Jump to content
IGNORED

Apple Macintosh

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

sezampro je davao tako neke noname adsl modeme, od toga nema fvajde.ne verujem ni da ce taj htetitrazi im ruter (da bi ga vezao na ethernet, tu nema drajvera) ili pitaj da li postoje drajveri za mek za to kinesko cudo tehnikeverovatno ce te pitati sta je to mek, ali navici ces se...

Posted

Trebalo bi da radi sasvim korektno i na meku. To je cetvoroportni ruter modem kod koga su po difoltu ukljuceni i 1. i 4. port, mada se to meze promenit u setapu. Juzer i pas su: telekom pa pokusaj da se poigras sa podesavanjima.

Posted (edited)

kako sam samo glup... nisam ni pogledao na guglu da je to zapravo ruter... napisao si modem... i cudno kinesko ime... bio sam ubedjen da su to bezimene kutije koje daje sezampro... i tako

Edited by blek
Posted

Hvala momci, nisam pitao za sebe, tako da sam pogresio naviknut na modeme koje sam ja dobijao. Jeste u pitanju ruter, a odgovore cu preneti gde treba. :) Sta je to linksys switch?

• 4 weeks later...
Posted

Mail.app. Nisam neki prezahtevni korisnik, tako da mi ne treba nešto jačije.

Posted

kad otvoris 120+ PDF-ova odjednom [plus jos neki prethodno otvoreni programi] to izgleda ovako: :lol:picture2wm6.th.png

Posted

Si resio da ubijes tog Meka? :huh: ...ja to ne bih isprobavao na Visti. Meni se zablesi ponekad sa 1 otvorenim pdfom (posebno se ne voli sa Acrobat Readerom).

Posted
Si resio da ubijes tog Meka? :huh:
mek je to - nece mu biti nista :)
Posted (edited)
Si resio da ubijes tog Meka? :huh: ...ja to ne bih isprobavao na Visti. Meni se zablesi ponekad sa 1 otvorenim pdfom (posebno se ne voli sa Acrobat Readerom).
Acrobat Reader je djubre od programa, ne treba to uopste koristiti. Ima na netu dosta besplatnih mnogo boljih .pdf readera.http://www.downloadsquad.com/2008/01/01/th...ams-on-your-pc/ Edited by braca
Posted
Acrobat Reader je djubre od programa, ne treba to uopste koristiti. Ima na netu dosta besplatnih mnogo boljih .pdf readera.
Hvala, ovaj Foxit sljaka k'o leptir.
Posted (edited)

novi iPod nanoapple-lets-rock-056.jpgi novi iPod touchapple-lets-rock-068.jpg

Edited by jms_uk
Posted (edited)

Sta je bre ovo? Svuda pise da je iTunes 8 dostupan za Download, meni i na PC-u i na Mecu kaze da nema novih updateova.iNace mislim da cu da pazarim ovaj novi iPod Touch

Edited by Aion