Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trčanje

Featured Replies

jos jedan neuspeh na zrebu za berlin

• Replies 3.4k
  • Views 334.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• burekdzija
    burekdzija

Dve nedelje kasnije cu pokusati da saberem utiske o ovoj, za mene po svemu neverovatnoj trci.   Prosle godine sam na berlinskom maratonu prvi put uspeo da spustim vreme ispod 4 sata i istrca

• ehej evo me, 4:02 za preko sat sam popravio vreme iz Atine u novembru. staza je sjajna, otprilike je 41km sve ravno postoje 2 fine nizbrdice i 1 smesno brdasce. organizacija savrsena! voda, izo, banan

• Ih bre Djuro, koji crni podijum, dolaze uvek i neki ozbiljni trkaci Pobedio neki Rus od 40+ godina sa 1:11, prosle godine crnac sa sat i kusur minuta... Ja istrcao licni rekord preko strave ali sam

Posted Images

10 hours ago, Djuro said:

Ne ide to bas tako, nazalost (ovo 30sec/km). Znas i sam da neces gubiti samo masti ;). To bi bilo super kad bismo mogli tako.

Ma znam, salim se malo. Evo i ovo do sad sto trcim redovno, spali samo misici a masti ostale kompletnoD Mada ima tu dosta i do ishrane, generalno mi je ocajna ali uskoro se selim u drugi stan pa cu sve sebi solo da spremam i kupujem, bice dosta bolja situacija. Naravno, nikad necu biti suv kao ova braca sto jedu kokos i ribu, to nema sanse.

11 hours ago, Djuro said:

Samo ti šibaj po PB, a ja ću da navijam za tebe iz zaledja laugh.

Ja bih bio presretan i sa BQ vremenom - 3:30 za moje pozne godine.

(PB 3:18, 2018)

Baš se radujem što sam upao!!! Ovo mi je, mislim, 4.put da sam pokusao.

Ej moraces mi pomoci sa savetima oko smestaja!

(a i svega ostalog ))

Sve cemo se dogovoriti, steta sto ostali nisu dobili (

Jedna koleginica ovde isto nije dobila, ali se prijavila preko charity, mozda je to opcija?

Ja sam se već prebacila na plan B i prijavila za maraton na severu Norveške umesto Berlina.

• 2 weeks later...

Prosle vec 3 nedelje, ali da prijavim beogradski polumaraton. Brza staza, jer je cela bila na Nbg, 1:30 i sitnis. Zadovoljan, retko trcim trke 1/2, pa i ne znam sta da ocekujem, da sam na vreme pojurio taj sitnis, moglo je biti i 1:29. Ali nisam ;).

• Popular Post

Ja da prijavim 1:37 po Stravi na bokeskom polumaratonu ali posto se racuna od pucnja valjda a krenuo sam iz trece zone a i postoji razlika u merenju duzine preko GPS-a, zvanicno 1:39:51, sto mi je takodje super. Bilo lufta za jos brze ali sam se uhvatio jednog pa drugog pejsera od 1:40 i nisam kidao bas 100% tako da je super ispalo

1. od 1434 muskarca i jos 38 zena bilo ispred

Bravo

• 1 month later...
  • Popular Post

Nikad produktivniji januar nisam imala kad je trčanje u pitanju. Sneg, vetar, poledica, -15… ništa nije problem. Slika je sa jutrošnje runde od nešto preko 2h, bukvalno 2 sata zena.

IMG_7569.jpeg

^ просечан април у Шведској

+ сигурно нисам једини који је прочитао 'буквално два сата жена', реко втф

5 hours ago, Tolaa said:

Nikad produktivniji januar nisam imala kad je trčanje u pitanju. Sneg, vetar, poledica, -15… ništa nije problem. Slika je sa jutrošnje runde od nešto preko 2h, bukvalno 2 sata zena.

IMG_7569.jpeg

Nece neki meda da iskoci?

8 hours ago, Mel said:

Nece neki meda da iskoci?

Neće meda, samo bambi, zeka i pokoja lija. Jeleni i zečevi pobegnu odmah, ali zato lisice stanu na 30-ak bezbednih metara i gledaju dok ne protrčim. 😊 Najopasnije što ima u ovim mojim šumama su divlje svinje koje su aktivne od sumraka do svitanja, ali ja tad ne trčim u šumi. I losovi koji znaju biti agresivni ako se osete ugroženim, ali trčim tu već godinama i nisam još videla nijednog, a i u teoriji znam šta treba da radim ako se sretnemo.

@Tolaa Kad već nema mede, popeti se na prvo drvo deluje najlogičnije think

Ili su pak u pitanju neke psihološke igre? fantom

Edited by ubibobi

6 hours ago, ubibobi said:

@Tolaa Kad već nema mede, popeti se na prvo drvo deluje najlogičnije think

Ili su pak u pitanju neke psihološke igre? fantom

Vidi ove borove na slici, nigde niske grane, moraš biti Spajdermen da se popneš. Zapravo je taktika da se što mirnije povlačiš unazad otkud si došao, ne okrećeš ledja losu, ne pokušavaš da ga zaobidješ da nastaviš kuda si krenuo, ne trčiš jer su brži od tebe, i uvek imaš neko drvo iza ledja, zbog zaklona i da imaš na nešto da se osloniš da ne padneš, jer napadaju šutiranjem prednjim nogama i gaze kad si na zemlji.

Srećom pa su veliki i primete se na vreme. 😅

То му дође препорука за сусрет са било којом опаснијом животињом. Остати прибран, не паничити, лагано се повлачити уназад и држати је у видокругу..

#wildlifeexpert#нијепришаодивљојживотињинина200км

Ko hoce lisice na 2-3m neka svrati u London lol