Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kablovska TV

Featured Replies

6 minutes ago, Arkadija said:

Šta ću sad da pustim kad peglam??? fur

Imaš radio kanale sa 80 im i kombinacija 80 i 90... :)

Bar na SBB-u, dok nam i to ne ukinu... :(

• Replies 9.9k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sto da ne, kako sos kanal postoji 30 godina

• SBB i Yettel će ići u merdžer sigurno, tako će napraviti provajdera koji ima i fiksnu i mobilnu telefoniju i TV i Internet. Yettel ima i dosta sopstvene infrastrukture, što je bivša Telenorova i Mobte

Posted Images

Da, Stingray ima gomile radio kanala po žanrovima, epohama, raspoloženju...

E, sad... plašim se da će i to da ode sad

1 hour ago, radisa said:

Imaš radio kanale sa 80 im i kombinacija 80 i 90... :)

Bar na SBB-u, dok nam i to ne ukinu... :(

Zato i kukam.

BTW, juče nam ubacili flajere u sandučiće da pređemo na Yettel. Njihov spisak kanala je još užasniji od telekoma. A cena, je 4250, tako nešto, za L paket.

Baš ću da sačekam 30.07. da vidim šta će da mi puste kroz kabl.

Edited by Arkadija

Sad su ti muzički MTV kanali soldini. Sećam se pre nekih 10+ godina da su bili baš negledljivi jer su na 3 spota imali 7 minuta britanskih reklama. Onda su naglo ukinuli reklame.

Kao da gledam sad će Trace Urban da se proširi sa hrpom svojih kanala koje već imaju.

Milos977 @ Bench forum:

Mene su sad zvali,ja sam ta i ta sbb i yetel su sad jedna firma imamo ponudu 1499 dinara minuti poruke neograniceno,30gb,11gb roming i aplikacija hbo max na eon boxu,ali ne moze postojeci broj nego mora nov.Sta znam nije lose ali mi se ne svidja sto mora nov broj.

https://forum.benchmark.rs/threads/sbb-generalna-diskusija-2025-nije-tema-za-eon-box-aplikacije-total-tv-eon-sat.508295/post-7510411

On 16. 7. 2025. at 10:18, Max Morlock said:

Youtube je za te stvari keva.

YT jeste keva, ali su toliko počeli da smaraju sa reklamama da postaje nemoguće, pogotovo kad gledaš ceo koncert a oni iseku pesmu reklamom.

Drugo, nervira me, za starije pesme, što je neko nekada objavio snimak sa tv-a, mono ton loša slika ali on ima najviše pregleda i algoritam ti baš to daje, umesto snimka sa mnogo boljom slikom i stereo tonom.

Na žalost i MTV za većinu starih pesama ima snimke iz svoje athive iako su mnogi spotovi digitalno remasterizovani i izgledaju odlično, pogotovo ako su snimani filmskom kamerom.

Te dodatne kanale sam imao samo tokom novogodišnjih otvaranja, jer kako sam išao od operatera do operatera, ti kanali mi nisu bili u paketu.

Iako sam prilično star, slušam uglavnom novu muziku, a na poslu mi je neki Smuth Jazz CD iz New York ili kad oni zamute neki sladunjave hitiće okrenem na RTS Džez radio.

Kad sam hteo da gledam MTV, nije mi bio dostupan jer je tada sateltska oprema bila privilegija bogatih. Onda devedesetih na kašičicu preko mono 3K. Kad sam na kraju uveo kablovsku MTV više nije bio muzička televizija.

Ali u svakom slučaju jeste šteta, jer u današnje vreme 10 tv kanala je nekih 20 kompjutera i još malo neke opreme, dva reka.

.

Edited by Mindaugas Žukauskas

43 minutes ago, dvb-t manijak said:

toliko počeli da smaraju sa reklamama

Brate pa postoji Premium.

Ko neće da se otvori za Premium ima Vanced app... Nema reklama ni za lek.

YT gledam isključivo preko SmartTube APK na STB-u, nema reklama, ne košta ništa.

Radio kanale preko Radio Garden na svemu i svačemu, ne košta ništa.

IPTV : menjao sam sa komšijama Move od Supernove za njihov EON nalog.

Plaćam 5€ mesečno (kad mi treba neki posebni kanal) ovakav IPTV paket , dok mi ne istekne TV usluga kod Supernove. Sada ima oko 1400 TV i radio kanala, uglavnom sve iz okoline EXYU....

Posle ću sigurno ostati samo na ovom IPTV paketu:

• naručuje se isjljučivo preko Telegram grupe

photo_2025-07-20_17-45-43.jpg

Edited by zmanic

On 20. 7. 2025. at 17:56, zmanic said:
  • naručuje se isjljučivo preko Telegram grupe

...zato što je ilegalno

Bio sam danas u Yetelu, lik na salteru rece da bi trebalo od 1.avgusta da ponude paketa njih i sbb budu identicne i da u ponudu ulaze i N1 i Nova.

Nije pominjao korekciju cena, samo je rekao da mogu da produzim ugovor kod sbb ili da predjem kod njih za 6 meseci popust 50% i 18 regularna cena ili da sacekam novu ponudu jer ce verovatno biti neka akcija.

Ako je tako, onda će Yettel osim N1 I Nove dobiti još dosta novih kanala koje SBB ima.

negde sam pročitao da na jugu srbije elektrodistribucija uz asisenciju policije a na osnovu onoga što im čovek iz MTS kaže, seku kablove malih lokalnih provajdera. zato što emituju N1 i Novu. na udaru je i jedan provajder iz JS koalicionog partera SPS čiji je lider, jelte, prvi pendrek srbije.