July 4, 2025Jul 4 On 3. 7. 2025. at 14:09, đorđe geprat said:ovo me zainteresovalo, obzirom da A1 ne može da mi u selu obezbedi kući net.kako se u praksi ostvaruje prenos? kroz MTS optiku? ona prolazi ulicom u selu.Da, tako je....ima A1 i bežičnu 4G ponudu koja radi dobro imao sam.
July 5, 2025Jul 5 13 hours ago, Voba said:A1 nudi opticki internet preko Telekom optike?Ne , imaju svoju infrastrukturu.
July 5, 2025Jul 5 Mislim da je @đorđe geprat pitao da li A1 nudi optiku kroz MTS mrezu, ne nudi je.A ponuda im je slična kao MTS, malo siromašnija.
July 6, 2025Jul 6 17 hours ago, Max Morlock said:A TV ponuda im (A1) je kao MTS?!?Da, između ostalog imaju i Informer :)https://a1.rs/privatni/xplore-tv/lista-kanala-xplore-tv Edited July 6, 2025Jul 6 by fusion_
July 7, 2025Jul 7 Ovo je vesthttps://novaekonomija.rs/vesti-iz-zemlje/otkriveno-kada-ce-yettel-dodati-n1-i-novu-u-ponudu-kanalaa vidim i na Benču čovek koji testira platformu potvrđuje isto.Na portalima UM za sada ni reč o ovome.Mene sad više zanima da li će to biti i dan kad ja više neću moći da koristim SBB-ov nalog za EON na mts optici za dž. Edited July 7, 2025Jul 7 by Spirit
July 7, 2025Jul 7 On 5. 7. 2025. at 15:22, fusion_ said:Ne , imaju svoju infrastrukturu.danas sam ih pitao o optici i rekli su mi da s njom, za sada, rade u BG i još nekim gradovima. negde samostalno, negde koristeći MTS. pre no što sam im rekao da me zanima za selo, ponudili su mi besplatno 18meseci, praktično dve godine u pola cene. sam internet i internet sa TV.za kućni net, rekoše da će njihov čovek da dođe u selo da proveri dostupnost. pozvaće me. Edited July 7, 2025Jul 7 by đorđe geprat
July 7, 2025Jul 7 Nisam znao da A1 iznajmljuje infrastrukuru od MTS. Mislio sam da rade samo preko sopstvene mreže.
July 7, 2025Jul 7 Mene danas iz MTS zvali i nude 3 meseca za dinar i ostatak po ceni supruginog paketa za mobilni. Ja rekao da imam ugovor do kraja septembra sa SBB i da me zanima ponuda. Kad je krenula da nabraja neke detalje ja sam je prekinuo i rekao da me zanima ponuda TV kanala. Počela priču o 2 miliona kanala u ponudi, pa sam je zamolio da mi kaze da li to uključuje N1 i Novu, samo se zahvalila i prekinula vezu.
July 7, 2025Jul 7 U saopštenju se navodi da će korisnici Jetel i SBB od 29. jula imati pristup potpuno novom TV sadržaju, sa istim rasporedom kanala, ponudom i cenama u obe kompanije.
July 7, 2025Jul 7 Ja imam premium paket u SBB, ocekujem da imam sveeee kao i do sad... Mada bi mogle ove rate za tv da se zagube u tom tumbanju...
July 7, 2025Jul 7 Just now, radisa said:Mada bi mogle ove rate za tv da se zagube u tom tumbanjuKoji si TV uzeo?
July 7, 2025Jul 7 Nekakve nove pakete pominju i na Yettelu od tog 29, tačno će N1 strpati u neku premijalu skuplju od svih dosadašnjih opcija.