đorđe geprat Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 sinoć sam završi gledanje treće sezone ( i kompletirao u glavi) "Broadchurch". odavno nisam gledao nešto tako dobro. i priča i ambijent i gluma.
mraki Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 Ja nisam nastavljao posle 1. sezone, nekako mi nije imalo smisla. Možda ipak pokušam jednom...
Mil@n Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 Meni je broadchurch skroz ok. Dobra gluma, ne okoliša se puno, sve što se dešava se vrti oko radnje, a radnja je uglavnom takva da drži zainteresovanost stalno.
Fakundo Sava Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 Broadchurch je odličan osim onog sprdnja suđenja,stvarno gde im je bio mozak Šteta što se Šarlot Rempling ne pojavljuje u poslednjoj sezoni,bila je valjda bolesna ili preminula na kraju druge ,zaboravio sam
Frank Pembleton Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 gomora kida, cisto zlo. trazi stomak jaciIma li titlova?
kud u maglu Simoviću Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 the looming tower prilično gledljivo posle e02
đorđe geprat Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 15 hours ago, Fakundo Sava said: Broadchurch je odličan osim onog sprdnja suđenja,stvarno gde im je bio mozak Šteta što se Šarlot Rempling ne pojavljuje u poslednjoj sezoni,bila je valjda bolesna ili preminula na kraju druge ,zaboravio sam živa je. suđenje? valjda su sva takva. jebeš pravdu i istinu važno je ko će da pobedi. tužilac ili odbranaš. mrzim advokate.
Fakundo Sava Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 Nije mi toliko bitan ishod suđenja,generalno nemam favorite kada gledam filmove i serije,nego je bilo komično i neozbiljno ,više šarlatanski odrađeno potpuno drugačije od cele serije
bosque Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 15 hours ago, Frank Pembleton said: Ima li titlova? mislim da sam gledao sa engleskim, ali ima svakako posto ne znam italijanski inace, za gotovo sve serije/filmove bs player automatski trazi i skida titlove (za jezike koje cekiras)
steins Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 (edited) Bleklist se solidno zakuvao. A Spajder je jedan od najboljih negativaca ikad*. U odnosu na plačipičkastog Dekstera - gospodin čoek. *posle Pušača iz X fajlsa Edited May 26, 2018 by steins
Skyhighatrist Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 2 hours ago, steins said: Bleklist se solidno zakuvao. Ako mene pitaš, Bleklist se raskuvao... @Majo Večeras treća epizoda Patrick Melrose (skinuo si prve dve, da te podsetim )
Haralampije Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Cenjeni avditoriju, jel gledao neko ove dve serije?Valja li cemu? Cupi je detektiv u Torontu dvadesetih proslog veka https://www.imdb.com/title/tt6881870/ ova druga je smestena u crni juzni Chicago https://www.imdb.com/title/tt6294706/
Lancia Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 12 hours ago, Skyhighatrist said: @Majo Večeras treća epizoda Patrick Melrose (skinuo si prve dve, da te podsetim ) jos nije stigla u moje vode ()
Recommended Posts