July 4, 20251 yr On 3. 7. 2025. at 14:09, đorđe geprat said:ovo me zainteresovalo, obzirom da A1 ne može da mi u selu obezbedi kući net.kako se u praksi ostvaruje prenos? kroz MTS optiku? ona prolazi ulicom u selu.Da, tako je....ima A1 i bežičnu 4G ponudu koja radi dobro imao sam.
July 5, 20251 yr 13 hours ago, Voba said:A1 nudi opticki internet preko Telekom optike?Ne , imaju svoju infrastrukturu.
July 5, 20251 yr Mislim da je @đorđe geprat pitao da li A1 nudi optiku kroz MTS mrezu, ne nudi je.A ponuda im je slična kao MTS, malo siromašnija.
July 6, 20251 yr 17 hours ago, Max Morlock said:A TV ponuda im (A1) je kao MTS?!?Da, između ostalog imaju i Informer :)https://a1.rs/privatni/xplore-tv/lista-kanala-xplore-tv Edited July 6, 20251 yr by fusion_
July 7, 20251 yr Ovo je vesthttps://novaekonomija.rs/vesti-iz-zemlje/otkriveno-kada-ce-yettel-dodati-n1-i-novu-u-ponudu-kanalaa vidim i na Benču čovek koji testira platformu potvrđuje isto.Na portalima UM za sada ni reč o ovome.Mene sad više zanima da li će to biti i dan kad ja više neću moći da koristim SBB-ov nalog za EON na mts optici za dž. Edited July 7, 20251 yr by Spirit
July 7, 20251 yr On 5. 7. 2025. at 15:22, fusion_ said:Ne , imaju svoju infrastrukturu.danas sam ih pitao o optici i rekli su mi da s njom, za sada, rade u BG i još nekim gradovima. negde samostalno, negde koristeći MTS. pre no što sam im rekao da me zanima za selo, ponudili su mi besplatno 18meseci, praktično dve godine u pola cene. sam internet i internet sa TV.za kućni net, rekoše da će njihov čovek da dođe u selo da proveri dostupnost. pozvaće me. Edited July 7, 20251 yr by đorđe geprat
July 7, 20251 yr Nisam znao da A1 iznajmljuje infrastrukuru od MTS. Mislio sam da rade samo preko sopstvene mreže.
July 7, 20251 yr Mene danas iz MTS zvali i nude 3 meseca za dinar i ostatak po ceni supruginog paketa za mobilni. Ja rekao da imam ugovor do kraja septembra sa SBB i da me zanima ponuda. Kad je krenula da nabraja neke detalje ja sam je prekinuo i rekao da me zanima ponuda TV kanala. Počela priču o 2 miliona kanala u ponudi, pa sam je zamolio da mi kaze da li to uključuje N1 i Novu, samo se zahvalila i prekinula vezu.
July 7, 20251 yr U saopštenju se navodi da će korisnici Jetel i SBB od 29. jula imati pristup potpuno novom TV sadržaju, sa istim rasporedom kanala, ponudom i cenama u obe kompanije.
July 7, 20251 yr Ja imam premium paket u SBB, ocekujem da imam sveeee kao i do sad... Mada bi mogle ove rate za tv da se zagube u tom tumbanju...
July 7, 20251 yr Just now, radisa said:Mada bi mogle ove rate za tv da se zagube u tom tumbanjuKoji si TV uzeo?
July 7, 20251 yr Nekakve nove pakete pominju i na Yettelu od tog 29, tačno će N1 strpati u neku premijalu skuplju od svih dosadašnjih opcija.