Jump to content

O serijama

Featured Replies

sinoć sam završi gledanje treće sezone ( i kompletirao u glavi)  "Broadchurch". odavno nisam gledao nešto tako dobro. i priča i ambijent i gluma.

Ja nisam nastavljao posle 1. sezone, nekako mi nije imalo smisla. Možda ipak pokušam jednom...

Meni je broadchurch skroz ok. Dobra gluma, ne okoliša se puno, sve što se dešava se vrti oko radnje, a radnja je uglavnom takva da drži zainteresovanost stalno. 

Broadchurch je odličan osim onog sprdnja suđenja,stvarno gde im je bio mozak

Šteta što se Šarlot Rempling ne pojavljuje u poslednjoj sezoni,bila je valjda bolesna ili preminula na kraju druge ,zaboravio sam 

gomora kida, cisto zlo. trazi stomak jaci

Ima li titlova?

the looming tower

prilično gledljivo posle e02

15 hours ago, Fakundo Sava said:

Broadchurch je odličan osim onog sprdnja suđenja,stvarno gde im je bio mozak

Šteta što se Šarlot Rempling ne pojavljuje u poslednjoj sezoni,bila je valjda bolesna ili preminula na kraju druge ,zaboravio sam 

živa je.

suđenje? valjda su sva takva. jebeš pravdu i istinu važno je ko će da pobedi. tužilac ili odbranaš. mrzim advokate.

Nije mi toliko bitan ishod suđenja,generalno nemam favorite kada gledam filmove i serije,nego je bilo komično i neozbiljno ,više šarlatanski odrađeno

potpuno drugačije od cele serije 

15 hours ago, Frank Pembleton said:

Ima li titlova?

mislim da sam gledao sa engleskim, ali ima svakako posto ne znam italijanski :)

inace, za gotovo sve serije/filmove bs player automatski trazi i skida titlove (za jezike koje cekiras)

Bleklist se solidno zakuvao. 

A Spajder je jedan od najboljih negativaca ikad*. U odnosu na plačipičkastog Dekstera - gospodin čoek. 

*posle Pušača iz X fajlsa

Edited by steins

2 hours ago, steins said:

Bleklist se solidno zakuvao. 

Ako mene pitaš, Bleklist se raskuvao...

@Majo Večeras treća epizoda Patrick Melrose (skinuo si prve dve, da te podsetim :happy: )

12 hours ago, Skyhighatrist said:

@Majo Večeras treća epizoda Patrick Melrose (skinuo si prve dve, da te podsetim :happy: )

jos nije stigla u moje vode (:bee:)

pojavila se fauda 2 sa eng titlovima...

pojavila se fauda 2 sa eng titlovima...
Tnx