Frank Pembleton Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 Pa ono, serija ima brdo propusta preko kojih se prelako preslo, sto pretpostavljam da bode oci ljudima koji znaju o tome, ali veci dio je do lose glume tek. Serija nije dramska, prebrzo se prelazi preko svega (osim poslednjih par koje su pored svega uspjeli da razvuku nezanimljivo u nedogled). Ipak, i to ima svoje prednosti (npr, koga najvise zanima sta se desavalo) a sama ideja da se sve vrti oko tog filmskog klasika je 90% serije. Upravo zbog toga, a i ruku na srce, nemoguce bi bilo napraviti fantasticnu seriju o fantasticnom filmu, pa kontam da se zbog toga nisu ni potrudili. Daj link za Dragojevica, bas me zanima sta kaze. Vidim da je izgleda nešto i brisao.......shiit has hit the fan.
kipo Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 (edited) Jest taj lik najsvjetlija tacka. E, zapravo jedan od 3-4 koji su ok, ostali bas losa gluma. Ali fora je bila da pronadju fizicki slicne likove, pa jbg. Edited June 22, 2022 by kipo
*edited by mod Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 Konačno odgledao treću sezonu What we do in the shadows. I dalje fino vozi, čak bi se usudio da kažem da su im i budžet malo pojačali. Uskoro kreće i četvrta a ko voli Tiktaku Waikikia taman može da premosti sa Our Flag Means Death. Donekle slično sa WWDITS ali sa piratima umesto vampira. Prva sezona je dobra, samo ostaje pitanje koliko će kreativni da budu i koliko dugo može da se muze taj stereotip.
Čutura Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 The Old Man izasle dve epizode, John Lithgow i Jeff Bridges. Lepo je krenulo.. 5
Nebojsa Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 only murders in the building - sutra krece druga sezona. tko je preskocio prvu, eto fine zabave za bar jedno letnje popodne.
ivy Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 mi poceli 3.sezonu The Umbrela Academy ....ne znam sta da mislim..
Halvard Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 (edited) Počela je treća sezona Motherland: Fort Salem. Solidne preporuke, originalan i interesantan osvrt na veštičju tematiku, dosta akcije, pitko, zabavno. . Edited June 28, 2022 by Halvard
Ptica trkacica Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 On 23.6.2022. at 16:42, mraki said: Gleda neko Sherwood? Odgledala. Ništa posebno, nije mi u rangu većine BBC serija. Glumci odlični, pa sam se ponadala, ali to nije bilo dovoljno. Previše rupa u priči, pa i nelogičnosti i naivnosti, što me čudi s obzirom da je u pitanju dramatizacija stvarnog dogadjaja. A i režija mi nije nešto. 5/10 zbog glumaca. 1
mraki Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 Naleteo na miniseriju The Five na Pickboxu. Daću joj šansu, ne zvuči loše… Možda je pominjana ranije, iz 2016. je
Nebojsa Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 uh, tako sam se i ja prevario - nije zvucalo lose, pa je na kraju bilo zali boze izgubljenog vremena. pogledaj the missing ako vec nisi, a na slicnu temu - znacajno kvalitetnije stivo. ili iz otprilike istog perioda the fall, koji je vrhunski uradjen u odnosu na limunadice po corbenu. 1
mraki Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 (edited) Jesam gledao The Missing obe sezone, ali vidiš nisam još onaj nastavak sa tim detektivom, to bih mogao… Posle par epizoda The Five deluje onako. Ima potencijala, ali prilično bezveze snimljeno… Edited June 30, 2022 by mraki
Ptica trkacica Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 5 minutes ago, mraki said: Jesam gledao The Missing obe sezone, ali vidiš nisam još onaj nastavak sa tim detektivom, to bih mogao… Posle par epizoda The Five deluje onako. Ima potencijala, ali prilično bezveze snimljeno… Misliš na Baptiste? Gledaj, super je serija. 1
Hamlet Strašni Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Гледао сам све сезоне The Practice и сада сам прешао на Boston Legal. Ово друго је као нека врста спинофа прве серије. На драстичан начин приказује заглупљивање индустрије забаве. Све је почело као озбиљна адвокатска/ криминачистичка серија која се бавила озбиљним темама. После су убацивали екстравагнте ликове и претворили у неку комедију/ фарсу да би могли успут да наставе да се баве занимљивим и озбиним темама. Али ипак главно мора да постане шокирање, хумор, љубавни заплети, секси и сексуалне перверзије главних ликова. Мислим, забавно је и ово друго, али као да је Неко написао први део књиге, а онда уместо другог дела издао стрип... 1
Frank Pembleton Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 Гледао сам све сезоне The Practice и сада сам прешао на Boston Legal. Ово друго је као нека врста спинофа прве серије. На драстичан начин приказује заглупљивање индустрије забаве. Све је почело као озбиљна адвокатска/ криминачистичка серија која се бавила озбиљним темама. После су убацивали екстравагнте ликове и претворили у неку комедију/ фарсу да би могли успут да наставе да се баве занимљивим и озбиним темама. Али ипак главно мора да постане шокирање, хумор, љубавни заплети, секси и сексуалне перверзије главних ликова. Мислим, забавно је и ово друго, али као да је Неко написао први део књиге, а онда уместо другог дела издао стрип...Ma da čak na početku BL nije bio tako "luuud".Cenim da su im u jednom trenutku doneli izveštaje sa "fokus grupa" i kad su videli šta se "prodaje" udarili žestoko po tome... ....shiit has hit the fan. 2
Recommended Posts