Frank Pembleton Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 Bravo. Svaka čast! ... Shiit has hit the fan 1
Djuro Posted May 15, 2022 Posted May 15, 2022 (edited) Gde ste maratonci? javljajte kako ste prosli danas! edit: malo sam vozio bike jutros, vama u cast: Edited May 15, 2022 by Djuro
zoki Posted May 15, 2022 Posted May 15, 2022 Polumaraton 2:02:50Not good, not terrible Poslednja dva km kao i uvek ubi bože, dovukao se nekako.. Sent from Tapatalk 7
Mindaugas Žukauskas Posted May 15, 2022 Posted May 15, 2022 2:11 S tim što mi je krv krenula iz nosa na pola Brankovog, pa sam morao da se snalazim Bez treninga došao, firma častila pa reko' da se ne baci. Fina atmosfera, puno dece i navijača. (Al se neka žena prosula na koru od banane ) 5
burekdzija Posted May 15, 2022 Posted May 15, 2022 Bravo svima, video sam vremensku prognozu za Bg, nije naivno. Da se upisem i ja danas iako nisam trcao beograd nego trku od 25 km u Berlinu: 2:02, sat kaze da je bilo 25.5 km ali to je uvek tako. Poslednjih 5 km su skoro konstantan uspon, ali to vredi jer je cilj ulazak kroz tunel u kome grme bubnjevi na olimpijski stadion i onda jos jedan krug po atletskoj stazi. Uvek se najezim. 7
Mindaugas Žukauskas Posted May 15, 2022 Posted May 15, 2022 Meni usponi jako leže jer obožavam brdski biciklizam i tu onda obilazim angro. Više me jebu spustovi jer ne znam šta ću sa nogama, uvek podbijem stopala i dobijem žuljeve
Djuro Posted May 15, 2022 Posted May 15, 2022 Cuo sam da je masakr bio danas u bg, pretoplo i tesko vreme. time je vas uspeh veci, svaka vam cast! 1 1
smorenko Posted May 15, 2022 Posted May 15, 2022 Polumaraton 2:13. Do Brankovog mosta manje vise ok. Onda krenuo sunovrat. Kad sam usao u ciljnu ravninu i krenuo ka Terazijama malo povracao i onda se dovukao do cilja. Nisam razocaran s obzirom na to da se nisam specijalno spremao i da sam se vratio s puta u petak uvece preumoran. Da li neko ima objasnjenje zasto su pomerili maraton sa trece nedelje aprila prebacili na sredinu maja? Svaka cast svima koji su zavrsili trku. 8
pantelia Posted May 15, 2022 Posted May 15, 2022 (edited) 2:03:13 polumaraton zvanicno, nezvanicno verovatno par minuta manje s obzirom da mi pise rezultat kao da sam krenuo u grupi A (najbolji trkaci koji krecu odmah), a zapravo sam bio u grupi C koja je krenula par minuta nakon njih. U svakom slucaju grozno vreme za trcanje, bravo za sve i svaka cast edit: jos jednom sve najgore onome ko je smislio da 500 m pre kraja bude bilo kakva uzbrdica, a kamoli Kneza Milosa Edited May 15, 2022 by pantelia 9
zoki Posted May 15, 2022 Posted May 15, 2022 2:03:13 polumaraton zvanicno, nezvanicno verovatno par minuta manjeDrug pantelia i ja se znamo, stigao me je i prestigao u narodnog fronta, dobar je čovek pa je hteo da pomogne da me izvuče do kraja, ali sam mu rekao putuj igumane.. Sigurno si oko 2 sata, moj sat je dobro merio.. Edit: meni zvanično 2:02:53, poklapa se sa satom, ne znam onda kako ti imaš lošije vreme od mene Sent from Tapatalk 2
Frank Pembleton Posted May 15, 2022 Posted May 15, 2022 Polumaraton 2:13. Do Brankovog mosta manje vise ok. Onda krenuo sunovrat. Kad sam usao u ciljnu ravninu i krenuo ka Terazijama malo povracao i onda se dovukao do cilja. Nisam razocaran s obzirom na to da se nisam specijalno spremao i da sam se vratio s puta u petak uvece preumoran. Da li neko ima objasnjenje zasto su pomerili maraton sa trece nedelje aprila prebacili na sredinu maja? Svaka cast svima koji su zavrsili trku. Objašnjenje je što je Beogradski maraton "ispao" iz kalendara organizacije pa sad su organizator "oslobođeni" bilo kakvih stega da paze na datume. ... Shiit has hit the fan
smorenko Posted May 15, 2022 Posted May 15, 2022 1 hour ago, Frank Pembleton said: Objašnjenje je što je Beogradski maraton "ispao" iz kalendara organizacije pa sad su organizator "oslobođeni" bilo kakvih stega da paze na datume. ... Shiit has hit the fan Ali termin u aprilu je mnogo bolji za trkace (ne mislim da ti imas ista s tim, komentarisem glupavu odluku). Svasta. Izem ti slobodu.
Frank Pembleton Posted May 15, 2022 Posted May 15, 2022 Ali termin u aprilu je mnogo bolji za trkace (ne mislim da ti imas ista s tim, komentarisem glupavu odluku). Svasta. Izem ti slobodu. Ma bre oni su sjebali stvar, sad je slobodni pad, očekujem još veće gluposti... ... Shiit has hit the fan
Recommended Posts