Jump to content
IGNORED

Gnevna generacija

dare...

Recommended Posts

Posted
Zao mi je sto sam u danasnjem vremenu morao da prisustvujem necemu ovakvom. Bio sam u autobusu gde se grupa klinaca vracala sa utakmice. Najnormalnije razgovarali momci i nisu galamili, kad je na jednoj stanici na Miljakovcu usla neka grupica likova. Pitali ih jel se vracaju sa utakmice i nista ovaj jedan odgovorio sa da. Kaze mu taj lik sto ga je pitao "Ekstra". I tako mirno se voze jednu stanicu kad na stanici iz cista mira lik vadi noz i ubode 2 put decka iz cista mira.(Darko, 10. april 2011 21:36)
Užasna storija sa 1 komentara, za koju se nadam da nije istinita.
na žalost, istinita. večeras sam na poslu upoznao brata tog nesrećnog momka. dva uboda u nogu, dva uboda u stomak. dečko bukvalno nije mogao da se sabere, kaže da mu je brat miran dečko da mirniji ne može biti.
  • 4 weeks later...
Posted

Jbt, zasto, zasto sam to gledao? <_< Toni, ja sam mislio da ti uvek saljes nesto lepo.

Posted

izvini, naleteo upravo na nekom mma forumu, smucio mi se zivot, morao sam da si olaksam.stvarno ovako nesto jezivo odavno nisam video.

Posted

snimao je danijel iz ečke, godina 23.

Posted

tacno bih prijavio govedo da znam nacin. al kome, i za sta, pitanje je.

Posted
tacno bih prijavio govedo da znam nacin. al kome, i za sta, pitanje je.
za nepruzanje pomoci, recimo. nije cak morao da se bije za nju, mogao je da zove policiju umesto sto je snimao ...
Posted

Skinut snimak od strane postavljača.

Posted

Inace, taj snimak postoji vec neko vreme (nevezano za uploadera ovog klipa), ali ja nisam stekao utisak da je to kod nas.

Posted

nemam pojma, moguce da nije kod nas snimljeno. moguce da sam pogresio. jel ga ima negde sa stranim nazivom?

Posted

Za YT nisam siguran, gledao sam ga prosle godine na jednom od onih "fajt sajtova". Vecina takvih klipova je iz Rusije/Amerike.

Posted

ionako su bili sumnjivo brzi za banaćane.

• 2 weeks later...
Posted

evo, malo pre bas prodje jedno odeljenje srednjoskoloaca ,ispod mog prozora, razdragano pevajuci "svaki turcin zna, svaka bula zna, da je obilic, srpski sin zaklao murataaa..."

nisam imao topljeno olovo pri ruci da uvelicam defile