Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

Ne smeju
Da moraju strogo kablovski, tj satelitski kanali, jel tako? Nista zemaljski?

Zato će ove utakmice ići samo na IPTV, ko ima m:sat većinu utakmica neće moći gledati, poznati zakon

Jel beše pre 5-6 godina SK otkupio prava na ABA ligu, a Čović i Telekom ih preveslali, osnovali novu ligu sa novim rukovodstvom i prodali prava Areni?

Ovi nešto kao pretili tužbama pa brzo ućutali.

Gojko i Novaković neće prenositi PL. To ne može biti loše.

Da, osnovali su drugačiju ligu, i UG je ostao bez prava

Koliko ce ljudi preci na telekom zbog ovoga? Ja cenim da nece mnogo, bar sudeci po reakcijama drugova na ovu vest. I mislim da se vucic zajebo sa ovim lececi svoje komplekse.

A mnogo me nervira sto cu i ja indirektno da placam ovo

Edited by de Sisti

Nije njemu do prelaska, nego da UG propadne

Svakako se možeš pretplatiti na Arene i bez ugovorne obaveze sa bilo koje mreže

On 17.7.2021. at 11:14, vememah said:

Sa RTV foruma, lik koji ima veze u HT-u:

Inače, prava obuhvataju i Sloveniju, nedavno su i tamo pokrenuli Arene i u ponudu su ih uvrstili svi ključni operateri osim naravno Telemacha.

brate, Ulicaulice nema nikakve veze sa htom

lik kupi sve moguće informacije sa svih mogućih foruma i odna se predstavlja kao veliki insajder

odi na sf pa vidi šta sve piše, najgrlatiji je, a niđe veze

Bio je ranije pre nekoliko godina neki lik, ne secam se nika, na Benchmark forumu koji je "lično imao uvid u ugovore da PL prelazi na Arenu" przio ljude mesecima, a cula sam da su mnogi i raskidali i prelazili kod Tel. Tada nije bilo ovih paketa. Da nije to taj?

čuveni "makarena" :D

šta je ht?

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

šta je ht?

hrvatski telekom 

To za politički kontekst je valjda jasno. Ovo govorim iz ugla prosečnog krajnjeg korisnika kojem je bitnije gde će da pogleda ono što ga zanima.

I Dojce Telekom u Hrvatskoj ucestvuje u ovih nebuloznih 600 miliona eura o kojima pise N1 pozivajuci se na Betu a na Beti ta vest ne postoji ili ne umem da je nadjem .

Послато са SM-G610F помоћу Тапатока

čuveni "makarena" [emoji3]
Jaoooo taj! Hahahahaa kakav lik, haos pravio mesecima, a ovi iz SK namerno drzali vest do prve nedelje avgusta da kazu da su prava njihova [emoji28][emoji28][emoji23]
3 minutes ago, Mario Kempes said:

I Dojce Telekom u Hrvatskoj ucestvuje u ovih nebuloznih 600 miliona eura o kojima pise N1 pozivajuci se na Betu a na Beti ta vest ne postoji ili ne umem da je nadjem .

Послато са SM-G610F помоћу Тапатока

ne učestvuje

čuveni "makarena" [emoji3]
Uuu makarena!

... Shiit has hit the fan