Calavera Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 meni je prva sezona fleabag bila dosta kilava, deluje mi da je waller-bridge prosto malo previse zadovoljna idejom da u glavnu ulogu stavi 1 ljubiteljku seksa, kradje i ruznih reci. plus, malo se preteruje s jim halpert pogledima ka kameri i ismevanjem ostalih likova. no, sesta epizoda opravdava svo ulozeno vreme do tad i trasira put za drugu sezonu, koja je prosto bolja u svakom pogledu. tu vec imamo kompletniji uvid u fleabag kao osobu, religijske teme su posteno predstavljene, a nije zgoreg ni sto seksi svestenika igra andrew scott. jasno, finale opet najbolje. u bitnijim vestima, vratio se lodge 49, ultimativna hangout serija dud je zaista novi the dude, a ovog puta nema ni waltera da ga smara...
Jimmy Kowalski Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 Ne secam se da li je ovde spominjana BBC-jeva serija Informer, ja slucajno naleteo trazeci nesto za Paddy Considina. Bas dobro uradjena. Ono... borba protiv terorizma, surova realnost, sjebani zivoti... Considine odlican ko i uvek, klinac koji igra tog glavnog dousnika prijatno otkrovenje, pojavljuje se i Djuricko, a bogami i Zastava oruzje dobilo reklamu. Nadam se da ce biti i 2. sezone..
mustang Posted August 23, 2019 Posted August 23, 2019 jos jedna epizoda do kraja sezone yellowstone, majko mila kakva drama! uzivala sam u beth sceni kakva lujka!
kud u maglu Simoviću Posted August 23, 2019 Posted August 23, 2019 our boys izraelci vs palestinci 2014. i početak sukoba. atipična dramaturgija, kad se to savlada sve ide ko po loju ne obazirati se na imdb ocenu, i komentare
Frank Pembleton Posted August 24, 2019 Posted August 24, 2019 12 hours ago, kud u maglu Simoviću said: our boys izraelci vs palestinci 2014. i početak sukoba. atipična dramaturgija, kad se to savlada sve ide ko po loju ne obazirati se na imdb ocenu, i komentare Jel to HBO?Ima li ga na HBO OD?
mustang Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 u nedostatku sta da gledam pred spavanje poceh blacklist. za sada su srbi u tri epizode bili losi momci, ali ni jednom da potrefe srpsko ime zadnji put je imao cisto poljsko ime hahahahah glavna glumica bas nesimpaticna. ko da ce da se usere svaki moment.
jms_uk Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 Tu seriju najvise vredi gledati zbog Rejmonda Redingtona. Sent from my iTelephone using Tapatalk
gagilija Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 Gleda neko novu sezonu Terora?Juuu kad izišlo? Zaboravila sam i kako se završila prvaSent from my SM-J710F using Tapatalk
jms_uk Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 Ja kupih prve dve epizode, ali nisam jos odgledao.
Tresko Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 10 hours ago, jms_uk said: Ja kupih prve dve epizode, ali nisam jos odgledao. E, odgledah nekoliko epizoda Pennyworth-a. Klasičan DC-jevski komad. Kao da gledaš strip uživo. Sa preterano naglašenim šikljanjem krvi i grafičkim nasiljem.
Recommended Posts