January 27Jan 27 Ovo lici na sumu u Crnoj Gori gde sam bio na terenu u vojsci 2004. godine, mislim april ili maj, kod Bara negde imali gadjanje Strelom-10, PVO, pa me poslao major da odem nesto do satora koji je bio npr. 800m do kilometar dalje, recimo. Kad su pocele da suskaju i izlecu ulecu zmije (a tamo su valjda poskok i tako te neke otrovnice + blavori, zmijoliki gusteri koji navodno jedu zmije), uradio sam sve suprotno od ovoga sto je Tolaa napisala i istrcao svetski sumski amaterski rekord dok nisam dosao do odredista
January 27Jan 27 Kapiram da im je slanje regruta do satora kao neka lokalna seljacka raznonoda, kao kad Munja Mek Kvin i Vuksha idu da prepadaju spavajuce traktore recimo.
January 29Jan 29 On 25. 1. 2026. at 23:39, Tolaa said:Nikad produktivniji januar nisam imala kad je trčanje u pitanju. Sneg, vetar, poledica, -15… ništa nije problem. Slika je sa jutrošnje runde od nešto preko 2h, bukvalno 2 sata zena.Koji obuću nosiš za takvo vreme?
January 29Jan 29 12 hours ago, eumeswil said:Koji obuću nosiš za takvo vreme?Ili obične patike za trčanje ili goretex. I navučem ovo: Košta 20-ak evra, a zlata vredno po snegu i ledu, da ne moraš da razmišljaš gde ćeš stati i da li ćeš se okliznuti.
January 31Jan 31 Jesi ih kupila lokalno u radnji pošto vidim da je skandinavski brend, ili negde online, po mogućstvu sajt odakle šalju u više od ovih 13 zemalja sa zvanične stranice? Edited January 31Jan 31 by eumeswil
February 2Feb 2 On 31. 1. 2026. at 17:37, eumeswil said:Jesi ih kupila lokalno u radnji pošto vidim da je skandinavski brend, ili negde online, po mogućstvu sajt odakle šalju u više od ovih 13 zemalja sa zvanične stranice? Kupila sam u apoteci. Ali ima raznih brendova, ne mora ovaj konkretno. Pogledaj Intersport ili neku slicnu prodavnicu.
April 18Apr 18 Uživo sa staze: ko je stavio Cetinjsku uzbrdo od Bajlonija do 29-og u zadnji km treba mu jebati mater
April 19Apr 19 Dario Ivanovski trci rame uz rame sa Afrikancima. Ide čovek možda opet ispod 2:10. Nije da pratim, al koliko vidim čovek je najuspešniji maratonac ikad sa ovih prostora?
April 19Apr 19 22 hours ago, zoki said:Uživo sa staze: ko je stavio Cetinjsku uzbrdo od Bajlonija do 29-og u zadnji km treba mu jebati materzaista je ovo deo trase?pa kompletni idioti
April 19Apr 19 Jebi ga, Beograd ima takvu konfiguraciju da ako hoćeš u centru da praviš žurku za kraj, mora uzbrdo negde pred cilj. Ja sam umirao na onom doduše kratkom alpskom potezu od Gepratove do Londona.
April 19Apr 19 Ja se spremao dva meseca do pre par nedelja onako bas lepo, dogurao sa long runovima do 26km, hteo 3:30 na prvom maratonu u BG, taman tempo 5min po km lagano iako nisam uspeo da spadnem ispod 93kg... i onda ona kisa par dana, tu bezveze pauzirao i posle valjda na promenu vremena krenuli nevidjeni bolovi u nogama i celom telu i odustaoSad sam iz dosade poceo da trcim 5 do 10km brzim tempom bez ikakvog plana i programa a prvi maraton ce biti ili Ljubljana ili Kotor kasnije u toku godine, do tad krace trke i poneki polumaraton, ima cak i u Mitrovici na keju u avgustu pa cu i to da ispostujem
April 19Apr 19 7 hours ago, kud u maglu Simoviću said:zaista je ovo deo trase?pa kompletni idiotiZajebavas?Pa koliko to moze bi dugacko, 200m? A i nije neki uspon, realno.