Joshua Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 i ti si na kraj srca- kraj je školske godine, deca su verovatno ponavljala lekciju iz istorije, spremala se za odgovaranje za peticu i takoto...
assück Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 šta će ti olovo? imaš valjda vrela ulja u kući, to se veoma koristilo u doba zidina & osvajača
Mentalna Higijena Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 S tog aspekta si u pravu, ali mis'im 21. je vek , a obzirom da su u pitanju maturanti, bar u planu i programu nastave mora da su obradili i potonje periode. Ne gubi vida da je olovo i toxicnije.
Fins fleet Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 blic- Kako vas nije sramota da me maltretirate. Ja sam student, zar nije dovoljno što plaćam školarinu 80.000 dinara - rekao je nakon što ga je kontrola zamolila da napusti vozilo na stanici kod kružnog toka na Slaviji. Ovo je mnogo dobro. Upisem neki fakultet, platim skolarinu i onda ne moram da placam nista vise do kraja godine.
dare... Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Poslao mladjoj ćeri SMS."Posle škole odmah kući! Nemoj da se muvaš po gradu dok su demonstracije.* Kupiće ti tata patike sutra."*Uhapšen Mladić
Alphons Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Poslao mladjoj ćeri SMS."Posle škole odmah kući! Nemoj da se muvaš po gradu dok su demonstracije.* Kupiće ti tata patike sutra."*Uhapšen MladićE, to je pravi roditelj. A ne kao ja, pričam sa ćaletom telefonom (on je na poslu, u medijskoj izolaciji) i pitam ga usput "e, koji broj nosiš, idem popodne po neke patike".
morgana Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Poslao mladjoj ćeri SMS."Posle škole odmah kući! Nemoj da se muvaš po gradu dok su demonstracije.* Kupiće ti tata patike sutra."*Uhapšen Mladić:D
hattori Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Poslao mladjoj ćeri SMS."Posle škole odmah kući! Nemoj da se muvaš po gradu dok su demonstracije.* Kupiće ti tata patike sutra."*Uhapšen Mladićiskusno.zna se kakav je deficit patika posle demonstracija patrijota.
gospa buba Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 E, to je pravi roditelj. A ne kao ja, pričam sa ćaletom telefonom (on je na poslu, u medijskoj izolaciji) i pitam ga usput "e, koji broj nosiš, idem popodne po neke patike".jeste, ja sam morala da zovem matorog da mu napomenem da ne jede sta se ne jede po selu, nego da pusti paore da dostojanstveno odboluju, da neb dobio bombu ukucu, ko proshli put sto zamalo nije, kad je isto imao misljenje
eye of the beholder Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 (edited) Pokušao da je skalpira Kako saznajemo, S.M. ubistvo je počinio na monstrouzan način. Koristio je nož sa sečivom od 26 centimetara, kojim je Svetlanu Z. izbo više puta po raznim delovima tela, a potom je pokušao da sa nje skine skalp. Priča se i da je S.M. bio pasionirani ljubitelj horor filmova. Edited June 8, 2011 by eye of the beholder
Hella Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Priča se i da je S.M. bio pasionirani ljubitelj horor filmova. banja, oduvek sam hteo da se te gluposti zabrane.
Joshua Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 nema detaljnih informacija, ali verovatno ovde pripada.pošto nisu svi na FB-u, kačim i pešačku verziju: Popularnost našeg magazina raste! Na dan 17.08. 2011, oko 19 sati u centru Beograda, u Knez Mihailovoj ulici, napadnut je i pretučen prodavac Licaulice. Iskreno oduševljeni humanitarnim karakterom naše akcije: opkolili su ga njih desetak, znatno starijih i upadljivo krupnih čitalaca, junačkog držanja. Vredjali su našeg prodavca , tukli ga, pocepali mu radnu odeću i, oduševljeni pacifističkim sadržajem, pocepali i nekoliko primeraka Licaulice. Ovo nije saopštenje za “nadležne”, jer dobro znamo da je potpuno besmisleno pisati ih. Ovo je obaveštenje za prijatelje, da deleći ovu informaciju pokažemo našim prodavcima (pripadnici ugroženih i marginalizovanih grupa) da smo uz njih i da ih ohrabrimo da istraju. Liceulice, Magazin za bolje društvo
darling Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Istraživanje Helsinškog odbora za ljudska prava među srednjoškolcima Neprijatelji Albanci, Hrvati, Romi i Amerikanci, vole Srbe, Grke i Ruse
Hella Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Beograd je pokazao negativnije stavove u odnosu na Niš i Novi Sad, a najliberalniji su stavovi u Zrenjaninu, gde je čak 42 odsto ispitanika koji se ne slažu uopšte sa ovom tvrdnjom i 17 odsto koji se slažu.hehe.
Recommended Posts