gospa buba Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 (edited) evo ja se brinem, kad treba da unesem saksije sa prozora u kuću?zile sestro, ako vec nisi - unesi sad ^_^(apdejt o lijanderima. kad sam ono onomad (godinama <_<) kukala, te ne rastu, te ne cvetaju, te rastu al im otpade sve, te ovo-ono , nakon ove sezone i svih mogucih simptoma (i telefonske ekspertize najiskusnije medju nama: "nemaju dovoljno zemlje"), raskopam sve i ustanovim da imaju dovoljno zemlje, ali ne i korijenja :blink:tj imaju, ali tachno u onom obliku u kome su presadjeni sa pijace, ni milimetar dalje. a ima struja mishljenja koja kaze rastresi korijenje i struja koja kaze - samo spusti tako kako je u veci sud i eto mi sad <_<nachi rastresla, izvikala se i sad nek im je bob u pomoci!) Edited December 7, 2011 by thermal bug
Duci Simonovic Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Jel ima negde da se procita o vutri kao sobnom bilju?
gospa buba Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Jel ima negde da se procita o vutri kao sobnom bilju?pa pitaj gugla?
slepa živana Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 mislim, iz iskustvajel znaš ti čoveče da ovaj forum čitaju ambasadori
Duci Simonovic Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 malo da razmislim pa cu naci sigurnu liniju
Frank Pembleton Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 odustala sam od sadnje one ograde, tj komandantkinja parade odlucila da se prebaci za jesen jer nisu ispunjeni svi uslovi koje potrebuje.zato je zasadjeno jos milion i po ruza, a morala sam da zrtvujem moje terasa gajene hortenzije da odu u zemlju jer su se, priznajem, mnogo mucile u saksijama.mnogo su ljubazni ovi sto prodaju taj zelenis za ogradu, zovite ih, sve ce lepo da vas posavetuju.ovo indijeva masinerija je super, ako mi bude naredjeno da se sadi ograda, kupujem ispomoc.E znao sam da ce odugovlacenje da sjebe koncepciju, odlozio jesenas sad imam preca posla
luba Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 e, ako imas jedan dan slobodan, ne odustaj.taj dan ces da riknes, ali posle nista vise ne moras da radis. evo prezivela i avalski sibir i krenula jos jace i zelenije u prolece. malo samo sisanja na pocetku i sve dziklja samo.
Frank Pembleton Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 e, ako imas jedan dan slobodan, ne odustaj.taj dan ces da riknes, ali posle nista vise ne moras da radis. evo prezivela i avalski sibir i krenula jos jace i zelenije u prolece. malo samo sisanja na pocetku i sve dziklja samo.mrka kapa...a i ne radi im sajt....
S.L. Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Ljudi, javite kad bude ona prodaja cveća na Trgu N. Pašića. Očistio sam terasu, sad samo čekam april da krenem sa premeštanjem saksija iz soba.
Recommended Posts