Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)
3 hours ago, Savic said:

Kakve su trenutno šanse da Yettel kupi SBB?

Video sam neko dan da je SBB dobio presudu u kojoj Yettel mora da im plati €20m.

ne verujem da imaju te pare (za kupovinu SBB-a)

Edited by dvb-t manijak
Posted
Kakve su trenutno šanse da Yettel kupi SBB?

Video sam neko dan da je SBB dobio presudu u kojoj Yettel mora da im plati €20m.
Valjda je odbijena tužba Yetela ka N1.
Kakvo plaćanje.....

... Shiit has hit the fan

Posted
7 hours ago, dvb-t manijak said:

ne verujem da imaju te pare (za kupovinu SBB-a)

naravno da imaju, ono su deo grupe koja je neuporedivo veca od uniteda. druga je stvar sto se to nece desiti.

Posted

Nešto sam ja onda pogrešio za €20m.

Izvinjavam se.

Posted
On 10.6.2022. at 9:11, nenad said:

naravno da imaju, ono su deo grupe koja je neuporedivo veca od uniteda. druga je stvar sto se to nece desiti.

Znam naravno, zbog toga i kažem. To zapravo i nije "grupa" nego je klasična velika privatna firma. Od pogibije vlasnika im ide sve lošije.

Posted
6 minutes ago, dvb-t manijak said:

Znam naravno, zbog toga i kažem. To zapravo i nije "grupa" nego je klasična velika privatna firma. Od pogibije vlasnika im ide sve lošije.

grupa je, kao sto je i united grupa, jedina sustinska razlika je u strukturi vlasnistva, gde je kod ceha to (skoro) sve konobarovih naslednika, a kod uniteda fondovi imaju vecinski non controling stake.

nisam pratio rezultate ppfa, ali mi zvuci cudno da opcos imaju losije rezultate jer je vlasnik poginuo.

• 2 weeks later...
Posted

Pitanje za ove koji su, u skorije vreme, raskinuli ugovor sa SBB - jel oni beše traže neki otkazni rok ili je dovoljno da mi je istekao dvogodišnji ugovor?

Posted

Dvogofisnja ugovorna obaveza :D, a mislim da imas mesec dana otkaznog roka

Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Pitanje za ove koji su, u skorije vreme, raskinuli ugovor sa SBB - jel oni beše traže neki otkazni rok ili je dovoljno da mi je istekao dvogodišnji ugovor?

moraš da im platiš još jedan mesec, hteo ne hteo

Posted
2 minutes ago, renne said:

moraš da im platiš još jedan mesec, hteo ne hteo

Kako to ako je ugovor na 24 meseca? 

Posted

pa oni to ne gledaj tako

i to vam je tako

Posted
3 minutes ago, John Coltrane said:

Kako to ako je ugovor na 24 meseca? 

Nije ugovor nego ugoviorna obaveza. Oko ovoga sam se i ja natezao pocetkom godine. Ugovor je na neodredjeno, a ugobaveza je 2 godine

• +1 1
Posted

A ako se mesec dana pre kraja ugovorne obaveze najavi i raskid ugovora, da li se onda poslednji mesec ugovorne obaveze računa i kao otkazni rok ugovora?

Posted

E to ne bih znao, nisam bio toliko pametan...nisam razlikovao ugovor od ove obaveze i bilo mi je logicno nakon 2 god da samo kazem cao i oni zdravo i gotovo