November 14, 201212 yr Bio je neki lik koji je, čini mi se na B92, ali može biti i na Blicu, u komentarima na neki članak od pre koji mesec pričao kako živi u inostranstvu, kako kupuje sve Apple-ovo i da mu je sve super i uvek će menjati jedan Apple uređaj za drugi i tako dalje, sve u tom stilu. Potpisao se sa braca, i ja sam iskreno mislio da si se to ti oglasio :DA da je odlična mašina, odlična je. Edited November 14, 201212 yr by Filipenko
November 14, 201212 yr ne znam u kakvom su srodstvu, verovatno da jesumislio sam na ovohttp://www.snapfiles.com/get/tinypic.html
November 14, 201212 yr Author Zar ne radi to Picasa? Mislim, nisam probao, ali trebalo bi da je tako.
November 14, 201212 yr da, ima picassa. pa to i jeste uobicajeni hint, nego sam mislio da li ima nesto manjee kad si tu daj i neki bazicni programcic za obelezavanje na slikama, tipa kada treba nesto da zaokruzis i slicno
November 14, 201212 yr Isto Picasa :) .Doduše, mislim da se promena veličine fotki može raditi i sa Preview-om.
November 14, 201212 yr Da, možeš da otvoriš koliko hoćeš fotki, selektuješ ih i odjednom im promeniš veličinu.
November 14, 201212 yr Author A, pa onda Preview definitivno, ne znam zašto sam istripovao da ti treba nešto online Ne mrdaj odatle za takve stvari, ima i više nego što ti treba.
November 15, 201212 yr Kako sam dosad ziveo bez Retina ekrana???Je si li probao da stavis punu rezoluciju. Meni je fascinantno kako nesto moze ga bude tako sitno o opet sasvim citljivo.
November 15, 201212 yr Je si li probao da stavis punu rezoluciju. Meni je fascinantno kako nesto moze ga bude tako sitno o opet sasvim citljivo.Probao sad, stvarno impresivno, ali samo sa naočarima (godine)...