mraki Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Glup sam, ali kako sve to novo Telekomovo u SC, koji em je sad Miškovićev em ga kompletno renoviraju?
Bogotac Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 SK ima pravo da izjednaci bilo koju ponudu Arene za PL
SNARC Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 5 hours ago, radisa said: Za uništenje ĐilasŠolak imperije, ništa nije mnogo... Ionako ćemo to svi mi platiti... Sad kad nam uvedu svima obavezne prikljucke za fiksni, odnosno placanje za iste imali ih ili ne..kao sa Dina karticama 1
radisa Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 2 minutes ago, SNARC said: Sad kad nam uvedu svima obavezne prikljucke za fiksni, odnosno placanje za iste imali ih ili ne..kao sa Dina karticama Vidis, Dina kartica je obavezna, a vakcinacija nije... Kako time sto mi uvaljuju Dinu ne narušavaju moja prava?
Mario Kempes Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Arena dobija i novi studio i svašta još...Biće veselo... ... Shiit has hit the fanTo najavljuju evo 6 meseci .Kada startuju je ključno pitanje .Sa jos kanala kao u Hrvatskoj 10 kanala i da li ce ici u 4 K rezoluciji ? Najavljivali su i Var pa se evo odlaze do 10 kola lige a kamoli ove promene .Nabavili su gomilu 4K kamera za prenose a kada ce da to osposobe je kljucno pitanje za Telekom ...Послато са SM-G610F помоћу Тапатока
Bogotac Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 1 hour ago, Milosh76 said: Samo je pitanje da li moze Naravno da moze i u ovom slucaju mora,jer bez PL sledi raspad u gledanosti,vec su izgubili Spance.Barem je meni tako receno iz SBB,da ce izjednaciti sta god Telekom ponudi,a da se ne lazemo,nema ni Telekom beskonacno para,drze sve zivo osim PL,NFL ,F1 i moto GP.
theanswer Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 1 hour ago, Mario Kempes said: To najavljuju evo 6 meseci .Kada startuju je ključno pitanje .Sa jos kanala kao u Hrvatskoj 10 kanala i da li ce ici u 4 K rezoluciji ? Najavljivali su i Var pa se evo odlaze do 10 kola lige a kamoli ove promene .Nabavili su gomilu 4K kamera za prenose a kada ce da to osposobe je kljucno pitanje za Telekom ... Послато са SM-G610F помоћу Тапатока VAR ide od prvog kola
Frank Pembleton Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Naravno da moze i u ovom slucaju mora,jer bez PL sledi raspad u gledanosti,vec su izgubili Spance.Barem je meni tako receno iz SBB,da ce izjednaciti sta god Telekom ponudi,a da se ne lazemo,nema ni Telekom beskonacno para,drze sve zivo osim PL,NFL ,F1 i moto GP.Pa jesu li izjednačili, mislim, ponudu? ... Shiit has hit the fan
Milosh76 Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 31 minutes ago, Bogotac said: Naravno da moze i u ovom slucaju mora,jer bez PL sledi raspad u gledanosti,vec su izgubili Spance.Barem je meni tako receno iz SBB,da ce izjednaciti sta god Telekom ponudi,a da se ne lazemo,nema ni Telekom beskonacno para,drze sve zivo osim PL,NFL ,F1 i moto GP. 3 minutes ago, Frank Pembleton said: Pa jesu li izjednačili, mislim, ponudu? ... Shiit has hit the fan BOlje je pitanje, da li Telekom ima pravo na drugu ponudu, kad je sbb izjednaci ili poveca?
vememah Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 2 hours ago, Bogotac said: SK ima pravo da izjednaci bilo koju ponudu Arene za PL Ti si prvi koji to tvrdiš. Imaš neke insajderske informacije? Posrednik IMG s kojim je SK imao dobar odnos je izbačen, PL sad prodaje prava direktno emiterima.
Bogotac Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 1 hour ago, vememah said: Ti si prvi koji to tvrdiš. Imaš neke insajderske informacije? Posrednik IMG s kojim je SK imao dobar odnos je izbačen, PL sad prodaje prava direktno emiterima. Imam,ako se nesto promeni,napisacu
Milosh76 Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 9 minutes ago, Bogotac said: Imam,ako se nesto promeni,napisacu da li Telekom ima pravo na drugu ponudu, kad je sbb izjednaci ili poveca?
Bogotac Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 to mi nije receno,samo da mogu da izjednace ponudu telekoma i PL ostaje kod njih
Frank Pembleton Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Ti si prvi koji to tvrdiš. Imaš neke insajderske informacije? Posrednik IMG s kojim je SK imao dobar odnos je izbačen, PL sad prodaje prava direktno emiterima.Bolje reći "posrednik u IMG" [emoji6]... Shiit has hit the fan
Recommended Posts