zoki Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Imate li preporuku za patike, počeli su skočni zglobovi da me bole, pre svega mi trebaju neke koje će ih malo fiksirati ili jače držati.. Već nekoliko godina unazad koristim Adidas Duramo, ali one su mi dosta labave na tom mestu pa bih da menjam.. Budžet mi je oko 100ak evara..
Strahan Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 u ponedeljak je maraton u bostonu kakva je tu situacija, moze neki amater da upane ili je zategnuto kao za ny ?
Djuro Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 (edited) Mnogo teze je uci na Boston nego na NY. Za ulazak na Boston valja istrcati stroge limite za BQ (kvalifikaciju) a u Ny postoji i lutrija. Ove godine znam za dvoje iz Srbije koji su se kvalifikovali: ona potpredsednica Delte, Marija Desivojevic ili tako nesto, i onaj triatlonac Bojan (Obradovic?). https://www.baa.org/races/boston-marathon/qualify Edited April 17, 2022 by Djuro
Zli Gli Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 Imate li preporuku za patike, počeli su skočni zglobovi da me bole, pre svega mi trebaju neke koje će ih malo fiksirati ili jače držati.. Već nekoliko godina unazad koristim Adidas Duramo, ali one su mi dosta labave na tom mestu pa bih da menjam.. Budžet mi je oko 100ak evara.. Imas na sajtu Djak sporta desetak Brooks modela i koliko mi se cini cene su jeftinije nego pre kad sam ja kupovao a i nosim 48+ broj pa sam uzimao sta mogu. Krecu vec od 7 hiljada a to su odlicne patike, bar meni. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 1
smorenko Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 (edited) 13 hours ago, zoki said: Imate li preporuku za patike, počeli su skočni zglobovi da me bole, pre svega mi trebaju neke koje će ih malo fiksirati ili jače držati.. Već nekoliko godina unazad koristim Adidas Duramo, ali one su mi dosta labave na tom mestu pa bih da menjam.. Budžet mi je oko 100ak evara.. Najbolje da odes u neku specijalizovanu prodavnicu i vidis s prodavcima. U Beogradu je to svakako Run'n'more u Uzun Mirkovoj. To je prilicno individualno. Ja sam isto imao problem sa zglobovima zbog tezine i zato sto uglavnom trcim po betonu. Na njihov predlog sam uzeo Under Armour Infinity model. Posle sam probao i Infinity 2 i Machine sve Under Armour i evo sad se vratio na Infinity. To mi zasad najvise odgovara. Pogledaj i hooka clifton, mada su one vise od 100 evra. @Strahan Srecno u Hamburgu ako je danas Edited April 17, 2022 by smorenko 1 1
burekdzija Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 Ne verujem da je danas (na uskrs). p.s. evo kaze gugl sledece nedelje, dakle na uskrs . @Strahan srecno i uzivaj! 1
Strahan Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 6 hours ago, Djuro said: @Strahan sretno u Hamburgu! (Jel to danas?) hvala sledece nedelje, to je to 1
Strahan Posted April 23, 2022 Posted April 23, 2022 odmaram 😁,jutros se istrcao lagano. juce stigao, organizacija vrhunska. Hamburg je prelep sutra je start u 9:30 pre toga dorucak od 6 krece za maratonce. dobro se osecam, javljam sutra utiske. hvala svima na savetima tokom proteklih meseci :) 1
renne Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 21 hours ago, Strahan said: odmaram 😁,jutros se istrcao lagano. juce stigao, organizacija vrhunska. Hamburg je prelep sutra je start u 9:30 pre toga dorucak od 6 krece za maratonce. dobro se osecam, javljam sutra utiske. hvala svima na savetima tokom proteklih meseci si živ brate
Popular Post Strahan Posted April 24, 2022 Popular Post Posted April 24, 2022 ehej evo me, 4:02 za preko sat sam popravio vreme iz Atine u novembru. staza je sjajna, otprilike je 41km sve ravno postoje 2 fine nizbrdice i 1 smesno brdasce. organizacija savrsena! voda, izo, banane, gelovi i ponegde kola koliko hoces. puno ljudi na stazi, bodrili su sve vreme.. cista 10-ka. osecao sam se dobro, pio vodu ali ne previse, na 10-om km sam uzeo prvi gel, na 18-om drugi, negde oko 26-og sam uzeo jos 2 i vise nisam do kraja. imao sam snage da izguram. hvala svima na savetima, mnogo ste pomogli, voleo bih da svima platim pivo. malo kasnim sa javljanjem sve je prepuno, jedva naso restoran da jedem 23
Recommended Posts