ducca Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 Ako je SBB uzeo lokalni igrač biće to istog dana kraj akcijama 12 meseci po dinar na MTS i Yettelu. Ko nije uvatio taj voz biće da mu je sad poslednja prilika…
Jimmy Kowalski Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 (edited) Tako sroceno deluje kao super taktika Telekoma. Siris price o konkurentu da se prodaje i ono "predjite kod nas dok jos mozete". Edited December 24, 2022 by Jimmy Kowalski 2
nenad Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 nije nemoguce da su yettel i united postigli nekakav dogovor, oni imaju dosta preklapajucih interesa koji prevazilaze srbiju.
vememah Posted January 10, 2023 Posted January 10, 2023 (edited) Quote Krajem 2021. godine, kompanija [Yettel] je lansirala Hipernet, kompletan portfolio usluga za domaćinstva, čime je postala jedan od dva operatora na tržištu koji imaju sveobuhvatnu ponudu fiksne, mobilne telefonije, kućnog interneta i TV. Nakon godinu dana, Hipernet ima gotovo 50 hiljada korisnika, i tim od 600 ljudi koji radi na razvoju i implementaciji. https://www.b92.net/biz/pr/pr/rast-korisnicke-baze-i-prihoda-yettela-u-2022-godini-2270906 Edited January 10, 2023 by vememah
Milosh76 Posted January 10, 2023 Posted January 10, 2023 Pa sto pita ostale, kad mu je rekao co'ek?Sto njega ne pita za detalje?Mozda LepiGaja zna nesto vise...
ducca Posted January 10, 2023 Posted January 10, 2023 I to 18 meseci ko donese račun SBB-a za prethodni mesec Inače Mts i dalje kaska sa pokrivenošću optike, dešava se da pola ulice ima uslove a ostatak ne, centar Bg-a u pitanju…
Voba Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 Pre par godina kada je MTS preuzeo zastupanje RTS kanala za inostranstvo Nettvplus je ostao bez RTSa što je bilo i očekivano. Kontra napad je išao preko Granda pa MTEL u Austriji nije smeo da emituje nijedan kanal u terminima Grandovih emisija. Od decembra su se dogovorili, na nettvplusu idu kanali koje zastupa mts, između ostalih i RTS, a na mtel tv platformi se više ne isključuju Pink i Prva kada ide Grand. Neverujem da ovo potvrđuje bilo šta, ali čisto da se vidi da su se posle par godina dozvali pameti i dogovorili. 1
Spirit Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 Da dodam i ja jednu informaciju od 1 čo’eka.: navodno je u pitanju CG firma iz koje stoji mađarska firma iza koje stoji ges hu. I uklapa se u narativ
mraki Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 3 minutes ago, Spirit said: Da dodam i ja jednu informaciju od 1 čo’eka.: navodno je u pitanju CG firma iz koje stoji mađarska firma iza koje stoji ges hu. I uklapa se u narativ Za šta, kupovinu SBB-a?
dvb-t manijak Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 6 minutes ago, Spirit said: Da dodam i ja jednu informaciju od 1 čo’eka.: navodno je u pitanju CG firma iz koje stoji mađarska firma iza koje stoji ges hu. I uklapa se u narativ Meni jedan rekao da Vučko prepisao sinu MTS. Informacija 100% tačna.
mraki Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 A ne znam, rekoh već da baš ne verujem u te priče, to nije prodaja koja može proći ispod radara, čak i u oovoj banana državi, plus ne verujem da UG prodaje samo SBB. 2 1
Recommended Posts