Halvard Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 (edited) Uf, meni je Boston Legal bio baš težak trash. Ally McBeal je izgledala kao dokumentarac u poređenju sa tim. Suits mi je bio relativno gledljiv od tih advokatskih. Edited July 1, 2022 by Halvard
Hamlet Strašni Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 Boston Legal и не гледам као адвокатску серију више - само као забаву чисту. Погледао сам све сезоне Law and Order, наравно ове оригиналне. SVU ми је безвезе.
Milosh76 Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 3 minutes ago, Hamlet Strašni said: Boston Legal и не гледам као адвокатску серију више - само као забаву чисту. Погледао сам све сезоне Law and Order, наравно ове оригиналне. SVU ми је безвезе. Da li si gledao Damages? Jeste matorija serija, ali veoma dobra.
Hamlet Strašni Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 12 minutes ago, Milosh76 said: Da li si gledao Damages? Jeste matorija serija, ali veoma dobra. Nisam, hvala na preporuci.
Milosh76 Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 Ima 5 sezona, dinamicna... Glen Klouz kao zli advokat...neprocenjivo Neces se razocarati, iako je od pre 15 godina.
Sludge Factory Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 Meni je Boston Legal bio super kad sam gledao pre ono jedno 15 godina, Dzejms Spejder i Setner kidaju. Ne znam kako bih ga sad doziveo, onda sam se valjao od smeha. The Practice mi isto bila rado gledana serija, minus povremena patetika. 5
adam Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 meni je od tih sudskih serija najbolji judge john deed https://www.imdb.com/title/tt0302128/ epizode su svaka za sebe, traju po sat i po, ima privatnog zivota al ne mnogo i ne pateticno. zanimljiv mi je odnos politike i nezavisnog sudstva, prenaglasen (zla drzava protiv pravednog sudije) zarad dramskog efekta al ne smeta. pitko, interesantno, sasvim ok. preporuka ko nije gledao. 1
adam Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 nisam gledao. bilo mi je na spisku, ne znam ni zasto sam propustio. zaboravio, nema sta drugo....
Remi Posted July 2, 2022 Posted July 2, 2022 https://m.imdb.com/title/tt9812666/ Ova serija je sve što me od politike zanima ovo leto. Evrposki parlament posle brexita. Pitka i opuštajuća serija. Preporuka. Izašla na kioscima i druga sezona love and anarchy.
maheem Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Preporuka za The Bear. Talentovani mladi kuhar iz fucking Nome doživljava burn out, u isto vreme njegov brat izvršava samoubistvo, kuhar nasleđuje bratovu sendvičaru, bataljuje fine dining i počinje iznova. Ili bolje reći iz minusa. Haos, lični demoni, super casting, super karakteri. 3 5
Recommended Posts