morgana Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 jebemmu, zar nije peach pit umro? a bio je super lik. Link to comment
apotekarica Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 jebemmu, zar nije peach pit umro? a bio je super lik.Nije, pre neki dan bila na HRT2 epizoda kad je zamal majkao, a onda ga spasili, pa Brendon radio u restoranu... Link to comment
nbg4ever Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Jel ovo izasao Dexter 301??? Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 (edited) preair.28. septembra treba da startuje sezona zvanichno Edited September 5, 2008 by gervasius twinkleminkleson Link to comment
Eidyia Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 (edited) Nije, pre neki dan bila na HRT2 epizoda kad je zamal majkao, a onda ga spasili, pa Brendon radio u restoranu...Aha. Dylan otkupio diJo od nekog Nateovog rođaka (probajte samo napisat da ne znate tko je Nate), ostatak društva se također angažirao, spasili stvar. Btw, David se odao drozi. :( Kad smo kod omiljenih serija, samo ću reći: Malcolm u sredini. Cro RTL, radnim danima u 17.05. Gledati. Edited September 5, 2008 by Eidyia Link to comment
Kapiten Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 krenula druga sezona californication-a tj. pre-air 2 epizode, taman da se Molder izvuce malo za prejadni novi Dosije X Link to comment
eye of the beholder Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Krenula III sezona Dextera.. preAIR Link to comment
mraki Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Na HBO-u poceo True Blood i 5. sezona Entourage... Link to comment
Eidyia Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Nova tv je otkupila svih 6 sezona (što hoće reć 110 epizoda) života na sjeveru. Massive wub. Radnim danima čini mi se, u večernjem terminu.Prikazivanje počelo danas. :yay: Link to comment
jms_uk Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Pocela Fringe, a pojavile su se i prve dve epizode 2. sezone Californication-a. Link to comment
eye of the beholder Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Јел неко гледо "True blood"? почело пре неки дан.Има ли смисла гледати или отварати нови топик за исту ? Link to comment
nbg4ever Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Poprilicno tupavo, ako mene pitas. Trajala je oko sat vremena, a i dalje mi nije najjasnije o cemu se tu radi. Ce da vidimo kako ce se dalje odvijati. Dajem joj jos epizodu-dve sanse da se popravi.Pogledao i Fringe. Zanimljiva tema same serije, lepo uradjena (vizuelno), ali prica, bar u prvoj epizodi, prosta i nezanimljiva. Link to comment
mraki Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Јел неко гледо "True blood"? почело пре неки дан.Има ли смисла гледати или отварати нови топик за исту ?Odgledao ja i ne znam bas sta da kazam. Sveidela mi se, ali nije nista posebno za sad.Problem je mozda sto sam ja imao prevelika ocekivanja od Alana Balla, posto mi je SFU jedna od najboljih serija ikada i toliko zarko zeleo da mi se ovo svidi, pa mi sad deluje pomalo bledunjavo.A i sami vampiri mi nisu nesto posebno zanimljivi...Nadam se da ce naredne epizode biti malo bolje, vecina serija iz HBO-a je u pocetku malo konfuzna...Ipak, da malo pojasnim neke stvari...Vampiri su odlucili objaviti svoje prisustvo, i integrisati se u drustvo, nakon sto su Japanci otkrili sinteticku zamenu za krv, napitak Tru Blood.Imaju i jaku reklamnu kampanju, pa je tu gomila propratnih sajtova koji vam mogu pojasniti neke stvari.Blood Copy sajt predstavlja hronike vampiraTru Blood, sajt napitka, vise ukusa, zavisno od krvne grupeAmericka Liga Vampira, zvanicni sajt ove organizacijeLove Bitten, najveci human/vampire dejting sajtFellowship of the Sun, organizacija koja se bori protiv vampiraLiving Vampires, neka igra, lov na vampire. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 ima li neko 1 iskustva sa dead like me? neko mi reche da je slichno kao pushing dasies, valjda je isti autor, or something. a kako mi se pushing dasies izuzetno svidja, rachunam i da bi dead like me mogao biti dobar...pored puta, kad nastavlja pushing dasies, ako ikad uopste nastavlja? Link to comment
Recommended Posts