July 29, 2025Jul 29 Izjednačili su ponudu za nove pakete u Yettel i SBB. Postoje dva paketa NET TV Basic i NET TV Premium (kod SBB ima sufiks +).U basic paketu imaju Arene 1-10. Premium Arene i tematski kanali za moto sport i tenis se nalaze u Premium paketu.Samo sam za sportske kanale bacio pogled, ne znam kakva je situacija sa filmskim itd.E da. Nova i N1 su u Basic paketu, dakle dostupni svima. Edited July 29, 2025Jul 29 by smooth.Op
July 29, 2025Jul 29 taj sufiks + se odnosi na pakete sa fiksnim telefonskim brojem uključenim u pretplatu
July 29, 2025Jul 29 Problem u novoj SBB ponudi: Internet brzine do 500 MbpsKod mene je godinama 600 Mbps za neki Premium bla bla paket.Proverio sam na sajtu, isto je za NET TV Premium i NET TV Premium+Nešto mi je ostalo u glavi da je tih 600 Mbps važilo za one koji imaju i fiksnu telefoniju dok je sada isto, 500 za sve?!?
July 29, 2025Jul 29 22 minutes ago, smooth.Op said:E da. Nova i N1 su u Basic paketu, dakle dostupni svima....koji pređu na te skuplje pakete, što će reći da ih trenutno niko nema.
July 29, 2025Jul 29 Just now, vememah said:...koji pređu na te skuplje pakete, što će reći da ih trenutno niko nema.Da, ako sam dobro razumeo celu papazjaniju fora je da postojeći korisnici neće imati nove kanale. Na taj način valjda izbegavaju osnov za raskid ugovora bez penala.Postojeći korisnici ukoliko žele nove kanale moraju preći na nove pakete. Edited July 29, 2025Jul 29 by smooth.Op
July 29, 2025Jul 29 15 hours ago, fusion_ said:Verovatno jer nemaju ugovor da emituju te kanale u Srbiji.Ne verujem da je ilegalan servis jer N1 i Nova često navode da su dostupni na toj platformi oni l15 hours ago, fusion_ said:Verovatno jer nemaju ugovor da emituju te kanale u Srbiji.Ne verujem da je ilegalan servis jer N1 i Nova često navode da su dostupni na toj platformi u dijaspori.Nemaju nikakav ugovor sa Telekomom sigurno.Klasičana iptv lista sa par kanala za koje imaju ugovor, i onda kad sklope sa UM onda objave da imaju N1 u ponudi, a imaju ga svo vreme na crno...Zato i ne daju u test nalogu sve kanale.Jedno vreme su imali Pink na belo, sad ga imaju i dalje ali ne na belo...Da ne pričam da pola kanala ide sa raznim žigovima koje stavljaju restrimeri...U suštini legalnost emitovanja se mora gledati za svaki sadržaj a ne za kanal.Ne verujem da je RTS kupuje prava za filmove za Austriju ili Nemačku.NettvPlus je radio kao ispostava SBBa i imao spisak kanala na sajtu , sto znači da su ti kanali verovatno imali prihode od prodaje.A i ovaj Adria je totalno amaterski napravljen, bukvalno možeš da uđeš u F12 i uzmeš strimove i puštaš ih koliko hoćeš gde hoces...
July 29, 2025Jul 29 26 minutes ago, Max Morlock said:Problem u novoj SBB ponudi: Internet brzine do 500 MbpsKod mene je godinama 600 Mbps za neki Premium bla bla paket.Proverio sam na sajtu, isto je za NET TV Premium i NET TV Premium+Nešto mi je ostalo u glavi da je tih 600 Mbps važilo za one koji imaju i fiksnu telefoniju dok je sada isto, 500 za sve?!?500, 600, potato potejto, zar se stvarno primeti? To je ionako samo neki negarantovani maksimum.
July 29, 2025Jul 29 33 minutes ago, vememah said:...koji pređu na te skuplje pakete, što će reći da ih trenutno niko nema.Bas tako...SBB Premium nema AP4, AP5 i ove budastine od tenisa i adrenalina. I brzi internet Edited July 29, 2025Jul 29 by Milosh76
July 29, 2025Jul 29 DL je i u Yebtelu i u SBB iste brzine (500 MBps), dok je prednost Yebtela u 250 Mbps uploadu.Ipak, ne bih se odrekao 600.Za APY Y€{4, 5} me zabole ukoliko EL i F1 ostanu na APX X€{1, 2, 3}21 minutes ago, Milosh76 said:Ovo je kao kod mene.
July 29, 2025Jul 29 Bukvalno se ne isplati preci na "novu" ponudu jer je i preskupa i gora nego sadasnja.
July 29, 2025Jul 29 E, ali šta biva kad istekne ugovor..?Meni je tamo do nekog Novembra nešto što se zove DIGITALNI EON PREMIUM - a šta li biva dan posle toga?
July 29, 2025Jul 29 Meni do kraja oktobra... pa nista...nadam se da ce sbb preziveti dotle da mi ponudi 'novi paket po staroj ceni" ili idem kod Yetela ako ponude i oni neki popust.... MTS svakako ne bih uzeo nikada.
July 29, 2025Jul 29 Situacija na kablovskom trzistu je nikad gora, ni Yettel/SBB ni MTS nemaju neki interes da nude nerealne akcije (osim ovima na najskupljim paketima, oni jos i mogu neki veci popust da dobiju). Kao jedina alternativa ostaje da se uzme samo net, pa onda neka shady IPTV varijanta..