Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted
33 minutes ago, napadaj said:

Jeste li gledali Beckera? Meni je to najbolja američka komedija koju sam gledao.

https://www.imdb.com/title/tt0174378/

Odlična serija. Obožavala sam je.

Dr Bekeru po količini nadrkanosti i mizantropije može da parira samo dr Haus ;)

• +1 1
Posted

Drugi format i žanr, ali beker je odlična serija.

Posted

Old man je poceo dobro i bilo je dosta dobrih pravaca u kom moze ici ali svaka epizoda je gora od prethodne...

• +1 3
Posted
3 hours ago, bags said:

Old man je poceo dobro i bilo je dosta dobrih pravaca u kom moze ici ali svaka epizoda je gora od prethodne...

ima toliko glupih delova da prosto boli. ono na ostrvu kod Sherbedzije na primer.

inace jako fina prica cak i pored svih tih gluposti.

• +1 1
Posted

Odgledao The Staircase....
Dobra je...
Sad ću i dokumentarac na Netflixu.
Na šta vama liči?

....shiit has hit the fan.

Posted
2 hours ago, Frank Pembleton said:

Dobra je...
Na šta vama liči?

Dobar je doc, toliko da ne verujem da je serija ni blizu, pa neću ni pokušavati...

Posted
2 hours ago, Frank Pembleton said:

Dobra je...
Na šta vama liči?

Pre nego što je Netflix napravio dokumentarac, gledala sam emisiju o tome na ID Discovery i sad mi se nešto ne da gledam ni seriju, ni ovaj novi dokumentarac.

Ne znam, možda grešim, videću još.

Posted

THE OFFER

dobra. Ruddy (producent Kuma) je odlican a sasvim dobri su Coppola, Pacino pa i pomalo smesni Brando.

tu su i dragulji poput recimo

media.jpg

Posted
On 18.7.2022. at 7:27, napadaj said:

Jeste li gledali Beckera? Meni je to najbolja američka komedija koju sam gledao.

https://www.imdb.com/title/tt0174378/

Ted Danson je odličan svuda ali Becker je :ziga:. Imala sam sačuvan link za neku kompilaciju njegovih jutarnjih rantova (nekih 10-15 minuta) ali je neko skinuo video sa jutjuba ... Odlična serija, uz Frejžera obeležila kraj 90-tih i početak 2000-tih. 

dva omiljena: 

Dr. John Becker: Yeah, well it's unbelievable. Some kid in West Virginia gets a bad grade, grabs his daddy's rifle and shoots out his teacher's tyres. Another slice of Americana brought to you by those card-carrying lunatics who think they're defending the Second Amendment! Lord knows when I want the Constitution explained to me, the first place I turn to is some toothless cretin with a third-grade education and an Elmer Fudd cap! Not that I have anything against hunting; if it makes you feel more like a man to blow Bambi's head off, knock yourself out! Just lock up the damn gun so when little Billy Bob, you know, flunks gym, he doesn't throw a hissy fit and take out half the faculty! :D

ili

Dr. John Becker: My car broke down, so I had to take the bus. Have you done that lately? It's like being in an ethanol-powered Fellini film. The first thing I see is some woman breastfeeding her son- her ADULT son. Behind them is someone in this lovely Chanel evening gown who's either an attractive man or a really unattractive woman. The only seat I could find was next to some guy who claims he's Moses. He may well have been, too. He smelled like some guy who'd been dead for 3,000 years. :D

Još jedna serija koja danas ne bi bila snimljena .... u svakom slučaju ne sa tim tekstom. 

• +1 5
Posted

Ted Danson je car, Beker dodat na shortlistu.

Odgledao Severance. Konačno nešto malo drugačije i zanimljivije. Plot je odličan, imajući to u vidu, možda je na momente malo sporije i manje dinamično no što bi moglo biti ali dobro šljaka sve u svemu. Poslednja epizoda sjajna. Torturo baš baš dobar, fantastičan. Brit Lover takođe, ima nešto u njenoj faci što je čini prijatnom i zanimljivom za gledanje. Adam Skot mi ima tu neku ravnu liniju glume, nekako sam indiferentan prema njemu. 

Sve u svemu, čekamo S02, ova je sasvim korektna, očekujem od druge da je duplo bolja, mnogo toga može da se rasplete iz sadašnjeg stanja.

• +1 2
Posted

Only murders in the building je odlična

Krimi deo sasvim korektan, pogotovo što je u pitanju komedija (koja je super)

• +1 1
Posted

this is going to hurt - opet bbc i opet sjajno. za detaljniji opis otvoriti link, da dodam da mi je neka prva asocijacija the bear, kapiram da ce se vecini ljudi kojima se isti svideo, dopasti i ovo - potpuno drugi milje, al' su licni demoni, haoticno okruzenje i borba sa samim sobom i celim svetom oko sebe - tu. uz neizostavni/nenadmasni dry british humour, naravno.

• +1 2