braca Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Draga Saveta,Da li je normalno biti zaljubljen u svoj računar? Ovo mi se dosad nije dešavalo, a nije da nisam imao lepe mašine u rukama...
Krampa Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Draga Jabuka,idem na verziju 10.6.8 a rado bi da krenem na 10.7.4 (valjda)...skino sam ovaj combo update sa apple stranice pa me interesuje kako te sve hoda i da li neko ima iskustva sa tim sranjem. rado, i to vrlo rado bih da izbjegnem post apdejt zajebanciju ako ikako moze...fala
henrik larsson Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Koju mašinu imaš?10.7.5 ti je poslednji Lion update.
Krampa Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 fala larone...odlucio da idem sa ovim 10.6.8 dok mogu. malo prelistao apdejt iskustva i mislim da cu sacekati jer mi treba kompjuter jos neko vrijeme :D
henrik larsson Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Je l probo neko magičnog glodara u varijanti sa nekim punjivim baterijama? Sad sam ga malo jače koristio u poslednje vreme, i mislim da ću morati da se otvorim, prvi ljudski miš napravljen u Kupertinu, CA.
kud u maglu Simoviću Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 jesam, al su bile slabašne pa sam ih brzo arčiou medjuvremenu bila neka akcija na MOL pumpi pa sam uzo 24 kom. od varte za simboličnih 600 dinžirekao bih da punjive brže istroši za oko 1/3 vremena nepunjivih
henrik larsson Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Ok, znači biće standardna varijanta. Meni se pokazalo oko mjetar dana sa ovim standardnim alkalnim.
foto Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 sad mi je lakse. ja trosim par alkalnih durasela na mesec dana i delovalo mi je da je to mnogo. izgleda da u redakciji neko krisom menja baterije (sumnjam na jedinu dobru sekretaricu) pa sam bio ubedjen da one traju duze a da sam ja kod kuce nervozniji nego u firmi i da mrdam i klikcem misa na nernoj bazi.u tastaturi mi traju 10 meseci do godinu dana. nepismen coek :(
jms_uk Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Je l probo neko magičnog glodara u varijanti sa nekim punjivim baterijama? Sad sam ga malo jače koristio u poslednje vreme, i mislim da ću morati da se otvorim, prvi ljudski miš napravljen u Kupertinu, CA.2000mAh - traju oko mesec dana, s tim sto misa ne gasim uopste i aktivno radi [u proseku] oko 6-8h dnevno.
Aion Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Oko mesec dana sa Sanyo eneloop. Tastatura jos i duze. Moze isto (eneloop) da kupis i pod Apple nazivom.
kud u maglu Simoviću Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 (edited) šta koristite za gledanje filmova ali da nije M Player OSX nekako mi je socko Edited December 2, 2012 by kud u maglu Simovicu
jms_uk Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 šta koristite za gledanje filmova ali da nije M Player OSX nekako mi je sockoVec pomenuti VLC [za .mkv fajlove] i QT za ostalo.
Recommended Posts