August 1, 2025Aug 1 Odlučila sam da neću da doplaćujem ništa. Ugovor sa sbb-om mi ističe u aprilu sledeće godine, do tada, ćemo da proživimo još 100 života, kakva je dinamika dešavanja kod nas, a sve što me zanima može da se strimuje i dok je to dozvoljeno, ne ineresuje me yettel premijum, mrš bre u tri lepe.
August 1, 2025Aug 1 12 hours ago, villiem said:Zvali su neki likovi da me pitaju kada da dodju da menjau antene(TotalTV), takozvana migracija..menjaju risivere, sveDa li to znaci da N1 i Nova nece moci da se podese, kako smo uradili posle prodaje samog Totala Telekomu?Najbolje bi bilo da ti ostave staru i naprave novu instalaciju, a ako insistiraju da odnesu pod pretnjom velikom globom za nevraćanje opreme, daj im samo prijemnik, a novu antenu nek montiraju pored ili drugde gde je zgodno pošto ne gleda na isti satelit. Onda, ako ti odnesu ili onesposobe Totalov prijemnik zbog isteka pretplate, kupiš neki jeftini FTA DVB-S2 prijemnik (od 3000 dinara naviše) i možeš da gledaš Novu S i N1 dok su i dalje neskremblovani.
August 1, 2025Aug 1 Tek nedavno sam skontao da Supenova sad ima i sva tri državna CG kanala. Dežurni cenzori se ne sete da uvek zamrače sportske prenose na trećem programu, dobar deo ženskog evropskog fudbalskog prvenstva se video, sinoć i potop Sutjeske protiv Židova u Rumuniji.
August 1, 2025Aug 1 Tema je šiftovala prioritete - od prijema N1/NovaS do crnogorskog ženskog fudbala. Dajštadaš
August 1, 2025Aug 1 3 hours ago, Max Morlock said:Tema je šiftovala prioritete - od prijema N1/NovaS do crnogorskog ženskog fudbala.Dajštadaš Za izbegavanje onog neandertalca Nemanje Matića, sve je dopušteno
August 1, 2025Aug 1 3 minutes ago, Max Morlock said:OK, morao sam da izguglam o kome je reč Sportski pozdrav, Nemanja Matić.
August 1, 2025Aug 1 Ko hoće da raskida ugovor s Orionom, sad mu je prilika.Poštovani korisnici,Obaveštavamo vas da će od 01. septembra 2025. godine cene pojedinih usluga i paketa za rezidencijalne korisnike biti uvećane.Obaveštenje o uvećanju je sastavni deo računa kod svih korisnika koji su obuhvaćeni ovom promenom, dok je detaljnija informacija ovim korisnicima dodatno prosleđena i na registrovanu e-mail adresu ili adresu prebivališta (korisnici koji su odabrali da račune primaju u papirnoj formi) kao poseban dokument u prilogu računa za jul mesec.Izmena je posledica rasta opštih troškova poslovanja, a korisnici koji nisu saglasni sa promenom, u skladu sa članom. 131 Zakona o elektronskim komunikacijama, imaju mogućnost da raskinu pretplatnički ugovor bez obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom, zaključno sa 03. septembrom 2025. godine.Zahvaljujemo vam se na razumevanju i nadamo se da ćemo uspešno nastaviti saradnju i opravdati vaše dosadašnje poverenje.Vaš Orion telekomhttps://oriontelekom.rs/obavestenje-promena-cena-privatni-korisnici/
August 1, 2025Aug 1 11 hours ago, vememah said:Najbolje bi bilo da ti ostave staru i naprave novu instalaciju, a ako insistiraju da odnesu pod pretnjom velikom globom za nevraćanje opreme, daj im samo prijemnik, a novu antenu nek montiraju pored ili drugde gde je zgodno pošto ne gleda na isti satelit. Onda, ako ti odnesu ili onesposobe Totalov prijemnik zbog isteka pretplate, kupiš neki jeftini FTA DVB-S2 prijemnik (od 3000 dinara naviše) i možeš da gledaš Novu S i N1 dok su i dalje neskremblovani.Pokusacu da zadrzim antenu, posto usluga nije pod ugovorom trajace koliko i signal. Redovno se placa, pa cu se boriti da mi ne uzimaju nista, sto duze. Ako budu insistirali, a mozda hoce, da se oprema zameni sam cu demontirati.Mislim da ce preusmeriti na svoj satelit posle procesa zamene, na teritoriji Srbije, sto moze da traje nekoliko meseci. U slucaju kvara nema majstora koji ce izaci na teren.Pre toga moram obezbediti ili EON, ili Yettel. Preko MTS interneta obe firme daju TV box sa cenom 2800/2500 d/m. Ako nema optike.Zanimljivo je da mi u Yettelu kazu da su kupili SBB(to je ovde verovatno ispricano al nisam stigao da procitam). Kako da se odlucis ko ce prvi da ih ugasiMeni na prvi pogled izgleda da je bolje drzati se SBB-a u vezi ove dve televizije, obzirom koliko je Yettel oklevao da ih doda u ponudu.U SBB-u kazu da su prodali Total zato sto duze vreme znaju da posle 2026 nece biti moguce korisitit satelit(e). Edited August 1, 2025Aug 1 by villiem
August 1, 2025Aug 1 On 31. 7. 2025. at 9:23, papapavle said:Ako je još neko ubo onu suludu prolećnu promociju Jetela (24m upola cene, optika+TV L po ceni M, 1600din), da iz prve ruke javim da može da se pod istim uslovima apgrejduje na TV Premijum, ispadne 2100 do kraja ona 24 meseca.Jebem ja njima malo mater, s oproštenjem. Potpišem ugovor na, u tom trenutku, najjači tv paket i onda naprave nov - jači i još da im doplatim. Pa tako mogu da jebu ljude svakih par meseci, seljačke fore. Btw danas udjoh na svoj nalog i vidim da je novo zaduženje 1700 RSD a ne 1600, znači i to su digli eto tek tako, ni obaveštenje se nisu iscimali da pošalju. Neću doplatiti za premijum makar crko pička im materina.
August 1, 2025Aug 1 Ako su povecali cenu usluge bez obavestenja, a ti si prethodno pristao da se obavezes ako bude cena 1600, to je osnov za raskid.
August 1, 2025Aug 1 Pa da i opcije su mi opet oni po većoj ceni ili smrdljivi Mts. Sjebali su me kako god da okrenem.Tek sad gledam ove nove pakete, u Net Tv Basic imaju N1 i Novu S (u Net Tv Premijum takodje naravno) ali u starim nema, iako sam ja na L paketu nemam ni N1/Novu ni AP4 i 5. Smradovi na kub.
August 1, 2025Aug 1 Ideja je jasna - ako hoćete NovuS i N1, platićete masno.A vi koji ih imate, da biste dobili treninge i kvalifikacije F1 i tenis - platićete masno.Ali će zato uslovi i usluga biti lošiji.Pljačka, nivo oružane pljaćke. Bez alternative.
August 2, 2025Aug 2 On 1. 8. 2025. at 12:56, vememah said:Ko hoće da raskida ugovor s Orionom, sad mu je prilika.https://oriontelekom.rs/obavestenje-promena-cena-privatni-korisnici/meni je samo za internet povećan račun za 300 din, biće 1774,49+300ne isplati mi se sad da se akam i menjam provajderanek im je halal