jms_uk Posted March 19, 2022 Posted March 19, 2022 2 hours ago, Mil@n said: Ako se u 7. ovaj vrati ili tako neko sranje, Mislim da su jako malo sanse. Ali ako su mogli njega da razvuku u pet sezona, mogu i ovog novog u bar dve...
mraki Posted March 22, 2022 Posted March 22, 2022 Gleda li neko ove serije o Uberu i WeWorku? Jako mi je interesantna tema, ali nešto mi se javlja da su obe tanke…
jms_uk Posted March 22, 2022 Posted March 22, 2022 Kupio WeCrash ali nisam jos poceo da gledamSent from my iTelephone using Tapatalk 1
Svarog Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 (edited) "Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty" odgledao svih 5 do sada objavljenih epizoda. meni je odlično. sav blud i razvrat Holivuda 70ih i 80ih, ali kroz prizmu stvaranja košarkaškog showtimea koji su Lakersi doneli. neka specifičnost serije je konstantno rušenje "4 zida" te oživljavanje snimaka i dijagrama (košarkaških). vrlo lepo izgleda. ko zna košarkašku poglogu priče njemu je posebno zanimljivo sve. btw, glumce koji su u ulogama košarkaša mi deluje da su uboli vrhunski. momak koji igra Medžika je toliko nov da ni nema svoju stranu na Vikipediji. a Adrien Brodi u ulozi budućeg trenera Pet Rejlija je prezabavan. još uvek u epizodnoj ulozi, videćemo koliku su se držali prave priče ili će mu ranije dati tim u ruke. Edited March 28, 2022 by Svarog 3
steins Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 10 hours ago, Svarog said: "Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty" odgledao svih 5 do sada objavljenih epizoda. meni je odlično. sav blud i razvrat Holivuda 70ih i 80ih, ali kroz prizmu stvaranja košarkaškog showtimea koji su Lakersi doneli. neka specifičnost serije je konstantno rušenje "4 zida" te oživljavanje snimaka i dijagrama (košarkaških). vrlo lepo izgleda. ko zna košarkašku poglogu priče njemu je posebno zanimljivo sve. btw, glumce koji su u ulogama košarkaša mi deluje da su uboli vrhunski. momak koji igra Medžika je toliko nov da ni nema svoju stranu na Vikipediji. a Adrien Brodi u ulozi budućeg trenera Pet Rejlija je prezabavan. još uvek u epizodnoj ulozi, videćemo koliku su se držali prave priče ili će mu ranije dati tim u ruke. Zaista jedna odličnost. :+1:
Frank Pembleton Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 Ne spavam ovih dana pa sam odgledao1883.Odlično urađeno. ... Shiit has hit the fan 1
Moća Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 12 hours ago, Svarog said: "Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty" odgledao svih 5 do sada objavljenih epizoda. meni je odlično. sav blud i razvrat Holivuda 70ih i 80ih, ali kroz prizmu stvaranja košarkaškog showtimea koji su Lakersi doneli. neka specifičnost serije je konstantno rušenje "4 zida" te oživljavanje snimaka i dijagrama (košarkaških). vrlo lepo izgleda. ko zna košarkašku poglogu priče njemu je posebno zanimljivo sve. btw, glumce koji su u ulogama košarkaša mi deluje da su uboli vrhunski. momak koji igra Medžika je toliko nov da ni nema svoju stranu na Vikipediji. a Adrien Brodi u ulozi budućeg trenera Pet Rejlija je prezabavan. još uvek u epizodnoj ulozi, videćemo koliku su se držali prave priče ili će mu ranije dati tim u ruke. Gde ima 5. epizoda? Ja na Maxu imam 4.
nikolatb Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 Posle gledanja Yellowstone, 1883 mi je baš nekako razočarenje. Čak i kada posmatraš zasebno, iako je baš jako krenula. Pogledao sam do kraja jer - Sam Elliott.
Svarog Posted March 29, 2022 Posted March 29, 2022 5 hours ago, Moća said: Gde ima 5. epizoda? Ja na Maxu imam 4. Moja greška, zabrojao sam se. 1
John Coltrane Posted March 29, 2022 Posted March 29, 2022 Krećem The thick of it, jedva čekam obzirom da je mislim Marvin negde napisao da je moderni Yes, minister / prime minister. 3
Mil@n Posted March 29, 2022 Posted March 29, 2022 Završio 4. sezonu Marvelous Mrs Maisel, jedne od mojih omiljenih serija novijeg godišta™. Utisak mi je da sve sezone snimljene u koroni imaju problem sa dinamikom, nekako su statične i malo se šta dešava, pa tako i ova. Jednostavno, u njenom životu stvari su prilično dosadne, pa i kod ljudi oko nje. No, mislim da bih mogao da živim u ovoj seriji, koliko je vizuelno spektakularna i koliko je lepo dočaran New York 50ih i 60ih i koliko prijatnom i opuštajućom atmosferom odiše. Muzika dosta pomaže, kostimografija, sve je top noč a i sama Mrs Maisel je izrazito zanimljiv karakter zahvaljujući sjajnoj glumi Rejčel Broznahan pa mi je svaki sekund sa njom na ekranu samo plus. Dijalozi su vrcavi i duhoviti, Amy Sherman Palladino prosto tu pliva kao riba u vodi. Nema promašaja. Slabija sezona od prošlih, ali i dalje obožavam. 4
black mirror Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 On 29.3.2022. at 20:12, John Coltrane said: Krećem The thick of it, jedva čekam obzirom da je mislim Marvin negde napisao da je moderni Yes, minister / prime minister. neces zazhaliti, nisam gledao yes minister ali tesko da moze biti bolje od ovog
Recommended Posts