Savic Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 Ponuda Telekom Srbije je bila 9x veća od sadašnje ponude Sport Kluba po sezoni za TV prava za Premiet League. SK je prošli ugovor platio 32 miliona evra, dakle 12 miliona evra po sezoni. Računajte.
radisa Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 17 minutes ago, Savic said: Ponuda Telekom Srbije je bila 9x veća od sadašnje ponude Sport Kluba po sezoni za TV prava za Premiet League. SK je prošli ugovor platio 32 miliona evra, dakle 12 miliona evra po sezoni. Računajte. AKo su stvarno spremni da upucaju 600 miliona evra u 6 sezona PL, onde ih treba spaliti, majke mi... Kod koje banke su se zadužili, pošto para nemaju i koji je biznis plan da se to isplati? To bi značilo da treba od reklama godišnje da prihoduju na tržištu bivše YU 100+M evra? To su ogromne pare, ogromne... Imam osećaj da će biti gledanje utakmice, onako kako je predsedniki IOI u "Raedy Player one" zamišljao.... Poklopiti 80% vidnog polja gledaoaca, još uvek ne izaziva epilepsiju...
nenad Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 7 hours ago, radisa said: AKo su stvarno spremni da upucaju 600 miliona evra u 6 sezona PL, onde ih treba spaliti, majke mi... Kod koje banke su se zadužili, pošto para nemaju i koji je biznis plan da se to isplati? To bi značilo da treba od reklama godišnje da prihoduju na tržištu bivše YU 100+M evra? To su ogromne pare, ogromne... Imam osećaj da će biti gledanje utakmice, onako kako je predsedniki IOI u "Raedy Player one" zamišljao.... Poklopiti 80% vidnog polja gledaoaca, još uvek ne izaziva epilepsiju... ne moze to da se isplati od reklama, plan je da to nadoknade od carriage dilova, ali opet, nema nikakvog smisla.
Frank Pembleton Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 A ono baš smo 100% sigurni u te cifre?I one manje, i one veće? ... Shiit has hit the fan
Filozof manijak Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 ja znam da Premijer gledati neću. eto, gube par stotina evra u startu
radisa Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 Pa gledacu premier preko streama, sa sigurno boljim komentarom nego njihov, big deal... Isto kao i cl sto gledam... 1
radisa Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 Ovde se nameće jedno pitanje... Arena je Telekomova, a Telekom je državni... Da li po nekom zakonu postoji mogućnost uvida u to kako državno preduzeće troši pare? A kako ćerka firma državnog preduzeća troši? Mislim, tehnički, to je javno dobro, zar se ne bi mogli njakati po nekom zakonu da dostave cifre, pa da znamo stvarno koliko su para ulupali... Meni je 600+M stvarno nerealno...
Frank Pembleton Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 Ovde se nameće jedno pitanje... Arena je Telekomova, a Telekom je državni... Da li po nekom zakonu postoji mogućnost uvida u to kako državno preduzeće troši pare? A kako ćerka firma državnog preduzeća troši? Mislim, tehnički, to je javno dobro, zar se ne bi mogli njakati po nekom zakonu da dostave cifre, pa da znamo stvarno koliko su para ulupali... Meni je 600+M stvarno nerealno...Naravno da postoji mogućnost[emoji769], i naravno da su tražili i ranije.Verovatno bi podveli pod izgovor koji su koristili i ranije kad su pitali i za PTC "da davanje takvih informacija kompromituje poziciju firme u tržišnoj utakmici".Mislim ako se uopšte udostoje da odgovore. ... Shiit has hit the fan
Mario Kempes Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 Dajte ljudi kakvih 600 miliona za Premijer ligu .Ozbiljni ste ljudi Послато са SM-G610F помоћу Тапатока
Savic Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 https://24sedam.rs/sport/transfer-leta-engleska-premijer-liga-prelazi-na-arena-sport/ Gotovo. PL na Areni.
msv Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 Potvrđeno (24sedam) Transfer leta: Engleska Premijer liga prelazi na Arena sport!
Mario Kempes Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 Sbb da razmisli da razmeni kanala Arena Spprt klub u najboljem slucaju ili da drasticno smanji cenu sport paketa van SBB mreze .Послато са SM-G610F помоћу Тапатока
fusion_ Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 A pre samo par godina Arena nije mogla ni da se poredi sa SK. Sad se polako priča okreće. 1
*edited by mod Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 8 minutes ago, fusion_ said: A pre samo par godina Arena nije mogla ni da se poredi sa SK. Sad se polako priča okreće. Baš se polako i neprimetno to desilo. Šta ostaje SK na kraju?
Recommended Posts