March 19, 20223 yr 2 hours ago, Mil@n said: Ako se u 7. ovaj vrati ili tako neko sranje, Mislim da su jako malo sanse. Ali ako su mogli njega da razvuku u pet sezona, mogu i ovog novog u bar dve...
March 22, 20223 yr Gleda li neko ove serije o Uberu i WeWorku? Jako mi je interesantna tema, ali nešto mi se javlja da su obe tanke…
March 28, 20223 yr "Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty" odgledao svih 5 do sada objavljenih epizoda. meni je odlično. sav blud i razvrat Holivuda 70ih i 80ih, ali kroz prizmu stvaranja košarkaškog showtimea koji su Lakersi doneli. neka specifičnost serije je konstantno rušenje "4 zida" te oživljavanje snimaka i dijagrama (košarkaških). vrlo lepo izgleda. ko zna košarkašku poglogu priče njemu je posebno zanimljivo sve. btw, glumce koji su u ulogama košarkaša mi deluje da su uboli vrhunski. momak koji igra Medžika je toliko nov da ni nema svoju stranu na Vikipediji. a Adrien Brodi u ulozi budućeg trenera Pet Rejlija je prezabavan. još uvek u epizodnoj ulozi, videćemo koliku su se držali prave priče ili će mu ranije dati tim u ruke. Edited March 28, 20223 yr by Svarog
March 28, 20223 yr 10 hours ago, Svarog said: "Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty" odgledao svih 5 do sada objavljenih epizoda. meni je odlično. sav blud i razvrat Holivuda 70ih i 80ih, ali kroz prizmu stvaranja košarkaškog showtimea koji su Lakersi doneli. neka specifičnost serije je konstantno rušenje "4 zida" te oživljavanje snimaka i dijagrama (košarkaških). vrlo lepo izgleda. ko zna košarkašku poglogu priče njemu je posebno zanimljivo sve. btw, glumce koji su u ulogama košarkaša mi deluje da su uboli vrhunski. momak koji igra Medžika je toliko nov da ni nema svoju stranu na Vikipediji. a Adrien Brodi u ulozi budućeg trenera Pet Rejlija je prezabavan. još uvek u epizodnoj ulozi, videćemo koliku su se držali prave priče ili će mu ranije dati tim u ruke. Zaista jedna odličnost. :+1:
March 28, 20223 yr Ne spavam ovih dana pa sam odgledao1883.Odlično urađeno. ... Shiit has hit the fan
March 28, 20223 yr 12 hours ago, Svarog said: "Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty" odgledao svih 5 do sada objavljenih epizoda. meni je odlično. sav blud i razvrat Holivuda 70ih i 80ih, ali kroz prizmu stvaranja košarkaškog showtimea koji su Lakersi doneli. neka specifičnost serije je konstantno rušenje "4 zida" te oživljavanje snimaka i dijagrama (košarkaških). vrlo lepo izgleda. ko zna košarkašku poglogu priče njemu je posebno zanimljivo sve. btw, glumce koji su u ulogama košarkaša mi deluje da su uboli vrhunski. momak koji igra Medžika je toliko nov da ni nema svoju stranu na Vikipediji. a Adrien Brodi u ulozi budućeg trenera Pet Rejlija je prezabavan. još uvek u epizodnoj ulozi, videćemo koliku su se držali prave priče ili će mu ranije dati tim u ruke. Gde ima 5. epizoda? Ja na Maxu imam 4.
March 28, 20223 yr Posle gledanja Yellowstone, 1883 mi je baš nekako razočarenje. Čak i kada posmatraš zasebno, iako je baš jako krenula. Pogledao sam do kraja jer - Sam Elliott.
March 29, 20223 yr 5 hours ago, Moća said: Gde ima 5. epizoda? Ja na Maxu imam 4. Moja greška, zabrojao sam se.
March 29, 20223 yr Krećem The thick of it, jedva čekam obzirom da je mislim Marvin negde napisao da je moderni Yes, minister / prime minister.
March 29, 20223 yr Završio 4. sezonu Marvelous Mrs Maisel, jedne od mojih omiljenih serija novijeg godišta™. Utisak mi je da sve sezone snimljene u koroni imaju problem sa dinamikom, nekako su statične i malo se šta dešava, pa tako i ova. Jednostavno, u njenom životu stvari su prilično dosadne, pa i kod ljudi oko nje. No, mislim da bih mogao da živim u ovoj seriji, koliko je vizuelno spektakularna i koliko je lepo dočaran New York 50ih i 60ih i koliko prijatnom i opuštajućom atmosferom odiše. Muzika dosta pomaže, kostimografija, sve je top noč a i sama Mrs Maisel je izrazito zanimljiv karakter zahvaljujući sjajnoj glumi Rejčel Broznahan pa mi je svaki sekund sa njom na ekranu samo plus. Dijalozi su vrcavi i duhoviti, Amy Sherman Palladino prosto tu pliva kao riba u vodi. Nema promašaja. Slabija sezona od prošlih, ali i dalje obožavam.
March 31, 20223 yr On 29.3.2022. at 20:12, John Coltrane said: Krećem The thick of it, jedva čekam obzirom da je mislim Marvin negde napisao da je moderni Yes, minister / prime minister. neces zazhaliti, nisam gledao yes minister ali tesko da moze biti bolje od ovog