Hamlet Strašni Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 SBB mi je na brzinu uvalio box i neki ogromni beli modem (jači mi je net po kući). Koliko vidim taj boks je android uređaj. Jel imate ideju šta novo i zanimljivo mogu da radim sada sa tim boksom što ranije nisam mogao? Osim što ima jedan 4k kanal koji ima neverovatno dobru sliku i omam otključane pink film kanale...
Zico Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 Upload, braco, a ne jutjub i ostale gluposti. Kad ce upload da podignu i zasto je tolika razlika izmedju downloada i uploada?
Zet Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 Upload, braco, a ne jutjub i ostale gluposti. Kad ce upload da podignu i zasto je tolika razlika izmedju downloada i uploada? Biće od 09.03.
msv Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 (SBB) Niš postaje GIGA grad, SBB digitalizacija se nastavlja!
dvb-t manijak Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 12 hours ago, renne said: Kodi, jutub... ..TED, Al Jazeera english, Red Bull tv, Arte, a ima i RTS Planeta. Samo moraš da uređaj povežeš sa nekim Google nalogom. Sa Tuba možeš da gledaš i live kanale (FOX News, SKY News) Ja lično ne volim Kodi, možda zato što imam kolegu koju svaki razgovor počinje sa nečim u vezi toga iako mene ne interesuje.
Jimmy Kowalski Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 On 18.2.2020. at 14:31, Jimmy Kowalski said: Vidim SBB salje pisamca kako planira da do kraja marta svima zameni D3 sa EON-om. Sta ako neko nece da mu se zameni, jer nece da placa skuplji paket? Danas mi iskocilo obavestenje na TV da se D3i definitivno gasi 31. marta i da mogu da predjem na skuplji EON paket ili ce me iskljuciti. Koji su to gangsteri...
Hamlet Strašni Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 On 2.3.2020. at 11:06, renne said: Kodi, jutub... Već mi je smart tv, pa imam na njemu i jutjub i nefliks i hbo go. Znači kodi da instaliram...
Dzudi Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 @Jimmy Kowalski Kada sam sa IKOM-a prenela paket u SBB, dobila sam D3. I cena jeste bila više. Uzela sam EON FULL kada sam čula da će "jednog dana" ukinuti stare pakete i D3. Razlika u ceni je možda najviše 300 dinara. Znači nije toliko skup. Ali zavisi..ukoliko hoćeš EON PREMIUM -ima više kanala i više filmova i serija u video klubu, pretplata je 5000 dinara. Od EON FULL paketa je skuplji za 1000 dinara. IKOM je bio jeftiniji i to stoji, ali kad sve saberem i oduzmem, ni SBB nije loš. Ja sam zadovoljna, mada ne gledam svakodnevno TV i u video klubu gledam samo "Uvod u anatomiju"..za sada. Ukoliko te SBB isključi možeš da uzmeš SUPERNOVU -mislim da su jeftiniji, ali tu onda imaš ceo spektar RTS programa i sve kanale TV Pink, a nemaš N1 i Novu S...
Jimmy Kowalski Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 Pa to i jeste SBB-ov bezobrazan nacin da primoraju korisnike da uzmu skuplje pakete. Ja koristim Duo paket, najjeftiniji takav EON paket je 500 dinara skuplji, jednostavno ne zelim da placam vise. A sigurno nisam jedini koji nece preci na EON, gomili starijih ljudi uopste ne treba smart TV i slicne stvari. A i ne znam po kom osnovu mogu da iskljuce korisnicima signal ako ne uzmu skuplji paket. Takvom politikom samo ce izgubiti korisnike..
slepa živana Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 4 hours ago, Jimmy Kowalski said: Danas mi iskocilo obavestenje na TV da se D3i definitivno gasi 31. marta i da mogu da predjem na skuplji EON paket ili ce me iskljuciti. Koji su to gangsteri... a šta će biti sa uređajem, pošto koliko shvatam kroz ugovor i paket mi nikad ne otplatimo nijedan uređaj... jel to treba da im se vrati?
Frank Pembleton Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 Šta, oni ukidaju D3 uređaje?I nude ove Android box uređaje?I to tako da praktično teraju korisnike da plaćaju više?... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts