Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

Ako je SBB uzeo lokalni igrač biće to istog dana kraj akcijama 12 meseci po dinar na MTS i Yettelu. Ko nije uvatio taj voz biće da mu je sad poslednja prilika…

Posted (edited)

Tako sroceno deluje kao super taktika Telekoma. Siris price o konkurentu da se prodaje i ono "predjite kod nas dok jos mozete".

Edited by Jimmy Kowalski
  • +1 2
Posted

nije nemoguce da su yettel i united postigli nekakav dogovor, oni imaju dosta preklapajucih interesa koji prevazilaze srbiju. 

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Krajem 2021. godine, kompanija [Yettel] je lansirala Hipernet, kompletan portfolio usluga za domaćinstva, čime je postala jedan od dva operatora na tržištu koji imaju sveobuhvatnu ponudu fiksne, mobilne telefonije, kućnog interneta i TV. Nakon godinu dana, Hipernet ima gotovo 50 hiljada korisnika, i tim od 600 ljudi koji radi na razvoju i implementaciji.

https://www.b92.net/biz/pr/pr/rast-korisnicke-baze-i-prihoda-yettela-u-2022-godini-2270906

Edited by vememah
Posted

Pa sto pita ostale, kad mu je rekao co'ek?
Sto njega ne pita za detalje?

Mozda LepiGaja zna nesto vise...

Posted

I to 18 meseci ko donese račun SBB-a za prethodni mesec :lol:

Inače Mts i dalje kaska sa pokrivenošću optike, dešava se da pola ulice ima uslove a ostatak ne, centar Bg-a u pitanju…

Posted

Pre par godina kada je MTS preuzeo zastupanje RTS kanala za inostranstvo Nettvplus je ostao bez RTSa što je bilo i očekivano.

Kontra napad je išao preko Granda pa MTEL u Austriji nije smeo da emituje nijedan kanal u terminima Grandovih emisija.

Od decembra su se dogovorili, na nettvplusu idu kanali koje zastupa mts, između ostalih i RTS, a na mtel tv platformi se više ne isključuju Pink i Prva kada ide Grand.

Neverujem da ovo potvrđuje bilo šta, ali čisto da se vidi da su se posle par godina dozvali pameti i dogovorili.

• Hvala 1
Posted

Da dodam i ja jednu informaciju od 1 čo’eka.: navodno je u pitanju CG firma iz koje stoji mađarska firma iza koje stoji ges hu. I uklapa se u narativ

Posted
3 minutes ago, Spirit said:

Da dodam i ja jednu informaciju od 1 čo’eka.: navodno je u pitanju CG firma iz koje stoji mađarska firma iza koje stoji ges hu. I uklapa se u narativ

Za šta, kupovinu SBB-a?

Posted
6 minutes ago, Spirit said:

Meni jedan rekao da Vučko prepisao sinu MTS. Informacija 100% tačna.

Posted

A ne znam, rekoh već da baš ne verujem u te priče, to nije prodaja koja može proći ispod radara, čak i u oovoj banana državi, plus ne verujem da UG prodaje samo SBB.

• +1 2
  • Haha 1