notenoughreasonsforclaire Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Renne, ovo je stalna akcija, nije vremenski ograničena?
renne Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 48 minutes ago, jugo said: oces je uzeti? Šta će mi? 3 minutes ago, notenoughreasonsforclaire said: Renne, ovo je stalna akcija Da
toceje Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 (edited) Odlična ponuda. Ako se doda i antena plus 599 dinara sa 2 dodatna modula 2x299 i podeli na 3 prijatelja dobije se skoro potpun sportski paket - nedostaje samo eurosport. edit: u stvari samo eon sport je još jeftiniji - 799 Edited February 28, 2020 by toceje
Frank Pembleton Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 Ovo je bez "uređaja"? Za komp? ... Shiit has hit the fan...
toceje Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 Koliko razumem sve cene su bez uređaja. "Glup"* risiver kod Antene plus je 1800 dinara, ali može na 18 rata. *Glup znači da nije android tako da ne može da se instalira eon aplikacija. Da može to bi bila pesma. Naravno, pošto je eon preko interneta obavezno je imati flat internet. Antena je terestrial, tj. treba ti antena.
dvb-t manijak Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 5 minutes ago, Frank Pembleton said: Ovo je bez "uređaja"? Za komp? Može i na bilo koji Andorid tv box ili na neki od podržanih smart tv-a. https://sr.eon.tv/preporuceni-smart-tv
villiem Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 Uzeo sam dva total uredjaja, odbio sam eon, traze neki smart tv, morao bih da kupujem novi aparat.Sada imam dva mts-a, dva totala, internet i mogu da gledam na tri mobilna uredjaja nesto, sa necim, sto moram da trazim negde kod nekog Hocu sada nesto da otvorim, tipa neki lokal za nesto
slepa živana Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 ja imam eon na samsungu iz doba ante markovića.
James Marshall Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 Televizor je marke Hundai, iz Južne Koreje
jugo Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 za koga je to onda OK ponuda? kome je u Srbiji OK da placa internet jednom provajderu a TV drugom? verovatno samo onima koji nemaju izbora.
renne Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 Sa kim se ti mačuješ od kada si se pojavio ovde?Slobodno napiši koji ti je stari nick, pa da nastavimo diskusiju, ovako me zaobiđi
villiem Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 11 minutes ago, jugo said: za koga je to onda OK ponuda? kome je u Srbiji OK da placa internet jednom provajderu a TV drugom? verovatno samo onima koji nemaju izbora. Verovatno ce vremenom ostati na jednom ugovoru.. Na sta mislis kada kazes unicast, kao broad/multi ? Ako je kabl delimican da li je prisutno to slabljenje po vecoj kolicini korisnika ?
April Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 Šta će se desiti kad SBB-u istekne ugovor sa Arenom? I do kada im ugovor važi?
jugo Posted February 29, 2020 Posted February 29, 2020 pa nista onda, radije cu te 'zaobici' mada moje poruke nisu bile o tebi uopste. na svim forumima stalno se vrte iste price i retko ko sta korisno kaze, stoga 'zbogom zohari'
Recommended Posts