150/ 1
jms_uk Posted September 14, 2022 Posted September 14, 2022 i Teofil je o njoj pisao https://www.vreme.com/kultura/profesor-hitler-i-lavina-progresivnog-staljinizma/
Recommended Posts