Jump to content
IGNORED

Apple Macintosh

henrik larsson

Recommended Posts

Posted (edited)

Bio je neki lik koji je, čini mi se na B92, ali može biti i na Blicu, u komentarima na neki članak od pre koji mesec pričao kako živi u inostranstvu, kako kupuje sve Apple-ovo i da mu je sve super i uvek će menjati jedan Apple uređaj za drugi i tako dalje, sve u tom stilu. Potpisao se sa braca, i ja sam iskreno mislio da si se to ti oglasio :DA da je odlična mašina, odlična je.

Edited by Filipenko
Posted

Tinypic je internet sajt, nisam čula da postoji program takvog imena.

Posted

ne znam u kakvom su srodstvu, verovatno da jesumislio sam na ovohttp://www.snapfiles.com/get/tinypic.html

Posted

A šta ti konkretno treba? Samo brzi/batch resize?

Posted

Zar ne radi to Picasa? Mislim, nisam probao, ali trebalo bi da je tako.

Posted

da, ima picassa. pa to i jeste uobicajeni hint, nego sam mislio da li ima nesto manjee kad si tu daj i neki bazicni programcic za obelezavanje na slikama, tipa kada treba nesto da zaokruzis i slicno

Posted

Isto Picasa :) .Doduše, mislim da se promena veličine fotki može raditi i sa Preview-om.

Posted

Da, možeš da otvoriš koliko hoćeš fotki, selektuješ ih i odjednom im promeniš veličinu.

Posted

A, pa onda Preview definitivno, ne znam zašto sam istripovao da ti treba nešto online :blush: Ne mrdaj odatle za takve stvari, ima i više nego što ti treba.

Posted
Kako sam dosad ziveo bez Retina ekrana???
Je si li probao da stavis punu rezoluciju. Meni je fascinantno kako nesto moze ga bude tako sitno o opet sasvim citljivo.
Posted
Je si li probao da stavis punu rezoluciju. Meni je fascinantno kako nesto moze ga bude tako sitno o opet sasvim citljivo.
Probao sad, stvarno impresivno, ali samo sa naočarima (godine)...