Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

Glup sam, ali kako sve to novo Telekomovo u SC, koji em je sad Miškovićev em ga kompletno renoviraju? :unsure:

Posted

SK ima pravo da izjednaci bilo koju ponudu Arene za PL

Posted
5 hours ago, radisa said:

Za uništenje ĐilasŠolak imperije, ništa nije mnogo... :fantom:

Ionako ćemo to svi mi platiti...

Sad kad nam uvedu svima obavezne prikljucke za fiksni, odnosno placanje za iste imali ih ili ne..kao sa Dina karticama

• +1 1
Posted
2 minutes ago, SNARC said:

Sad kad nam uvedu svima obavezne prikljucke za fiksni, odnosno placanje za iste imali ih ili ne..kao sa Dina karticama

Vidis, Dina kartica je obavezna, a vakcinacija nije... Kako time sto mi uvaljuju Dinu ne narušavaju moja prava?

Posted
Arena dobija i novi studio i svašta još...
Biće veselo...

... Shiit has hit the fan

To najavljuju evo 6 meseci .Kada startuju je ključno pitanje .Sa jos kanala kao u Hrvatskoj 10 kanala i da li ce ici u 4 K rezoluciji ? Najavljivali su i Var pa se evo odlaze do 10 kola lige a kamoli ove promene .Nabavili su gomilu 4K kamera za prenose a kada ce da to osposobe je kljucno pitanje za Telekom ...

Послато са SM-G610F помоћу Тапатока

Posted
1 hour ago, Milosh76 said:

Samo je pitanje da li moze

Naravno da moze i u ovom slucaju mora,jer bez PL sledi raspad u gledanosti,vec su izgubili Spance.Barem je meni tako receno iz SBB,da ce izjednaciti sta god Telekom ponudi,a da se ne lazemo,nema ni Telekom beskonacno para,drze sve zivo osim PL,NFL ,F1 i moto GP.

Posted
1 hour ago, Mario Kempes said:

To najavljuju evo 6 meseci .Kada startuju je ključno pitanje .Sa jos kanala kao u Hrvatskoj 10 kanala i da li ce ici u 4 K rezoluciji ? Najavljivali su i Var pa se evo odlaze do 10 kola lige a kamoli ove promene .Nabavili su gomilu 4K kamera za prenose a kada ce da to osposobe je kljucno pitanje za Telekom ...

Послато са SM-G610F помоћу Тапатока

VAR ide od prvog kola

Posted
Naravno da moze i u ovom slucaju mora,jer bez PL sledi raspad u gledanosti,vec su izgubili Spance.Barem je meni tako receno iz SBB,da ce izjednaciti sta god Telekom ponudi,a da se ne lazemo,nema ni Telekom beskonacno para,drze sve zivo osim PL,NFL ,F1 i moto GP.
Pa jesu li izjednačili, mislim, ponudu?

Posted
31 minutes ago, Bogotac said:

3 minutes ago, Frank Pembleton said:

Pa jesu li izjednačili, mislim, ponudu?

BOlje je pitanje, da li Telekom ima pravo na drugu ponudu, kad je sbb izjednaci ili poveca?

Posted
2 hours ago, Bogotac said:

SK ima pravo da izjednaci bilo koju ponudu Arene za PL

Ti si prvi koji to tvrdiš. Imaš neke insajderske informacije?

Posrednik IMG s kojim je SK imao dobar odnos je izbačen, PL sad prodaje prava direktno emiterima.

Posted
1 hour ago, vememah said:

Posrednik IMG s kojim je SK imao dobar odnos je izbačen, PL sad prodaje prava direktno emiterima.

Imam,ako se  nesto promeni,napisacu

Posted
9 minutes ago, Bogotac said:

Imam,ako se  nesto promeni,napisacu

da li Telekom ima pravo na drugu ponudu, kad je sbb izjednaci ili poveca?

Posted

to mi nije receno,samo da mogu da izjednace ponudu telekoma i PL ostaje kod njih

Posted

Bolje reći "posrednik u IMG" [emoji6]