Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

meni je prva sezona fleabag bila dosta kilava, deluje mi da je waller-bridge prosto malo previse zadovoljna idejom da u glavnu ulogu stavi 1 ljubiteljku seksa, kradje i ruznih reci. plus, malo se preteruje s jim halpert pogledima ka kameri i ismevanjem ostalih likova. no, sesta epizoda opravdava svo ulozeno vreme do tad i trasira put za drugu sezonu, koja je prosto bolja u svakom pogledu. tu vec imamo kompletniji uvid u fleabag kao osobu, religijske teme su posteno predstavljene, a nije zgoreg ni sto seksi svestenika igra andrew scott. jasno, finale opet najbolje.

u bitnijim vestima, vratio se lodge 49, ultimativna hangout serija :sleep: dud je zaista novi the dude, a ovog puta nema ni waltera da ga smara...

Posted

Ne secam se da li je ovde spominjana BBC-jeva serija Informer, ja slucajno naleteo trazeci nesto za Paddy Considina. Bas dobro uradjena. Ono... borba protiv terorizma, surova realnost, sjebani zivoti... Considine odlican ko i uvek, klinac koji igra tog glavnog dousnika prijatno otkrovenje, pojavljuje se i Djuricko, a bogami i Zastava oruzje dobilo reklamu.

Nadam se da ce biti i 2. sezone..

Posted

jos jedna epizoda do kraja sezone yellowstone, majko mila kakva drama!

uzivala sam u beth sceni :) kakva lujka!

Posted

our boys

izraelci vs palestinci 2014. i početak sukoba. atipična dramaturgija, kad se to savlada sve ide ko po loju

ne obazirati se na imdb ocenu, i komentare

Posted
12 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

our boys

izraelci vs palestinci 2014. i početak sukoba. atipična dramaturgija, kad se to savlada sve ide ko po loju

ne obazirati se na imdb ocenu, i komentare

Jel to HBO?Ima li ga na HBO OD?

Posted

Succesion posle pet epizoda jebački dobar. 

Posted

u nedostatku sta da gledam pred spavanje poceh blacklist. za sada su srbi u tri epizode bili losi momci, ali ni jednom da potrefe srpsko ime :laugh:

zadnji put je imao cisto poljsko ime hahahahah

glavna glumica bas nesimpaticna. ko da ce da se usere svaki moment.

Posted

Tu seriju najvise vredi gledati zbog Rejmonda Redingtona.

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Posted
Gleda neko novu sezonu Terora?
Juuu kad izišlo? Zaboravila sam i kako se završila prva

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Posted

Ja kupih prve dve epizode, ali nisam jos odgledao.

Posted
10 hours ago, jms_uk said:

Ja kupih prve dve epizode, ali nisam jos odgledao.

E, odgledah nekoliko epizoda Pennyworth-a. Klasičan DC-jevski komad. Kao da gledaš strip uživo. Sa preterano naglašenim šikljanjem krvi i grafičkim nasiljem.