Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trčanje

Featured Replies

Ovo lici na sumu u Crnoj Gori gde sam bio na terenu u vojsci 2004. godine, mislim april ili maj, kod Bara negde imali gadjanje Strelom-10, PVO, pa me poslao major da odem nesto do satora koji je bio npr. 800m do kilometar dalje, recimo. Kad su pocele da suskaju i izlecu ulecu zmije (a tamo su valjda poskok i tako te neke otrovnice + blavori, zmijoliki gusteri koji navodno jedu zmije), uradio sam sve suprotno od ovoga sto je Tolaa napisala i istrcao svetski sumski amaterski rekord dok nisam dosao do odredista

• Replies 3.4k
  • Views 335.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• burekdzija
    burekdzija

Dve nedelje kasnije cu pokusati da saberem utiske o ovoj, za mene po svemu neverovatnoj trci.   Prosle godine sam na berlinskom maratonu prvi put uspeo da spustim vreme ispod 4 sata i istrca

• ehej evo me, 4:02 za preko sat sam popravio vreme iz Atine u novembru. staza je sjajna, otprilike je 41km sve ravno postoje 2 fine nizbrdice i 1 smesno brdasce. organizacija savrsena! voda, izo, banan

• Ih bre Djuro, koji crni podijum, dolaze uvek i neki ozbiljni trkaci Pobedio neki Rus od 40+ godina sa 1:11, prosle godine crnac sa sat i kusur minuta... Ja istrcao licni rekord preko strave ali sam

Posted Images

Kapiram da im je slanje regruta do satora kao neka lokalna seljacka raznonoda, kao kad Munja Mek Kvin i Vuksha idu da prepadaju spavajuce traktore recimo.

On 25. 1. 2026. at 23:39, Tolaa said:

Nikad produktivniji januar nisam imala kad je trčanje u pitanju. Sneg, vetar, poledica, -15… ništa nije problem. Slika je sa jutrošnje runde od nešto preko 2h, bukvalno 2 sata zena.

IMG_7569.jpeg

Koji obuću nosiš za takvo vreme?

12 hours ago, eumeswil said:

Koji obuću nosiš za takvo vreme?

Ili obične patike za trčanje ili goretex. I navučem ovo:

IMG_7584.jpeg

Košta 20-ak evra, a zlata vredno po snegu i ledu, da ne moraš da razmišljaš gde ćeš stati i da li ćeš se okliznuti.

U super dodatak, tnx.

Odlična stvar, koristim i na običnim cipelama ili čizmama kad je napolju klizavo.

Jesi ih kupila lokalno u radnji pošto vidim da je skandinavski brend, ili negde online, po mogućstvu sajt odakle šalju u više od ovih 13 zemalja sa zvanične stranice? )

Edited by eumeswil

On 31. 1. 2026. at 17:37, eumeswil said:

Jesi ih kupila lokalno u radnji pošto vidim da je skandinavski brend, ili negde online, po mogućstvu sajt odakle šalju u više od ovih 13 zemalja sa zvanične stranice? )

Kupila sam u apoteci. Ali ima raznih brendova, ne mora ovaj konkretno. Pogledaj Intersport ili neku slicnu prodavnicu.

• 2 months later...

Uživo sa staze: ko je stavio Cetinjsku uzbrdo od Bajlonija do 29-og u zadnji km treba mu jebati mater

Dario Ivanovski trci rame uz rame sa Afrikancima. Ide čovek možda opet ispod 2:10. Nije da pratim, al koliko vidim čovek je najuspešniji maratonac ikad sa ovih prostora?

22 hours ago, zoki said:

Uživo sa staze: ko je stavio Cetinjsku uzbrdo od Bajlonija do 29-og u zadnji km treba mu jebati mater

zaista je ovo deo trase?

gospode

pa kompletni idioti

fpalm

Maraton je išao do Banije, pa onda u 29. Bez Cetinjske.

Dario drugi, 2:09:35. Legenda

Jebi ga, Beograd ima takvu konfiguraciju da ako hoćeš u centru da praviš žurku za kraj, mora uzbrdo negde pred cilj. Ja sam umirao na onom doduše kratkom alpskom potezu od Gepratove do Londona.

Ja se spremao dva meseca do pre par nedelja onako bas lepo, dogurao sa long runovima do 26km, hteo 3:30 na prvom maratonu u BG, taman tempo 5min po km lagano iako nisam uspeo da spadnem ispod 93kg... i onda ona kisa par dana, tu bezveze pauzirao i posle valjda na promenu vremena krenuli nevidjeni bolovi u nogama i celom telu i odustao

Sad sam iz dosade poceo da trcim 5 do 10km brzim tempom bez ikakvog plana i programa a prvi maraton ce biti ili Ljubljana ili Kotor kasnije u toku godine, do tad krace trke i poneki polumaraton, ima cak i u Mitrovici na keju u avgustu pa cu i to da ispostujem

7 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

zaista je ovo deo trase?

gospode

pa kompletni idioti

fpalm

Zajebavas?

Pa koliko to moze bi dugacko, 200m? A i nije neki uspon, realno.