Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Mil@n said:

Ako se u 7. ovaj vrati ili tako neko sranje,

Mislim da su jako malo sanse. Ali ako su mogli njega da razvuku u pet sezona, mogu i ovog novog u bar dve...

Posted

Izašla je nova sezona Marvelous Mrs Maisel. :heart:

• +1 1
Posted

Gleda li neko ove serije o Uberu i WeWorku?

Jako mi je interesantna tema, ali nešto mi se javlja da su obe tanke…

Posted

Kupio WeCrash ali nisam jos poceo da gledam

Sent from my iTelephone using Tapatalk

• +1 1
Posted (edited)

"Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty"

odgledao svih 5 do sada objavljenih epizoda.

meni je odlično.

sav blud i razvrat Holivuda 70ih i 80ih, ali kroz prizmu stvaranja košarkaškog showtimea koji su Lakersi doneli.

neka specifičnost serije je konstantno rušenje "4 zida" te oživljavanje snimaka i dijagrama (košarkaških). vrlo lepo izgleda.

ko zna košarkašku poglogu priče njemu je posebno zanimljivo sve.

btw, glumce koji su u ulogama košarkaša mi deluje da su uboli vrhunski. momak koji igra Medžika je toliko nov da ni nema svoju stranu na Vikipediji.

a Adrien Brodi u ulozi budućeg trenera Pet Rejlija je prezabavan. još uvek u epizodnoj ulozi, videćemo koliku su se držali prave priče ili će mu ranije dati tim u ruke.

Edited by Svarog
  • +1 3
Posted
10 hours ago, Svarog said:

meni je odlično.

sav blud i razvrat Holivuda 70ih i 80ih, ali kroz prizmu stvaranja košarkaškog showtimea koji su Lakersi doneli.

neka specifičnost serije je konstantno rušenje "4 zida" te oživljavanje snimaka i dijagrama (košarkaških). vrlo lepo izgleda.

btw, glumce koji su u ulogama košarkaša mi deluje da su uboli vrhunski. momak koji igra Medžika je toliko nov da ni nema svoju stranu na Vikipediji.

a Adrien Brodi u ulozi budućeg trenera Pet Rejlija je prezabavan. još uvek u epizodnoj ulozi, videćemo koliku su se držali prave priče ili će mu ranije dati tim u ruke.

Zaista jedna odličnost.  :+1:

Posted

Ne spavam ovih dana pa sam odgledao
1883.
Odlično urađeno.

... Shiit has hit the fan

• +1 1
Posted
12 hours ago, Svarog said:

meni je odlično.

Gde ima 5. epizoda? Ja na Maxu imam 4.

Posted

Posle gledanja Yellowstone, 1883 mi je baš nekako razočarenje. Čak i kada posmatraš zasebno, iako je baš jako krenula. Pogledao sam do kraja jer - Sam Elliott. 

Posted
5 hours ago, Moća said:

Gde ima 5. epizoda? Ja na Maxu imam 4.

Moja greška,  zabrojao sam se.

• +1 1
Posted

Krenula Atlanta

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

Krećem The thick of it, jedva čekam obzirom da je mislim Marvin negde napisao da je moderni Yes, minister / prime minister.

• +1 3
Posted

Završio 4. sezonu Marvelous Mrs Maisel, jedne od mojih omiljenih serija novijeg godišta™.

Utisak mi je da sve sezone snimljene u koroni imaju problem sa dinamikom, nekako su statične i malo se šta dešava, pa tako i ova. Jednostavno, u njenom životu stvari su prilično dosadne, pa i kod ljudi oko nje.

No, mislim da bih mogao da živim u ovoj seriji, koliko je vizuelno spektakularna i koliko je lepo dočaran New York 50ih i 60ih i koliko prijatnom i opuštajućom atmosferom odiše. Muzika dosta pomaže, kostimografija, sve je top noč a i sama Mrs Maisel je izrazito zanimljiv karakter zahvaljujući sjajnoj glumi Rejčel Broznahan pa mi je svaki sekund sa njom na ekranu samo plus. Dijalozi su vrcavi i duhoviti, Amy Sherman Palladino prosto tu pliva kao riba u vodi. Nema promašaja.

Slabija sezona od prošlih, ali i dalje obožavam.

• +1 4
Posted
On 29.3.2022. at 20:12, John Coltrane said:

Krećem The thick of it, jedva čekam obzirom da je mislim Marvin negde napisao da je moderni Yes, minister / prime minister.

neces zazhaliti, nisam gledao yes minister ali tesko da moze biti bolje od ovog